|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
C4R
Major
|
Negativní-Ladislav Vedra
Posílal jsem mu na dobírku díly na M14, po cca měsíci a půl domlouvání se jsme se domluvily a já vše poslal. Potom co si to ani po dvou týdnech nevyzvedl jsem si ho dohledal a napsal mu na Fb.
Konverzace z Fb : Vít Toman Tím jak neodpovídáš, mě docela začínáš srát.. Poslal si už ty prachy?
Ladislav Gunny Vedra Hele frajere zavčas se uklidni, klidně přijet za pani vejlupkovou ale ve dveřích tě budu čekat já chlapečku, do vyzvednutí balíku mám čas tak se hned neposer jasný ? Jen prostě nestíhám tak klidni hormon. Sereš ty mě těma kecama
Vít Toman Když ti píšu stačí odepsat, že si to vyzvedneš později. Ne neodpovídat jako 10ti letej fracek
Ladislav Gunny Vedra Tak nevyhrozuj ze prijedes, se uklidni.
Včera mi přišel balík zpět. Z toho jasně vyplývá NEOBCHODOVAT s tímto člověkem, a když už jo tak chtít peníze předem abyste kvůli blbečkovi nepřišly o 150.
|
09 kvě 2012, 16:22 |
|
|
|
RawenWerwolf
Četař
|
Re: Negativní-Ladislav Vedra
Vít Tomane, pokud tě ten dotyčný zná stejně jako celé Kladno tak se ani nedivím že s tebou jedná tak jak jedná. Být tebou tak raději mlčím. ->Sorry za OT
_________________ Airsoft perks: Fortunate son; Gun nut; Divoká kočka; Medik; Zásobovací důstojník; Válečný zpravodaj; Magnet na BB; Zkrvavené BB; Buldozer; Vítězství nebo smrt; Tancuj!; Taktické přebití; Sběratel hmyzu; Loutkář; Shit hunter; 1z300;
|
20 kvě 2012, 08:52 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Jako, takovéhle jednání je objektivně vzato obyčejný kretenismus nehledě na jakékoli okolnosti. Když mam s někym problém, tak s nim nekšeftuju.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
20 kvě 2012, 16:19 |
|
|
|
C4R
Major
|
RawenWerwolf píše: Vít Tomane, pokud tě ten dotyčný zná stejně jako celé Kladno tak se ani nedivím že s tebou jedná tak jak jedná. Být tebou tak raději mlčím. ->Sorry za OT A jak mě zná cca 70.000 lidí?
|
27 kvě 2012, 08:47 |
|
|
|
mattee
Rotný
Registrován: 24 úno 2010, 17:17 Příspěvky: 26 Bydliště: Velké Pavlovice
|
Kurna asi jsem mu taky nalitl pred tydnem jsem mu posilal balik a uz tyden stoji na poste, peknej zmrde*ek... pres jeho dedinu celkem casto jezdivam tak se asi stavim dyztak ti ty prachy taky vyzvednu
_________________ Moje chlouby: CA SLR105 A1 Compact (129m/s) JG G36c (162m/s) CM.048 (133m/s)
|
04 říj 2012, 17:08 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|