Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 22:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 M4A1 vs. TM Type 89 
Autor Zpráva
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Nový příspěvek M4A1 vs. TM Type 89
ahojte chalani. som vlastnikom zbrane D-boy M4A1 full metal. Pred par dnami som sa rozpraval s kamosom a on by strasne chcel moju zbran. Povedal my ze by pre mi ju vymenil za jeho TM Type 89. Jeho zbran bola len na 1 akci zato moja uz na cca 10 no bez problemov. On sa ted prehodil na US vojaka a ja hram nezavisle na jednotke. Ta zbran sa mi celkom paci no neviem ci ist do tej vymeny. Ja mam v zbrani Mosfet doma robeny je tam nejaky UPGRADE od vyrobcu 9,6v bateria menil som tam loziska hned po kupe rosipalo sa a pak som si ju uz serisoval stale sam ma na ucte cez 9 000 vystrelov uz bez nejakych problemov vse ide ako ma. vsetky vnutornosti su riesene presne TU:
http://www.airsoftforum.sk/viewtopic.php?f=246&t=9403&sid=0cac5fbbc3a44915d915232fc2d9abe9

On mi chce dat k tej zbrani este 2 baterie a par guliciek.
kupoval presne tuto: http://www.municak.sk/airsoft/tm-type-89-2

Myslem som ze TM je akoze Tokyo MUrai ale nechapem preco pak je tam popis ako pri cinskych zbraniach. je vraj uz rok stara tak neviem. stve ma aj to ze je tam mechac v 8 co je skoro ako 2 no neviem ci lepsi ci horsi praska rovnako? viem ze niektore diely su kompatibilne a niektore zasa nie to bude asi problem zohnat do 8 co?. tak poraddte co by ste ro bili vy ? menit ci nemenit. moja zbran ma cca pol roka. za radi diky moc

Zaciatok mojej AS kariery: 1.1.2011 - pekny to datum :)

26 srp 2011, 12:50
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: M4A1 vs. TM Type 89
Nešel bych do toho už jenom kvůli tomu, že Maruika má v základu 90 m/s a abys z ní vytáhl třeba 120, tak musíš překopat celý vnitřek.

26 srp 2011, 12:55
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: M4A1 vs. TM Type 89
No a já bych do toho nešel už kvuli tomu že to má atipické kola a jelikož to je TM tak pístové kolo je z másla takže je problém s upgrade.

Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.

26 srp 2011, 12:59
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]