Autor |
Zpráva |
Skřet
Moderátor
|
 Re: AČR ALIANCE
kurna.. to aby sme to ACWo zamluvili  pac nas asi bude dost.. aspon doufam tedaa 
|
02 bře 2009, 20:21 |
|
 |
|
misi
Brigádní generál
|
Skřet píše: 4 misi: sem rad ze ses do toho tak zapalenej.. ale jedna z hlavnich veci je.. mit team... tak si ho koukej najit.. pac jako jednotlivec nevim nevim hledám hledám, zatím to vypadá tak že udělam nějakej team sám  zatím nemůžu najít nějaký který by mě vyhovoval  4 Skřet: jo zamluv to  a řekni mi kdy  taky přijdu na pivko 
_________________ život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t ------ G36C - 168m/s M9A1 - 130m/s ------ Jsem členem teamu Plzeňská garda
|
02 bře 2009, 20:23 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Skřet píše: kurna.. to aby sme to ACWo zamluvili  pac nas asi bude dost.. aspon doufam tedaa  Tak až se domluvíte, já to klidně zařídim, jsem tam jako doma 
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
02 bře 2009, 20:35 |
|
 |
|
xstb
Site Admin
Registrován: 19 říj 2007, 16:00 Příspěvky: 1237 Bydliště: Klatovy
|
s alianci samozrejme souhlasim, ale musi se zvolit hlavne nejake poradne vedeni, ktere uz ma nejake zkusenosti s velenim.
_________________ 9.Lajdácký Průzkumný Oddíl
|
02 bře 2009, 20:56 |
|
 |
|
Skřet
Moderátor
|
xstb píše: s alianci samozrejme souhlasim, ale musi se zvolit hlavne nejake poradne vedeni, ktere uz ma nejake zkusenosti s velenim. no tak hledej smudlo  doufam ze necekate zeto vsecko budu hledat ja..  vsici kdo do toho chtej jit muzou hledat..  nebo navrhovat.. no to se probere na tom pivku.. ale myslim ze ten "formular" jak sem rikal stejne udelam.. abych mel nejakou tu predstavu a vy taky..  zatim
|
02 bře 2009, 23:04 |
|
 |
|
Elvis
Kapitán
|
imho dobrej by byl clovek co ma zkusenosti s ozbrojenejma jednotkama (treba skutecny vojak ze) nebo nekdo uznavany sirsi airsoftovou spolecnosti... nebo by slo udelat sraz velitelu teamu co by meli zajem to uskutecnit a jednoho z nich nejak vybrat jako hlavouna
_________________ Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...
|
03 bře 2009, 00:33 |
|
 |
|
Skřet
Moderátor
|
Elvis píše: imho dobrej by byl clovek co ma zkusenosti s ozbrojenejma jednotkama (treba skutecny vojak ze) nebo nekdo uznavany sirsi airsoftovou spolecnosti... nebo by slo udelat sraz velitelu teamu co by meli zajem to uskutecnit a jednoho z nich nejak vybrat jako hlavouna vsak to je jedna z veci co by se resila na tom srazu.. 
|
03 bře 2009, 07:21 |
|
 |
|
joseff
Moderátor
Registrován: 23 říj 2007, 11:58 Příspěvky: 2026 Bydliště: Domažlicko
|
Mozna bych jeste bejt tebou zvazil jestli to za kazdou cenu tlacit jako alianci acr. Protoze si nejsem jistej ze tady na plzensku sezenes dost kvalitniho caskyho materialu. Co se poradit a zkusit vykoumat neco jako NRF, Isaf nebo neco podobne multinarodnostnihi. Zarolidite si tim moznou ucast i jinych jednotek ktere budou splnovat vstupni pozadavky a nebudou delat acr.
_________________ Dark Hearts, Dark Intensions.....
|
03 bře 2009, 08:22 |
|
 |
|
misi
Brigádní generál
|
joseff píše: Mozna bych jeste bejt tebou zvazil jestli to za kazdou cenu tlacit jako alianci acr. Protoze si nejsem jistej ze tady na plzensku sezenes dost kvalitniho caskyho materialu. Co se poradit a zkusit vykoumat neco jako NRF, Isaf nebo neco podobne multinarodnostnihi. Zarolidite si tim moznou ucast i jinych jednotek ktere budou splnovat vstupni pozadavky a nebudou delat acr. v první řadě by se to mohlo vyzkoušet jako ačr, a pokud by se to osvěčilo, tak to případně rozšířit ... protože když se to udělá s menším počtem teamů a bude to fungovat, tak pak už nebude problém nabrat nový teamy, ale pokud by se rozjelo hned něco ve velkym, s tim že se neví co z toho bude ... to by nemuselo dopadnout dobře ... 4 joseff: jenom takovej menší dotaz, co ty děláš za armádu?
_________________ život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t ------ G36C - 168m/s M9A1 - 130m/s ------ Jsem členem teamu Plzeňská garda
|
03 bře 2009, 08:30 |
|
 |
|
Pechy
Podporučík
Registrován: 30 pro 2008, 18:48 Příspěvky: 224 Bydliště: Plzeňsko
|
Tak v každém případě se musíme sejít na tom pivku. Určit datum (příští týden/po-pá), čas (kolem 17hod) a místo (Plzeň-nějaká větší putika). Tam dát dohromady struktůru a pravidla aliance (alespon základ).
03 bře 2009, 08:59 |
|
 |
|
joseff
Moderátor
|
No jo no je to tu. Jo delame neco od acr, ale ja sem jedinej co nedrzi ustrojovou kazen krom maskacu. Proste netaham veci co mi nesedej a ze jich bylo  Jinak se mnou nejak stejne nepocitej, mame toho vic nez stihame. No ale radit muzu  to mi de. Jak pisu uz jsem par rozpadajicich alianci videl
|
03 bře 2009, 12:02 |
|
 |
|
mro
Podplukovník
|
joseff píše: No jo no je to tu. Jo delame neco od acr, ale ja sem jedinej co nedrzi ustrojovou kazen krom maskacu. Proste netaham veci co mi nesedej a ze jich bylo  Jinak se mnou nejak stejne nepocitej, mame toho vic nez stihame. No ale radit muzu  to mi de. Jak pisu uz jsem par rozpadajicich alianci videl to já taky Pepi a myslím že tímhle stylem jak to tady ti kluci popisoujou tak do 1/2 roku skončí  Samozřejmě že jim to nepřeju byl bych rád kdyby tu něco takového bylo pač celá ČR je posetá ne zrovna malejma aliancema a on takovej boj, Západ proti např. Jihu by nemusel bejt tak špatnej boj  ale podle mého úsudku většina sofťáků na to nemaj nic proti nikomu je to jen muj názor a reakce na tebe Pepi 
_________________ Nenávist je přítěž, živoj je moc krátkej na to, abychom byli pořád nasraní! www.gsas.ic.cz
|
03 bře 2009, 16:22 |
|
 |
|
Pechy
Podporučík
|
mro píše: to já taky Pepi a myslím že tímhle stylem jak to tady ti kluci popisoujou tak do 1/2 roku skončí Nechápu jak si tohle myslel???? 
04 bře 2009, 07:35 |
|
 |
|
Pechyml
Podporučík
|
Tak kdy udělámě nějakej sraz na tu domluvu  ?
_________________ 2nd Infantry Division B/4-23 ARMY STRONG http://www.2idas.com
|
04 bře 2009, 07:57 |
|
 |
|
joseff
Moderátor
|
 .  ) zacatek konce  Nedockavci. Hele cetls tady vubec nekde na tech 3 stranach to, ze se toho je nekdo ochotnej chopit? On se toho titiz napred musi nekdo chopit. Skret napsal co kdyby , ne ja udelam. Ten zacateck by mohl spis byt takovej jak jsem ochotnej s tim pomoci. A ne kdy uz bude ustavujici schuze 
|
04 bře 2009, 08:09 |
|
 |
|
Pechy
Podporučík
|
Tak jestli sis nevšiml začal jsem to davat dohromady. Dal jsem navrh a zatim se nikdo nevyjadřil k termínu(?). Chtěl bych, aby se sešli velitele týmů, kteří maj zájem, tam pokecáme jestli to ma cenu a jak dál. Samo, že kdo muže a chce poradit by mohl přijít taky. 
04 bře 2009, 08:37 |
|
 |
|
Skřet
Moderátor
|
Pechy píše: Tak v každém případě se musíme sejít na tom pivku. Určit datum (příští týden/po-pá), čas (kolem 17hod) a místo (Plzeň-nějaká větší putika). Tam dát dohromady struktůru a pravidla aliance (alespon základ). ok sry.. hele tak pristi tejden nemuzu.. protoze tu nejsem... dal bych to az za 14dni.. a nejlepe patek.. (at muzeme pak pokracovat  ) ale horsi je ze nevim jak moji velitele budou moci  ale ja se urco stavim, pokud to teda bude
|
04 bře 2009, 08:43 |
|
 |
|
Pechy
Podporučík
|
Skřet píše: Pechy píše: Tak v každém případě se musíme sejít na tom pivku. Určit datum (příští týden/po-pá), čas (kolem 17hod) a místo (Plzeň-nějaká větší putika). Tam dát dohromady struktůru a pravidla aliance (alespon základ). ok sry.. hele tak pristi tejden nemuzu.. protoze tu nejsem... dal bych to az za 14dni.. a nejlepe patek.. (at muzeme pak pokracovat  ) ale horsi je ze nevim jak moji velitele budou moci  ale ja se urco stavim, pokud to teda bude Dobře jsem pro. Takže bychom se mohli sejít 20.3. cca v 18 hod.
04 bře 2009, 08:45 |
|
 |
|
Skřet
Moderátor
|
Pechy píše: Skřet píše: Pechy píše: Tak v každém případě se musíme sejít na tom pivku. Určit datum (příští týden/po-pá), čas (kolem 17hod) a místo (Plzeň-nějaká větší putika). Tam dát dohromady struktůru a pravidla aliance (alespon základ). ok sry.. hele tak pristi tejden nemuzu.. protoze tu nejsem... dal bych to az za 14dni.. a nejlepe patek.. (at muzeme pak pokracovat  ) ale horsi je ze nevim jak moji velitele budou moci  ale ja se urco stavim, pokud to teda bude Dobře jsem pro. Takže bychom se mohli sejít 20.3. cca v 18 hod. ok... to sedi.. takze v ACWu?
|
04 bře 2009, 08:48 |
|
 |
|
mro
Podplukovník
|
Pechy píše: Skřet píše: Pechy píše: Tak v každém případě se musíme sejít na tom pivku. Určit datum (příští týden/po-pá), čas (kolem 17hod) a místo (Plzeň-nějaká větší putika). Tam dát dohromady struktůru a pravidla aliance (alespon základ). ok sry.. hele tak pristi tejden nemuzu.. protoze tu nejsem... dal bych to az za 14dni.. a nejlepe patek.. (at muzeme pak pokracovat  ) ale horsi je ze nevim jak moji velitele budou moci  ale ja se urco stavim, pokud to teda bude Dobře jsem pro. Takže bychom se mohli sejít 20.3. cca v 18 hod. Si muj člověk a tímto chci říci Skřetovi,že Velitel příprav pro GSAS tam určo přijde a s bojovím velitel to asi taky dopadne dobře  ovšem musíme se ještě spolu na základně dohodnout 
_________________ Nenávist je přítěž, živoj je moc krátkej na to, abychom byli pořád nasraní! www.gsas.ic.cz
|
05 bře 2009, 18:30 |
|
 |
|
Pechy
Podporučík
|
mro píše: Si muj člověk a tímto chci říci Skřetovi,že Velitel příprav pro GSAS tam určo přijde a s bojovím velitel to asi taky dopadne dobře  ovšem musíme se ještě spolu na základně dohodnout  Tak tenhle přístup se mi líbí. 
06 bře 2009, 07:35 |
|
 |
|
mro
Podplukovník
|
joseff píše: :-).  ) zacatek konce  Nedockavci. Hele cetls tady vubec nekde na tech 3 stranach to, ze se toho je nekdo ochotnej chopit? On se toho titiz napred musi nekdo chopit. Skret napsal co kdyby , ne ja udelam. Ten zacateck by mohl spis byt takovej jak jsem ochotnej s tim pomoci. A ne kdy uz bude ustavujici schuze  přesně tak Pepi, Skřet to ani vést nemůže ne proto ,že by na to neměl, ten kluk by do toho šel a myslim ,že by to i svedl ale svazuje ho přísaha GSAS a on si je toho plně vědom.Může pomoct s výstavbou ale to je tak vše 
|
06 bře 2009, 19:48 |
|
 |
|
mro
Podplukovník
|
Pechy píše: mro píše: to já taky Pepi a myslím že tímhle stylem jak to tady ti kluci popisoujou tak do 1/2 roku skončí Nechápu jak si tohle myslel????  nu uvidíme jak to domluvíme.Ale to co tady leckteří navrhujou je dosti prapodivný  nemyslím tim tebe aby sis to nevzal nějak osobně
|
06 bře 2009, 19:50 |
|
 |
|
misi
Brigádní generál
|
mro píše: nu uvidíme jak to domluvíme.Ale to co tady leckteří navrhujou je dosti prapodivný  nemyslím tim tebe aby sis to nevzal nějak osobně tak na druhou stranu lepší nějaký nápady než žádný  to co jsem navrhoval já, patří mezi tokovéto, ale je to prostě nápad a každej nápad dobrej 
|
06 bře 2009, 19:52 |
|
 |
|
mro
Podplukovník
|
|
07 bře 2009, 18:15 |
|
 |
|
Elvis
Kapitán
|
mohu pozadat o nejaky blizsi info o tom sraze, ze bych prijel hajit Prazske barvy? 
_________________ Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...
|
07 bře 2009, 18:58 |
|
 |
|
mro
Podplukovník
|
Elvis píše: mohu pozadat o nejaky blizsi info o tom sraze, ze bych prijel hajit Prazske barvy?  Pokuď vím tak ve středu čech je pěkná aliance Výsadkáři nechápu proč nejdeš tam 
|
08 bře 2009, 11:11 |
|
 |
|
misi
Brigádní generál
|
mro píše: Pokuď vím tak ve středu čech je pěkná aliance Výsadkáři nechápu proč nejdeš tam  výsadkáři ... ehm, tam se ty lidi solidně pohádali a odešlo z nich pár dobrejch lidí. Alespoň co jsem s nima posledně mluvyl ...
|
08 bře 2009, 11:33 |
|
 |
|
joseff
Moderátor
|
Hlavně to není aliance, ale byl to jeden prapor. Jasně byla možnost se tam po splnění určitých požadavků dostat, ale nebyla to aliance teamů, ale team když to tak vezmu.
Každopádně myslím že přibírají stále.
|
08 bře 2009, 11:40 |
|
 |
|
mro
Podplukovník
|
|
09 bře 2009, 10:22 |
|
 |
|
|