Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 pro 2024, 11:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 Negativní zkušenost Anareus 
Autor Zpráva
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Nový příspěvek Negativní zkušenost Anareus
Nechal jsem si cca před půl rokem přetěsnit 2 zásobníky a u jednoho vyměnit ventýlek, po dlouhé době čekání na plyn a kuličky jsem zjistil že ventýlek vůbec nevyměnily je tam ten starý, ani zásobník netěsní a navíc ten co jsem si objdnal taky netěsní. Po všech problémech co jsem s tímto shopem zažil s ním končím, zdál se jako seriózní a že se snaží si udržet zákazníky, ale asi jsem se zmýlil. Věděli by jste o nějakém shopu který udělá co po něm žádáte a nepošle jen co jste přinesly plus fakturu za neexistující práci?

17 srp 2012, 16:57
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Negativní zkušenost Anareus
Tak jako pokud necháš půl roku prázdný zásobníky, tak přestanou těsnit i když předtim měly úplně nový těsnění. Pokud jsi skutečně zaplatil za novej ventilek a oni ti ho nevyměnili, tak to už je něco jinýho, ale to sis měl proboha zkontrolovat při přebírání a ne na to přijít až po půl roce...

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

17 srp 2012, 17:11
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál

znamy u nich kupoval asi 6 zasobniku do inokatsu M4 a netesnil mu ani jeden (coz u novych zasobniku neni nic zvlastniho). ale rekli at je posle ze mu to pretesni. do tydne mel zasobaky zpet a vsechny v cajku.

na druhou stranu kolega kupoval GP ACOG optiku, sice ne pres anareus, ale anareus v tomto pripade dodaval zbozi do daneho shopu. prisla optika s krivou osnovou. bylo to odeslano na ten shop, ktery to postoupil anareusu, kde problem vyresili tim, ze optiku zespod podlozili a poslali zpet. nakonec se kolega s tim shop musel dohodnout na odstoupeni od smlouvy a dale uz si to resil shop s anareusem sam. nekde tady tuhle zkusenost psal vice dopodrobna.

ja osobne s anareusem mam zkusenosti vyborne. stalo se mi ze baliku neprisla hopguma nebo nejaka takova kravinka. zavolal jsem, ze to tam nebylo. zadne vyptavani, vysetrovani, proste do dvou dnu jsem mel chybejici vec v obalce na poste.

co se tyce unikajicich zasobniku, tak ano mas pravo na reklamaci, ale myslim ze vymenit tesneni a striknout ho silikonem neni vubec zadny problem. navic by nebylo spatne precist si o tom jak udrzovat zasobniky do plynovky v provozuschopnem stavu.

17 srp 2012, 21:10
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Co se týče mé zkušenosti tak naprosto bezproblemu =) . Pokud se jedná o servis, dělám si většinou sám nebo dávám známému (přecijen se k tomu bude chovat jinak než někdo koho neznam ) ... jinak znám osobně jak herryho ( Praha ) tak caseyho ( Plzeň) ostatně asi jako většina lidí tady a spíš bude chyba v technikovy než prodejci či majitely. Ale vážně jen muj názor ;-) .

17 srp 2012, 21:34
Nadpraporčík
Nadpraporčík

no úplně prázdný zásobáky nebyli, protože jsem měl doma greena, tak jsem testoval při které teplotě to funguje, tak jsem tam nechaval vždycky trochu plynu, jinak vím jak udržovat plynovku, plavidelně mažu a čistím, popravdě se o ní starám víc než o auto a motorku :lol: všechno je jinak promazané silikonovým olejem silkal, který používám na svůj DE od TM už zhruba 3 roky, a zatím nebyl problém se zbraní ani se zásobníkama. Jinak mi ten novej zásobník přišel v krabičce kde byl v pytlíku a celej mastnej jako by ho vytáhly z friťáku.
PS: Omlouvám jse za možné gramatické chyby, vrátil jsem se z pařby a jsem lehce pod parou :lol:

17 srp 2012, 23:27
Moderátor
Moderátor

Teď to nechápu...takže ty jsi zásobníky dostal, normálně jsi je zkoušel plnit, všechno v pohodě a po půlroce jsi najednou zjistil, že netěsní a že ti v jednom chybí novej ventilek?

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

17 srp 2012, 23:34
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

No nikdy jsen nedával moc plynu, jen na pár výstřelu, ale když jsem to chtěl pořádně otestovat i na full auto a naplnil jsem na plno, tak všechny zásobníky jenom ucházely

18 srp 2012, 04:24
Armádní generál
Armádní generál

a uchazeji jako ze kdyz z jedne strany strcis plyn tak to z druhe hned vsehcno vyfoukne nebo ze to pomalicku unika? jestli to pomalu unika, tak je znova zastrikej silikonem a nekolikrat napln a pockej az utecou a pak znova. kdyz jsem jednu zimu nechal zasobnik do tanaky prazdny, tak mi tohle stacilo udelat (zasobnik jsem naplnil 3x) a pak to bylo v cajku, jen zlenivelo tesneni.

18 srp 2012, 13:26
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

ok vyzkouším, ale ten s tím ventýlkem nekam pošlu

18 srp 2012, 14:23
Brigádní generál
Brigádní generál

řešil jsem ten samej problém, nový zásobníky ucházely ... tak jsem si koupil těsnění do kotle na plyn(mělo stejný rozměry), vyměnil a od tý doby bez problémů, ani tomu nevadí, když to bylo rok prázdný, bez plynu, mazání ... stále to drží :)

M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda

19 srp 2012, 22:42
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Na podzim jsem potřeboval dát do M4 mblock a vyměnit hop gumu. Jacob neměl bohužel kvůli škole čas, tak jsem šel do anareusu. S výměnou gumičky problém nebyl. Nicméně mblock tam nebyl daný správně, protože skoro něšli zásobníky dovnitř a ven. Po vyndání jsem zjistil, že ho kvůli tělu museli hodně upravovat, nicméně se jim asi nechtělo ho upravit úplně správně. S tímhle bych se snad i smířil. Nicméně jsem po čase zjistil, že vevnitř rozlámali mechanizmus záchytu závěru, který předtím fungoval. Není to kritická funkce, ale nečekal bych, že mi servis něco rozbije. Takže do anáče už nikdy.

20 srp 2012, 07:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Major
Major

Já v Anareus nemám abslutní důvěru, poté co jsem viděl jejich práci v servise. Například do M4 od AT s M150m/s dali průhlednou GD gumičku, výměna stála 500kč za práci + gumička. Gumičku ještě ktomu při instalaci roztrhly....

24 srp 2012, 12:48
Brigádní generál
Brigádní generál

Jo no oni jsou na ty průhledný GD zatížený...viděl jsem tu už asi 3x že to dávali někam kam se to nehodí (vůbec)...

WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts

24 srp 2012, 13:00
Rotný
Rotný

Moje zkušenost s Anareusem je také špatná. Nejen, že jsem čekal na servis skoro měsíc (prošvihl jsem plno akcí), ale ihned po vyzvednutí se vyskytla další závada, která před servisem nebyla (náhoda ?). Takže jsem zaplatil nekřesťanský peníze za servis a díly a hned zbraň vrátil na dalších 14 dní. Doporučuji dávat zbraně domácím kutilům, kteří vám to udělají 3x levněji a hned, jelikož se jim tyhle melouchy hodí :idea:

10 zář 2012, 10:14
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 14 ]