Autor |
Zpráva |
Alfred
Plukovník
|
Re: pušky z WWII
mfabi píše: Na Garanda G&G taky čekám, jen asi počkám jak bude ještě vypadat Garand od ICS. Na toho taky čekám, přeci jen, AEG v 8mm by byla pecková záležitost u takové pušky.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
20 říj 2012, 19:51 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
no pri tej ICS by som volil asi tiež 6mm nie 8.Ale neviem ako to majú vymyslené..každopádne to znie zauímavo..len neviem teda aká tam bude vzduchárna a podobne aby to malo dostatočný výkon a dost vzduchu pre 8mm hlaveň a aby s ťažkým 8mm strelivom bol výkon dostatočný + hlaveň a hop up..no..rád si počkám aby som sa dozvedel ako to kamasi z ICS vyšpekulujú
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
21 říj 2012, 17:51 |
|
|
|
mfabi
Četař
|
|
16 lis 2012, 22:55 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
vyzerá to že takú m120 by to malo držať v pohode..len ma pri ww2zbraniach už vyslovene serú tími točákmi
|
17 lis 2012, 12:07 |
|
|
|
zajicmikeforce
Štábní praporčík
Registrován: 10 kvě 2009, 13:37 Příspěvky: 141 Bydliště: Plei Ku II CTZ, RVN
|
po vydání VFC BARu byla čínská kopie k mání, byla to limitovka a viděl sem jí pouze na safaraairsoft, ale jen houšť
|
18 lis 2012, 13:52 |
|
|
|
Alfred
Plukovník
|
madafaka píše: vyzerá to že takú m120 by to malo držať v pohode..len ma pri ww2zbraniach už vyslovene serú tími točákmi Má to svůj důvod. Tlačáky nejsou všeobecně až tak populární (musíš koukat dál než jen na českou/slovenskou komunitu) a hlavně z točáku tlačák uděláš za dvacet minut, ale obráceně to většinou nejde a když tak se s tím štveš celý den. A výsledek stejně za moc nestojí.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
19 lis 2012, 11:46 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Já teda souhlasim, že u WW2 kvérů to je docela blbost. Je jasný, že nikdo nebude dávat v základu tlačáky k M4ce nebo kalachu (i když třeba GPčko je dává, ještě k tomu blbě podávají a stejně to lidi kupujou), ale druhoválečný kvéry jsou něco jinýho, ty jdou spíš k lidem, co dělaj milsim/reenact a tam se zpravidla točáky moc nejedou. A jako, ono by ani tak nešlo o to, co je k tomu za zásobník v základu, ale o to, že se kolikrát tlačáky prostě vůbec nevyrábí, což už je fakt kravina.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
19 lis 2012, 13:04 |
|
|
|
Alfred
Plukovník
|
Griffon píše: Já teda souhlasim, že u WW2 kvérů to je docela blbost. Je jasný, že nikdo nebude dávat v základu tlačáky k M4ce nebo kalachu (i když třeba GPčko je dává, ještě k tomu blbě podávají a stejně to lidi kupujou), ale druhoválečný kvéry jsou něco jinýho, ty jdou spíš k lidem, co dělaj milsim/reenact a tam se zpravidla točáky moc nejedou. A jako, ono by ani tak nešlo o to, co je k tomu za zásobník v základu, ale o to, že se kolikrát tlačáky prostě vůbec nevyrábí, což už je fakt kravina. To je pravda, že je velká škoda, že není k dispozici ta alternativa. Koupíš s točákem, dokoupíš pár tlačáků. To mě mrzí třeba u ICS M3. Ale bohužel výrobci to vidí jinak než my.
|
19 lis 2012, 14:12 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
Jop presne takto nejako som to myslel..tlačáky sa samostatne často ani nevyrábajú na niektoré ww2zbrane.Na Mp 44ku zohnať tiež len točáky čo som videl a na tej ICS M3 to bol jeden z rozhodujúcich faktorov prečo som siahol radšej po KA M1A1.Tlačáky sa naň vyrábajú hneď v 3či 4och prevedeniach...len sú často neni skladom ale aspon sa vyrábajú.No viem že komu sa chce a kto môže , prerába to na tlačáky, lebo býva zvykom že ak má niekto točák dotáča ho mimo zbrane..a to si myslím že je dosť otrava a každý radšej prebíja...napr aj preto keď stojí STGčko oproti prerábke garandu čo má tak cca 12rán
|
19 lis 2012, 15:31 |
|
|
|
mfabi
Četař
|
|
18 pro 2012, 08:19 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
Inak zrovna dnes som narazil na jeden krásny kúsok vyrábaný u vás v ČR. PPŠ- 41 http://www.cgt-cz.cz/produkty/?o=zbozi-1
|
24 pro 2012, 13:29 |
|
|
|
Dieter König
Nadrotmistr
|
JJ tendle špagát je přesná replika 1:1, né jak ty čínský bazmeky. Taky kvalita zpracování je úplně někde jinde, bohužel to v přímý úměře s vysokou cenou, za tendle kvér . Určeno spíš pro fajnšmekry nebo lidi mající rádi kvalitu.
_________________ http://www.druhavalka.cz/ WWIIASA - Wiking
|
24 pro 2012, 15:25 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
Registrován: 18 čer 2011, 08:24 Příspěvky: 964 Bydliště: Slovakia - Sabinov
|
na ehobby už majú prvú várku M1 od ICS http://shop.ehobbyasia.com/catalog/prod ... ood-stock/ Na facebooku majú fotky , frba vyzerá byť veľmi pekná aj spracovanie
_________________ Strelec bez zbrane
|
17 led 2013, 09:32 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
jo už som ju tam obkúkal..ale moj favorit je stále GG tak budem čakať ale toto ICS vyzerá fakt vydarene
|
17 led 2013, 12:26 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Já si snad dam dokupy ještě druhoválečnou výstroj jenom proto, abych měl důvod si nakoupit tyhle parádní kvéry
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
17 led 2013, 15:16 |
|
|
|
Dieter König
Nadrotmistr
|
Tak doufám, že to číňani co nejdřív obšlehnou, ať je to za lepší peníz. Jinak wwii uniforma s výstrojí se dá pořídit okolo 10 tisíc, takže to neni, žádně velká suma. Na army burze je vždycky dost inzerátů, kde se lidi zbavujou komplet/polokomplet výstroje za pár šupů. např. http://www.armyburza.cz/inzerat/wwii-4
_________________ http://www.druhavalka.cz/ WWIIASA - Wiking
|
17 led 2013, 17:04 |
|
|
|
Mosquito
Štábní praporčík
|
Nebo i zavic pokud chcete neco jineho nez Nemce ci US ARMY Kdyby nekdo chtel WWII USMC tak mam celej komplet na prodej Jinak myslim ze todle cinani jen tak neoslehnou protoze od Garandy takovej bum zajem az tak nebude jako je o klasicke M16. AK47 a HK
_________________ Sgt R. Markovič, 3/6 Marines, King Co., Re-Enacted, 1943-1945, 3/6 Marines, H&S Co., Scout Sniper Platoon, Re-Enacted, 2008-2012, USMC & USN Reenactors Association
|
17 led 2013, 20:50 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
Ja naopak dúfam že garanda činani neokopčia..sú to fajn kvéry od dobrých výrobcov a tá cena myslím bude odpovedať kvalite a neni nijak závratná! a taktiež dúfam že sa ich predá tolko aby sa im ich vývoj a výroba aspon trochu oplatila..lebo ak by každý len čakal na čínu, tak sa na to môžu časom výrobcovia rovno vysrať (myslené WW2zbrane.) na druhú stranu áno , napriklad čínska kopča BARu poteší pretože VFCčko malo cenu fakt hodne vysokú a čajna je vlastne v cenovej relácí cca značkovích garandov GG a ICS.Takže čo sa týka garanda nevidím dôvod prečo nepodporiť GG a ICS a nekúpiť si parádnu zbraň.
: Mosquito..hm výstroj USMC (pacific) som chcel prvotne..len som zvolil druhú v poradí mne srdcu najmilšiu variantu a to výsadkárov z dôvodu, že pre pacific nemám japoncov ..inak kolko by si zaňu chcel?Ale asi nie komplet lebo niektoré veci sú zhodné s para výbavičkou..keď tak PM.díky8-)
|
17 led 2013, 23:09 |
|
|
|
Alfred
Plukovník
|
ICS má obvykle ceny rozumné. Takže o to bych se moc nebál Když vyšla ICS M3 tak mě taky mile překvapily. Jinak na ebay jsem koukal na hezká čínská repra druhoválečných uniforem všeho druhu (jsou celé obchody v Hong Kongu, které dělají jen repra), takže pokud někdo nechce dělat přímo KVH a chce to jen na zničení na softu, tak taky ideální
|
21 led 2013, 11:57 |
|
|
|
Jacob
Brigádní generál
|
Tyjo mosfet, tryska z těsněním, slušný píst, dobrý motor...Po mejch zkušenostech z ICS L86 jsem si o ICS nemyslel nic pěknýho ale tohle vypadá dobře....
_________________ CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR Custom M4 - 110 - 133ms Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36 WE G17,Mp7,brokovnice https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts
|
21 led 2013, 13:47 |
|
|
|
Alfred
Plukovník
|
Jacob píše: Tyjo mosfet, tryska z těsněním, slušný píst, dobrý motor...Po mejch zkušenostech z ICS L86 jsem si o ICS nemyslel nic pěknýho ale tohle vypadá dobře.... Vydíš a žena si svojí ICS L85 nemůže vychválit Ale je pravda, že i ta M3 co udělali se jim hodně povedla. Tak nějak mi přijde, že u těhlech druhovýálečných zbraní to dělají hodně poctivě, možná právě proto, že to jsou modely, kterých moc na trhu není.
|
22 led 2013, 11:03 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
Snáď sa mi sníva..ešte sa neviem dočkať GG Garanda a narazím na toto..nad prestavbou stále silno uvažujem ..no ale uznajte... http://www.operator7airsoft.com/2013/01 ... gm1903-a3/
|
29 led 2013, 23:06 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
pre lačné krky : http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CebbMINQdYtak sa pýtam..prečo khurva furt čakám na GG a čo od neho vlastne očakávam? 8-D ale aj tak ešte počkám ..
|
21 úno 2013, 16:51 |
|
|
|
kipesek
Svobodník
|
Zdravím.. Jsem vlastníkem M1 garandu od marushinu a pořád mi nějak funguje akorát co jsem tam měnil byla blowbacková pružina která se vychodila ale to se stářím zbraně v celku dalo čekat.. Ale výkon zbraně už není nic moc s ohledem na dnešní airsoft a upgrade ostatních hráčů.. Takže jsem se rozhodl překopat m1 na co2 ale pořád se někde dočítám že m1 garandky jsou poruchové zboží ale zase jen na jednu stranu jsem se nejvíce dočetl o tom že praská vlastně jen závěr při použití silnějšího plynu což v celku chápu jelikož je to nějaká směs zinku ale chtěl bych se zeptat jestli máte někdo stímhle zkušenosti že by bylo v těhle zbraních poruchové i jiné části... Pokud by po překopání ten závěr nevydržel tak by pro mě nebyl problém si tento díl vyrobit a popřípadně vyměnit těsnění ve zbrani aby to tlaku co2 vydrželo těsnit.. Jen by mě tedy zajímalo co přesně by mělo být u těhle zbraní poruchové?? Děkuji za odpovědi
|
23 úno 2013, 12:57 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
Taak som na jednom shope narazil na túto krásnu zbraň. Teda krásna je jej predloha..toto by som skorej nazval "ako dodrbať peknú myšlienku". Keď pominiem totálne hnusnú farbu dreva ..čo by nebol problém upraviť si..tak mi príde cena a výkon zbrane totálne absurdné..zbraň neide na HFCčko plyn ale na green gas..a dáva to s 0,2g gulami prosím pekne 70 m/s ?? 8-D za 320 dolárov?To nevyzerá ani na úsťovú brzdu..pri tejto dlžke hlavne dáva green gas v dobre skonštruovanej zbrani +/-150m/s.. toto je slabšie ako manuálny colt 1911. a pre reenacting si každý radšej kúpi denixa..toto je na airsoft trošku kničemu. A to mi najprv vyleteli oči z jamiek keď som to zbadal.. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RssWCW2an0edit : matrix...wtf? majú tam aj svdčka a miliardu vecí označeních matrix..
Naposledy upravil madafaka dne 07 bře 2013, 14:02, celkově upraveno 1
|
06 bře 2013, 18:29 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
kipesek píše: Zdravím.. Jsem vlastníkem M1 garandu od marushinu a pořád mi nějak funguje akorát co jsem tam měnil byla blowbacková pružina která se vychodila ale to se stářím zbraně v celku dalo čekat.. Ale výkon zbraně už není nic moc s ohledem na dnešní airsoft a upgrade ostatních hráčů.. Takže jsem se rozhodl překopat m1 na co2 ale pořád se někde dočítám že m1 garandky jsou poruchové zboží ale zase jen na jednu stranu jsem se nejvíce dočetl o tom že praská vlastně jen závěr při použití silnějšího plynu což v celku chápu jelikož je to nějaká směs zinku ale chtěl bych se zeptat jestli máte někdo stímhle zkušenosti že by bylo v těhle zbraních poruchové i jiné části... Pokud by po překopání ten závěr nevydržel tak by pro mě nebyl problém si tento díl vyrobit a popřípadně vyměnit těsnění ve zbrani aby to tlaku co2 vydrželo těsnit.. Jen by mě tedy zajímalo co přesně by mělo být u těhle zbraní poruchové?? Děkuji za odpovědi vy vo ww2 airsofte upgradujete? výkon?..či nehravaš ww2?..máš 8mm verziu? inak čo viem problém je part 45./(tušim) to je na fotke ten čierny diel 3tí od vrchu. http://www.tokyo-model.com.hk/shop/inde ... mafgdhq1m7tiež som chcel GBB garanda edit : teda sú to diely 42,44,45 aspon čo viem
|
06 bře 2013, 18:40 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Já ti nevim, ale v jednu chvíli se vysmíváš tomu, že co do realističnosti a kvality očividně perfektně zpracovaná airsoftová replika Lee Enfieldu (což je věc, která prostě na trhu doteď chyběla) má mizernej výkon a pak se divíš člověku, kterej si stěžuje, že jeho airsoftovej Garand (kterej je mimochodem dražší, než ten Enfield) má mizernej výkon? Nezdá se ti, že si tak trochu protiřečíš?
|
07 bře 2013, 01:14 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
ne ne takto ne. narazal som na to, ze spomina upgrade ostatnich hracov..tak ak hra ww2 mi prislo divne ze nemci upgraduju stgcka a podobne. upgrade pechotnej pusky chapem a preto mi pride aj vykon toho enfielda nepostacujuci. Inak mas recht, spracovany paradne, aj kovanie, razenie. Len ta farba a vykon. Snad som to nedomotal este viac..jeho dovody naprosto chapem a sam by som neuvazoval ina. ano aj stg je puska ale snad chapeme na co narazam. Full auto plus tocak..a este aj jeho premnozenost...
|
07 bře 2013, 02:54 |
|
|
|
mfabi
Četař
|
Ještě jedna zbraň by mohla byt zajimava. Marushin vyrábí novou M1 Carbine ve verzi CO2 a 6mm kalibr. Vykon je přes 400 fps, tak je vyraben jen pro trhy mimo Japonska. Tady je popis i s videem http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/a ... ersion.htm
|
12 bře 2013, 23:11 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
Registrován: 18 čer 2011, 08:24 Příspěvky: 964 Bydliště: Slovakia - Sabinov
|
_________________ Strelec bez zbrane
|