Autor |
Zpráva |
6milimetru
Praporčík
|
Re: Sniper
_________________ 6mm.cz
|
30 bře 2012, 10:53 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
tohle je moc pěkná vychytávka... dík za inspiraci!!!!
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
30 bře 2012, 10:57 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
Registrován: 18 čer 2011, 08:24 Příspěvky: 964 Bydliště: Slovakia - Sabinov
|
vavann-ovu verziu maskovania poznám ale premňa nieje až tak vhodná kedže pri mojej plynovej M700p pri nabíjaní je úplne vydno do nábojnicovej komory , takže sa mi tam juta môže pomerne ľahko dostať. takže uvažujem skôr o návleku samostatne pre zbraň a samostatne pre optiku tak aby som pri nabijani nemusel davať pozor či nemam v komore "smetie z maskovania"
_________________ Strelec bez zbrane
|
30 bře 2012, 11:24 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
Tak to by pro tebe asi bylo ideální to co semka dával Nox. Nepoužívat zbytečně dlouhý kusy juty aby nelezla kam nemá a udělat to na vhodným základu kterej rozumně drží tvar.
Mě se ten nápad s plastovou trubkou nelíbí, kromě zbytečně dlouhý juty by mi vadilo že se to nedá zmačkat do malýho balíčku jako ta síťovina a pak taky že to nebude universální na víc kvérů.
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
30 bře 2012, 11:52 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
nejjednodusi zpusbo pro maskovani kveru pro me osobne je pripevnit na nej par gumicek a nastrkat tam prirodni vegetaci, stejne se musis maskovat podle prostredi; neexistuje jeden uni vzor...je ot levny a hlavne funkční.
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
30 bře 2012, 14:33 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
|
dnes mám rochu voľného času tak som sa pustil do "ponožky" ešte dorobim časť pre tlmič a optiku a zajtra bude foto jak to dopadlo (dufam že čisto zelená nebude problem pokiaľ sa nato ešte pripevni prirodny material.
|
30 bře 2012, 20:46 |
|
|
|
Ousko
Nadpraporčík
|
Zbran maskuju přesně jako Darken, musím uznat, že je to fakt funkční. Jinak na podobný způsob mám i hejkala, akorát, že tam používám "tkaničky". Omotám místo, kde to chci zamaskovat, za ty "tkaničky" dám přírodní vegetaci ( zrovna z toho prostředí kde hrajem ) a pak akorát "tkaničky" stáhnu a v pohodě. Doporučuju.
|
31 bře 2012, 10:44 |
|
|
|
Deacon
Plukovník
|
Já jsem ji vždycky omotával barakudou, zbytek jsem hodil přes hlavu a ramena což v maskování a rozostření obrysu pomohlo dost. Pušku jsem obvázal, zajistil gumičkami a trochu doplnil vegetací (jen trochu, dost to lezlo před optiku, hlaveň a všude možně kam nemělo). Efekt byl parádní, zažil jsem několik situací kdy zbraň nebyla vidět z pár metrů (doslova).
_________________ Pěkný ženský spí jen s těma, co nosí originály! Jo, je to nadsázka
151.SOF!
|
31 bře 2012, 19:27 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
|
Tak ono zamaskovat kvér tunou vegetace tak aby nebyl vidět není nic těžkýho... a to platí obecně u všeho maskování. Mě spíš zajímají způsoby kde se stejnýho efektu dosáhne při použití co nejmenšího množství materiálu Jinak jednoduchý gumičky jsou fajn, jen se rády ztrácej , proto mi přijde lepší nějakej alepsoň základní obleček na zbraň.
|
31 bře 2012, 19:36 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
a ta vegetace chcípá, vem si ji na sebe v létě a během 2h je k vyměnění...
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
01 dub 2012, 00:09 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
|
takto to dopadne keď sa vám doma váľa zvyšný materiál z hejkala , ešte to neni komplet sice ale bude treba dať ešte sieťovinu na návlek pre optiku a nejak musim zamaskovať červený zips na pažbe. http://tairo.rajce.idnes.cz/oblek_na_kveer mal by tam ísť prevažne prir. material / možno nejaka juta na prednu časť mimo optiky. Konštruktívna kritika je až požadovaná
|
01 dub 2012, 08:37 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Nejlepší je taktickej podpírací pantofel
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
01 dub 2012, 08:39 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
|
jn , umenie improvizácie
|
01 dub 2012, 08:43 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
|
A dostaneš se dobře k věžičkám na optice? Jinak pěkný, jen možná na pažbu bych se s tím asi nevyráběl, ale koupil něco podobnýho co se běžně prodává...
|
01 dub 2012, 08:45 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
ja osobne bych oblecek ukoncil pred zasobnikem a ve stejnem miste i oblecek na optiku. ten obal na tu pazbu vypada divne, ale jestli ti staci a slouzi, tak proc ne
|
01 dub 2012, 09:39 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
|
To je pravda, taky bych to asi neprotahoval až k zásobníku... ale zas na druhou stranu pokud to ničemu nepřekáží a je to dobře uchycený, tak proč ne. Tady jedna starší fotka od našeho snipera: http://www.102pruzkumnyprapor.cz/galler ... ory/23.htm
|
01 dub 2012, 09:52 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
|
no na zasobnik som to prisposobil tak aby siel bez obmedzenia vytiahnut, sice tam bola dobra babracka okolo toho ale nakoniec sa akosi podarilo. Navlek na optiku je teraz provizorny a ked kupim novu ktor bude mat aj clonu tak sa to trohu posunie a vezicky budu okryte.
|
01 dub 2012, 10:01 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
|
Ještě k těm fuseklím na zbraně... proč to dělat složitě když to jde táááák jednoduše http://media.militaryphotos.net/photos/album80/aae
|
02 dub 2012, 15:34 |
|
|
|
nox
Plukovník
|
Jako ten "obleček" asi ujde, ale mě se nelíbí. Vsadil bych se, že i když teď ti ten zásobník jde teď (=v pokoji) vyndat bez omezení, tak po proplazených dvou kilometrech se ti to tak protočí/pokrčí na zbrani, že už ho nevyndáš. Celkově to na mě působí tak, jak kdybych to po akci už na tý zbrani nemusel najít Zbraň bych, i když je zamaskovaná něčím kolem, stejně zamaskoval Krylonem. Nemusíš pak řešit, že když bude ponožka končit před zásobníkem, tak bude čouhat kus černýho plastu. A taky to pod tím nebude tak reznout (jestli teda má co). Taky bych připevnění rozhodně neřešil bílým (hm) sucháčem (ehm). Chybí mi taky přístup k ovládání optiky, ale jestli to je ten bazmek bez věžiček, tak je to asi jedno... K vegetaci - jo, dobrý na statiku (pak nejdete vidět ani z 10cm ), ale po dvou hodinách to zvadne. Když to pořádně chytnete do ruky, nebo se s tím plazíte, tak toho půlka vypadá (kór u jehličnanů, který teda nevadnou, ale ty větve jsou taky mnohem těžší). Vegetace nejde nandat/sundat během minuty, je potřeba si k tomu na delší dobu sednout. Takže dobrý na záda, na hejkala, ale na cokoliv, s čím manipulujete, u mě vítězí sniper mesh s 10dkg juty, kterej strčím do kapsy. A to zároveň nevylučuje to, že na tom sniper meshi nebudou gumičky na připevnění tý vegetace A proto je sniper mesh (resp. sniper body veil) můj šampión o víkendu si k tomu (a VSR a šicímu stroji) snad sednu... Je mi jasný, že na airsoft fotečkách je každej zaházenej kilem zvadlýho listí, ale na normální maskování stačí vegetace na záda/ramena, konec optiky a půlku hlavně - protože ze zbytku to prostě hodně rychle spadne. Neříkal jsem něco o článku o maskování?
_________________ KVHS RHPz 2009-2013 INVISIBLE GEAR
|
02 dub 2012, 16:11 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
|
jn , suchy zips ma tiež trochu serie kedže som nezohnal čierny /hnedý ani zelený pred výkendom iba ten sivý .... zas to hrdzavenie by nemal byť problem kedže sa to da zhodiť komplet za 20 sekund vďaka suchým zipsom a nechať vyschnúť. Do budúcna určite uvažujem o krylone akurát budem musieť nájsť niekoho v okolí čo už má skusenosti alebo to skúsiť sám (čo by nemusel byť problem ako tak pozerám do témy "nástrek zbraní" a tu metódu z hubkami. (ešte si pozháňam nejake fotky nástrekov kedže nerád robím niečo bez toho aby som vedel čo presne chcem dosiahnuť , inak to dopadne strašne .
|
02 dub 2012, 19:05 |
|
|
|
nox
Plukovník
|
Tairo píše: ešte si pozháňam nejake fotky nástrekov kedže nerád robím niečo bez toho aby som vedel čo presne chcem dosiahnuť , inak to dopadne strašne . Tvoje přání... http://nox102.rajce.idnes.cz/Kamuflaze_zbrani/
|
02 dub 2012, 19:49 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
|
pekná zbierka teda , pár kuskov som si aj našiel ako približne by som si to predstavoval , akurat robiť celoročný nástrek ( teda na plynovu SNiperku - na obdobie: prechod jar/jeto , leto , prechod leto/jeseň ) asi bude zaujimavé nájsť vhodné odtiene .
|
02 dub 2012, 20:25 |
|
|
|
nox
Plukovník
|
Oliva, khaki, brown - v tomhle pořadí... není co řešit, čím víc to člověk řeší, tím víc to nedopadne dobře.
|
02 dub 2012, 20:42 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
|
tak tak. ja sice tu svoji M24 nestrikal, ale ten kdo to strikal to taky neresil podklad, pres to ty dalsi dve barvy a hotovo. nerikam ze by to neslo lip, ale maskuje rozhodne mnohem lip nez kdyby byla cerna a do lesa to jde, ja jsem spokojeny. po dvou letech co je na ni krylon tak zacina mit peknou patinu konecne
|
02 dub 2012, 20:47 |
|
|
|
agnoniff
Svobodník
|
zdravím chtěl bych se zeptat jaký máte názor na tyhle zbraně:
KJW M700 police JG bar 10 TW M24 M40XB L96 AWS
především asi na KJW a L96, jak je to s výkonem, jak moc se kazí atd...
Předem děkuji všem za odpověď.
|
17 dub 2012, 19:10 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
|
Nedávno se tu řešily oblečky na zbraně, tak tady je něco od nás: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 562&type=3Je to celkem jednoduchý, teď ještě vymyslet obal na SVD kterej bude kapku složitější.
|
20 dub 2012, 11:38 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
|
agnoniff : JG bar 10 , v základe je to dosť bieda čo sa tyka dostrelu atď ale zas presnosť sami javila veľmi dobre pokiaľ porovnávam z MB01 alebo well L96 v základe. Na základný spúšťak dáš 130tku pružinu a už sa dá strieľať pomerne konštantne aj na 50m s tým že váčšinou sa trafíš ak už máš niečo nastrieľané. Moju čo mám doma som bral od ruky , takže trebalo menšiu úpravu hopu , ale to sa vyriešilo celkom vpohode. Inak bezporuchová zbraň na celoročné hranie. (ak by som si ju kupoval teraz tak beriem Gspec verziu s tlmičom , kvalitou sa dosť približuje TMku a tlmič aj tlmí ) KJW M700p: túto mám tiež asi 2 mesiace aj niečo pokiaľ dobre počítam a v základe je celokov (okrem pažby) . Síce sa diskutovalo že u niektorých kusov môže nastať problém že ťahá BBčka do strany a nevedelo sa prísť na chybu ale ja som si ju pred kúpou ( z druhej ruky) otestoval a strieľa ako super. (zajtra bude konečne otestovaná na väčšej akcii pri teplote 20°+- , načo sa mimoriadne teším .... ) S dorobeným tlmičom na sústruhu je to sakra tichá zbraň , možno trošku tichšia ako MK23 socom. Presnosť je dosť dobrá , na 40 metrov trenujem na terči pre vzduchovky. Na väčšie vzdialenosti to už je trošku hardcore ale z .40tkami to ide fajn. Ovládanie a reálnosť umna pri tejto zbrani vyhrali. Kazovosť posúdiť zatiaľ neviem , ale má už niečo nastrieľané a fičí v základe ale budem tam davať presnú hlaveň tak potom uvydíme čo sa spraví s presnosťou. TW M24 má Vanhouten dosť vytunenú , zatiaľ som nemal možnosť TWčko otestovať , ale za tie prachy to musí byť dobré M40XB o nej veľa neviem , ale pokiaľ narýchlo čítam recenziu http://www.airsoftguns.cz/article.php?&id=149 tak dosť nevýhoda bude pevný hop , ale šikovnejší človek si to nejak dopasuje z inej zbrane . V základe je presná 6,04 inoxová hlaveŇ?? L96 AWS o tej tu máš dosť dlhú tému a najviac potunenú a omrknutú ju má asi Ježo , tak prípadne jeho kontaktuj , dokonca som tu videl aj nejaku recenziu v knižnici " L96 vs Bar 10 " . Ono dosť záleží Aký máš rozpočet , koľko z tej zbrane chceš dostať a ktorá sa ti páči + ktorá ti "sadne do ruky " a bude vyhovovať.
|
20 dub 2012, 12:36 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
|
Reyes: jako opet super agnoniff píše: zdravím chtěl bych se zeptat jaký máte názor na tyhle zbraně: TW M24
Mám M24 od TW a nemám co bych vytknul krom základové plastové hopkomory, která ráda praská. Nicméně nová hliníková se dá sehnat okolo 600 kč, takže žádná hrůza. Co se týče zbraně samotné tak luxusní přesnost (u mě to je horší od doby co jsem se s ní vykoupal v potoce plné zvířeného písku) díky 6.05mm hlavni, v základu dává nějakých 165 m/s. Upgradovat se dá docela dobře pomocí powerpacků od firmy G&G (dají se koupit na www.zbrane-airsoft.cz - včetně té hopkomory). Já mám upgradované pouze zásobníky a vyměnil jsem těsnící gumičky a zbraň mi momentálně dává s greengasem, nastaveným hopupem a 0,25g kuličkama kolem 187 m/s a kolem 155 m/s s 0,40g. V případě extrémnějšího upgradu (tzn. powerpack i do závěru a použití redgasu) se dá dostat až na 220 m/s, což už je ale docela hardcore. jinak pažbení je velice pevné, vystužené skelným vláknem. velice dobře je řešený hopup a jeho nastavování - na montážní liště je malé kolečko s velice jemnými "kliky", čímž se zaaretuje a nepovoluje, jako např. u posuvných hopupů. M24 od TW můžu jen doporučit. Přesná, odolná, silná a spolehlivá zbraň.
|
20 dub 2012, 13:41 |
|
|
|
agnoniff
Svobodník
|
děkuji za odpovědi a ještě bych se chtěl zeptat na L96 konkrétně tuhle http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1463 i s níže uvedeným upgradem za 1590kč jestli bude lepší nebo na stejné urovni jako M24 s upgradem nějak ve stejné cenové línii. Děkuji.
|
23 dub 2012, 18:30 |
|
|
|
Michal2
Podporučík
|
Napadlo mě,jak odstřelovač řeší odpočinek při přemísťování k cílí ?
|
29 dub 2012, 09:47 |
|
|
|
|