|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Vesuv1
Nadpraporčík
Registrován: 04 bře 2012, 10:09 Příspěvky: 113 Bydliště: Merklín
|
Kuličky alianCZe
Máte snimi nějakou zkušenost? Já je použival do plynovýho deserta od TM jak 0.20 tak 0.25 a byli ok i kámoš je používa do jeho elektriky, ale nastal problém, když jsem jen nazkoušku (když jsem ještě neměl doma težší kule) dal do mojí M4 od inokatsu, tak se štípali už jenom jak si to bralo ze zásobníku, stalo se mi že to vzalo i jenom půl kuličky tak jsem je vyndal ze zásobníku a přemýšlím jestli to mam dávat do deserta, sním jsem jich vystřílel kolem 6000ks a nebyl zatím problém http://www.alliancze.cz/kulicky-elite-f ... g/d-69767/
_________________ Slova o míru jsou krásná, ale tanky, lodě, letadla a kulomety jsou krásnější ! M4 inokatsu Desert eagle TM
|
15 bře 2012, 19:56 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Re: Kuličky alianCZe
Přebalované kuličky Warior od Baz. To myslím dostačuje.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
15 bře 2012, 19:59 |
|
|
|
Vesuv1
Nadpraporčík
|
no, ale když je to do slabších zbraní, tak myslím že to nějak nevadí. Za tu cenu je nikde neprodávají
_________________ Slova o míru jsou krásná, ale tanky, lodě, letadla a kulomety jsou krásnější ! M4 inokatsu Desert eagle TM
|
15 bře 2012, 20:04 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Vesuv1 píše: no, ale když je to do slabších zbraní, tak myslím že to nějak nevadí. Za tu cenu je nikde neprodávají Víš ne nadarmo se řiká že nejsem tak bohatej abych si kupoval levné věci což zrovna u kuliček platí na 100%
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
15 bře 2012, 20:11 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
Vesuv1 píše: no, ale když je to do slabších zbraní, tak myslím že to nějak nevadí. Za tu cenu je nikde neprodávají muzes zkusit koupit antiperle, ty by mozna vysly taky levne nebo si zkusit ubalit kulicky z alobalu. G&G, Marui, Guarder, ICS, BLS. kouzelne zaklinadlo ktere si zapamatuj.
|
15 bře 2012, 21:46 |
|
|
|
Vesuv1
Nadpraporčík
|
no maruiky mam ještě doma 0.20 a jak sou na tom ksc?
|
16 bře 2012, 18:14 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Pročti si samostatnej link kterej tu je o kuličkách.
|
16 bře 2012, 19:13 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|