Re: Well L96 Mb-01 mazání
m.ape píše:
Vyskúšal som takmer všetko a najlepšie sa osvedčilo poriadne umyť vnútro válca aj tesnenie hlavy piestu a používať na sucho podmienka je správna veľkosť tesnenia. Nakoľko pri stláčaní vzduchu vznika teplo akékoľvek mazadlo po čase stvrdne a následne spôsobuje netesnosť silikon navyše viaže prach a špinu.
Jasne, tak udrzba (rozdelat, vycistit, (pre)mazat) beru jako standart. No na sucho se mi zda ze je proste zbran hlucnejsi, uz jen samotne natahovani ... No a tez zbran ma tendenci vice rezonovat ...
Mam Bar10tku s ocelovym valcem, aspro zero triggerem setem a proste nasucho je hlucna
Jine zbrane se mohou chovat asi jinak -- takze vazne co pisu je jen subjektivni popis. Tak ci tak dik za info.
PS: Jinak k cisteni, zbrane rozdelam parkrat do roka, nebo ve chvili kdy klesaji FPSka (coz se mi u BARu nestalo, ale u AEG pri uzivani samozrejme ano) -- kdyz to clovek jednou za cas promeri, tak to je docela dobry ukazatel (tedy = dokud strili jak ma, nesahat .....), nebo dle toho jak casto je uzivam