Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 dub 2025, 21:55

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ] 
 Podvod ze strany Hacker15 
Autor Zpráva
Major
Major

Nový příspěvek Podvod ze strany Hacker15
Už tu to téma jednou bylo ale některý z adminů to smazal.
Měnil jsem s ním mou manuál L96 bez spouštáku s upgradem + plynová M700 Bell bez šroubků + puškohled.
Měl jsem za ni dostat M4 SopMod + nabíječku (tyto 2 věci jsem nakonec po měsíci a čtvrt dostal) + 2 baterky Firefox (mrtvé 1 se dala oživit)

Ovšem v M4 polovina šroubků chyběla a druhá polovina byla o polovinu větší než tam měla bejt,o prasklém těle jsem věděl.ovšem o tak zkurvené kabeláži opravdu ne.Místo toho aby drátky spájel tak je omotal izolačkou.místo aby zabužírkoval místa která byla poškozená tak je opět omotal izolačkou.
Pažba byla bez patky a nejde polohovat.Přepínač střelby nedrží na Semi,hop guma je v pr****,a v zásobníku opět nejsou šroubky.

Poslední zprávu od něj mám z 5. srpna (já zbraně odesílal 27.6 M4 jsem dostal 4.8!!!!)¨ to psal že baterie pošle až přijede poslední jeho aktvita byla 20.srpna.
Suma Sumárum
M4 v devastálním stavu,Baterie nemám,vyjednávání hrozné, a jak to tak podle PM vypadá tak má dovolenou celé 2 měsíce.
(a že si pažbu podepsal [asi klíčem] také o něčem svědčí)

29 srp 2011, 14:10
Major
Major

Nový příspěvek Re: Podvod ze strany Hacker15
Vypadá to že není plnoletý ikdyž toto video bylo točeno před dvěma lety http://www.youtube.com/watch?v=xWc_FhRirV4

29 srp 2011, 18:01
Četař
Četař

Blbne mi to napsat přes můj účet tak to napíšu přes kamarádův:

TAK TOHLE UŽ JSI ALE OPRAVDU PŘEHNAL!!!! o tom stavu jsem ti psal , napsal jsem ti že není v nejlepším stavu a že bych to nejraději zrušil , psal jsem ti to MINIMÁLNĚ 2X! Tak nevím proč tady teď brečíš ! Za ty AKU se ti omlouvám , ano , byl jsem delší dobu v zahraničí
A ještě jeded dodatek : ty si tady stěžuješ na stav té M4 a pŕitom TA M700 JE TAKY V DEZOLÁTNÍM STAVU! a opravdu si nepamatuji , že by jsi mi psal že není kompletní , napsal jsi pouze že nestřílí a že to bude něco v mechanismu ..... No jo , ale ona je úplně na HOVN* protože jsi mi k ní nedal jediný šroubek!!!!! Tak tady pak nenadávej ok?

04 zář 2011, 09:14
Major
Major

opravdu?
Psal jsi mi jen o motorku ale o hop-upu ,kabeláži,přepínači střelby,pažbě atd nepadlo ani slovo.
Zbraň docházela přes měsíc a AKU nepřišly ani po měsíci a půl.
a Ano M700 byla a je v dezolátnim stavu o tom jsem ti psal taky jsem ji kvůli tomu přidal jen jako dárek,
Navíc v zásobníku nebyly šroubky a polovina šrouubů ve zbrani tam nepasovala.

04 zář 2011, 09:50
Četař
Četař

Tak na přepínač šel ztuha , o tom vím ale že by to něják bránilo chodu zbraně nevím ...... A o tom že je ta M700 v dezolárním stavu jsi mi nenapsal , psal ji pouze že nevíš proč nestřílí .... A k M4 , o tom že není v top stavu jsem ti psal , ale přiznalvám že na hopup jsem zapoměl ( ostatně jako ty na to že chybí lícnice u L96 )
Uzavřeme to tak že ani z mojí a ani z tovjí strany to čisté nebylo , já se nechcu hádat , ty akumulátory ti pošlu
OK?

04 zář 2011, 10:14
Major
Major

Pokud pošleš Aku tak to můžu uzavřít,ovšem až dojdou.

04 zář 2011, 10:34
Generál poručík
Generál poručík

pánové osobní nadávky urážky apodobně si řežte jinak a jinde :!:
Zde pište pouze fakta a data.Neslouží to zde pro bezmyšlenkovité urážky a nadávky.Další takové počínání bude po zásluze potrestáno a nezajímá mě kdo co proved ve sporu ohledně prodeje, ale kdo a jak se proviní proti pravidlům a zákonům zdejšího fóra.Tak to prosím berte v potaz atrochu vychladněte a kdyžtak si to řešte přes PM :!:

http://www.scpmc.estranky.cz/

04 zář 2011, 18:56
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál

hlavně fakt nevim k čemu je tohle ostatním, když nikdo nemá nic podloženýho, pokud nechcete zveřejnovat osobní konverzaci mezi váma tak je to pak těžký...

04 zář 2011, 19:02
Moderátor
Moderátor

Zveřejňovat osobní konverzaci je zakázáno.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

04 zář 2011, 20:41
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál

jestli je to z důvodu poškození toho druhýho tak pokud by se chtěli hádat o faktech a souhlasili s nějakym zveřejněnim tak v čem je problem ?

04 zář 2011, 20:57
Moderátor
Moderátor

Pokud s tim oba souhlasí, tak to nevadí, nicméně pochybuju, že by k takovej shodě došlo, vždycky jeden bude mít pravdu a ten druhej nebude tudíž souhlasit :D

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

04 zář 2011, 22:21
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál

ano, ale pokud se ani jeden neopře o fakta (důkazy) tak tohle celý nemá smysl, pokud si teda podle tohodle někdo nechce o týhle dvojce udělat obrázek

04 zář 2011, 22:29
Brigádní generál
Brigádní generál

Téma na nic dva jantaři jen řeší kdo je vůl..
Pochybuji že tu ti téma někomu k něčemu bude...

WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts

05 zář 2011, 12:23
Moderátor
Moderátor

No já už jim to jednou zamčel a dělám to znova. Proč? Jednoduše. Nejmíň jeden z nich nemá zákonem danej věk na vlastnění a obchodování se zbraněma kategorie D. Tím že to tu probýraj se vlasně doznakly k tomu že porušily danej zákon. Tím porušily i pravidla fora takže lock a ještě jednou se to tu oběví tak dáme krmení pro opice. Pokud s tím máte problém tak sou dvě možnosti. První je vyřídit si to po PM no a druhá si stěžovat na 5 nástupišti páč i tak vám to bude prd platný.
Ave já a klidně mě zato nemějte rádi a nadávejte mě mě to jen posílý.

Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.

05 zář 2011, 12:49
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 14 ]