Autor |
Zpráva |
JG.BAR10
Podpraporčík
|
Re: Rada s hejkalem
nebo muzes zkusit pridelat cvokama (babka a dedek )nebo nejake druky ci co takoveho ale nevim jak pripevnis tu sit na ty druky ..ale zase bys musel prisivat na uniformu...ale to i ten zip
_________________ one shot,one kill
|
08 říj 2009, 19:50 |
|
|
|
John Goetz 2d MSOB
Nadrotmistr
|
doporučuju přišit na bluzu a na kalhoty a na klobouk pak na stehna a kolena u kalhot našit neco tvrdšiho nylon/corduru nebo nejake měkčeni stejne tak na břicho u bluzy bude to pak o hodne pohodlnejší při ležení a když našiješ ghillie na zada nohy a klobouk tak bych řek že budeš mít perfektní oblek
_________________ Jeg er den tolvte mand !
|
08 říj 2009, 21:35 |
|
|
|
Deacon92
Štábní rotmistr
|
co má na sobě ten borec když si tam dá jen to listí? http://www.youtube.com/watch?v=_CADES1kpWc
|
12 lis 2009, 14:11 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
Něco podobnýho se dá vyrobit z klasický český maskovací sítě (taková ta klasika s umělým mechem nebo jak se tomu nadává). Z tý sítě odpářeš část toho maskovacího materiálu (můžeš to odpárat i všechno, ale myslím že je lepší tam i něco nechat) a našiješ to na nějaký oblečení. Získáš tak blůzu pokrytou síťovinou. Měl jsem to v menším provedení na kloboučku a listí a jinej bordel v tom drží dobře.
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
12 lis 2009, 14:39 |
|
|
|
Deacon92
Štábní rotmistr
|
reyes102 píše: Něco podobnýho se dá vyrobit z klasický český maskovací sítě (taková ta klasika s umělým mechem nebo jak se tomu nadává). Z tý sítě odpářeš část toho maskovacího materiálu (můžeš to odpárat i všechno, ale myslím že je lepší tam i něco nechat) a našiješ to na nějaký oblečení. Získáš tak blůzu pokrytou síťovinou. Měl jsem to v menším provedení na kloboučku a listí a jinej bordel v tom drží dobře. pravě kamoš by to zvladl udělat akorat chtěl vidět jak to vypada bez toho listí
|
12 lis 2009, 15:17 |
|
|
|
Deacon92
Štábní rotmistr
|
zdar tak jsem se taky rozhodl pro svého hejkala takže síť stačí normálně nějaká rybářská? a problém je v barvách jaké přesně odstíny mám hledat v drogérii moc díky za odpověĎ
|
17 lis 2009, 18:50 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
Někde na netu jsou určitě návody jaký barvy použít (možná i tady na foru). Jinak když jsem se tím zabývat, tak jsem na jutu použil barvy práškový barvy Iberia (nebo tak nějak). Jednu jsem vzal obyč. hnědou, druhá byla nějaká zelená s troškou hnědý a troškou černý (fakt jen trochu). Odhadnout ten odstín není jednoduchý a třeba se to napoprvé nepovede (ani když budeš mít přesnej návod), takže barev radši kup víc a vyzkoušej to. K tý hnědý a zelený jsem nakonec přidal i neobarvenou jutu a vzniklo něco takovýho: http://www.102pruzkumnyprapor.cz/gallery17_soubory/2.htm
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
17 lis 2009, 18:58 |
|
|
|
knedlhans
Štábní praporčík
|
Ahoj lidi,dlouho jsem tu nebyl. Take jsem se po precteni nechal zlakat k opatreni neceho takoveho... Ale mel bych k tomu 4 dotazy,na ktere jsem nevycetl odpovedi: 1. Vyplati se vubec hejkala kupovat??? Uvazoval jsem o koupi tohoto: http://www.army-shop.cz/index.php?action=item&id=7428 2. pokud bych si ho vyrabel,je nutne abych tu sitovinu s trasnemi potom ,,lepil" na nejaky odev? 3. a jeste mohl by jsi mi sem prosim Koskine postnout v jakym pomeru jsi michal ty DUHA barvy? 4. a co se tyce zamaskovani zbrane,to si mam vyrobit nejaky uzky pruh se stejnymi trasnemi a jen s tim omotat pusku a optiku jak mi to prijde pod ruku? Tot me dotazy a ted bych mel jeste jednu krasnou perlicku ke zprijemni snipovani. Jsem hrdy vlastnik Dragunova SVD (toho z ASmorava) a usil jsem si kraasny navlek na pazbu,kdy z leve strany je serie peknych kapsicek na PMR,cigarety a zapalovac.Z PMR jsem si jeste vyvedl kabilek z tech laseru od cinskejch pistolek za 50 Kc a mam to uchycene gumickou v prostoru pro palec.takze kdyz me nekdo vyvola pres vysilacku tak nemusim vubec hnout brvou jen to zmacknua mluvim.Mikrofon i reproduktor mam pod uchem a hubou.Nezda se to ale chrani to zivoty kdyz se jako sniper nesmite ani hnout.A je to pohodlne.(samozrejme kdyz je nekdo blbec a furt keca do vysilacky uplny hovadiny napr co bylo v praci a ze ted vudel v lese peknou babu apod tak je to tezky...) Ale kdo vlastni hands-free tak tento muj prispevek nemusel ani cist Tot ode me vse,dekuji za odpovedi a doufam ze to co jsem napsal nekomu pomuze...Diky a cau
_________________ SVD Dragunov (manu puška) AK-47 Beta (ele.) CZ 75D Compact (CO2) ---------------------- Vite co se stane kdyz na akci sezerete:kremrole,venecky,flak uzenyho,burty,rybi salat mleko a lahvove pivo? Udelate si ze zadku paraadni M203
|
17 lis 2009, 19:39 |
|
|
|
Deacon92
Štábní rotmistr
|
tady jsem našel barvy
Dobré barvy jsou tyto: 1)Duha zelená 50% + hnědá 50% 2)Duha zelená 25% + hnědá 25% + olivová 50% 3)Duha zelená 50% + olivová 50% 4)Čistá barva "listová zeleň" Iberia
to ´1 až 4 jsou zřejmě možnosti že?:-) co je podle vás lepší do českyho lesa a když používam digital woodland uniformu
|
17 lis 2009, 23:01 |
|
|
|
knedlhans
Štábní praporčík
|
Cau lidi, dekuji za radu s barvami.jelikoz ale nemam moc casu,tak jsem se po dlouhem uvazeni rozhodl hastrose zakoupit... Chtel bych znat Vas nazor na tohoto: http://www.army-shop.cz/index.php?action=item&id=7428 Je to levna a dle meho nazoru dobra varianta...ale nevite nekdo jestli je vybaven uchyty na lesni porost?(takovy ty poutka kam se strkaj vetvicky) Dekuji za nazory a kritiky...Knedlhans
_________________ SVD Dragunov (manu puška) AK-47 Beta (ele.) CZ 75D Compact (CO2) ---------------------- Vite co se stane kdyz na akci sezerete:kremrole,venecky,flak uzenyho,burty,rybi salat mleko a lahvove pivo? Udelate si ze zadku paraadni M203
|
20 lis 2009, 07:05 |
|
|
|
knedlhans
Štábní praporčík
|
Haloo lidi, uz 3 dny mi na muj posledni prispevek nikdo neodpovedel... Prosim jen mi reknete jestli je vhodny pro zacinajiciho snipera. Diky moc.S pozdravem Knedlhans
|
22 lis 2009, 09:20 |
|
|
|
kucer@z
Podplukovník
|
já si myslím že vhodný moc není možná bude maskovat ale záleží na tom kde, a hlavně je blbý že má maskovanou i přední stranu takže se ti v tom bude špatně plazit a bude se to při plazení trhat radši si fakt udělej svýho
_________________ prodávám odstřelovačku (MB-01) od wellu a optiku 3,5-10x40 MIL-DOT Perky: [průzkumník] [odhodlaný] [koumák] [pevná muška] [taktické přebití]
|
22 lis 2009, 12:51 |
|
|
|
Corty
Poručík
|
knedlhans píše: Cau lidi, dekuji za radu s barvami.jelikoz ale nemam moc casu,tak jsem se po dlouhem uvazeni rozhodl hastrose zakoupit... Chtel bych znat Vas nazor na tohoto: http://www.army-shop.cz/index.php?action=item&id=7428 Je to levna a dle meho nazoru dobra varianta...ale nevite nekdo jestli je vybaven uchyty na lesni porost?(takovy ty poutka kam se strkaj vetvicky) Dekuji za nazory a kritiky...Knedlhans Jak chces, jako já osobně bych doporučoval si ho vyrobit doma sám, technik je na netu spousta, jinak tento hejkal si myslim, že nebude nic moc, za tu cenu která je celkem nízká. Jinak ty uchyty na lesní porost nema.
_________________ Viva hrvatska !! Za dom spremni !!
|
22 lis 2009, 13:38 |
|
|
|
knedlhans
Štábní praporčík
|
Hmm ja jsem ale opravdu casove hodne vytizen takze mi asi nic jineho nezbyva...Jinak poutka se daji vzdycky nasit a prostor bricha odparat,odriznout ci radne vyztuzit.Mam hodnou maminku ktera dela s textilem nemozne ihned a zazraky na pockani Jinak jeste na ty fotce z toho armyshopu,ten hejkal je opravdu tak nehorazne svetlej nebo maj presvetlenou fotku?Nebo to dela bile pozadi?
|
22 lis 2009, 23:55 |
|
|
|
kucer@z
Podplukovník
|
nebo skus sehnat starší dělaný doma to by mohlo být taky dobrý řešení
_________________ prodávám odstřelovačku (MB-01) od wellu a optiku 3,5-10x40 MIL-DOT Perky: [průzkumník] [odhodlaný] [koumák] [pevná muška] [taktické přebití]
|
23 lis 2009, 15:36 |
|
|
|
Deacon92
Štábní rotmistr
|
http://www.ferenzo.vyrobce.cz/index.html tady borec dělá skoro všechno a podle mě když se ho zeptáš tak i toho hejkala ti udělá
|
23 lis 2009, 15:56 |
|
|
|
_Peťa_
Podporučík
Registrován: 31 kvě 2009, 17:01 Příspěvky: 196 Bydliště: Skřipov
|
kdyz na jeho strankach navstivis forum tak zjistis jak dlouho si pockas na vyrobky a kvalita taky mluvi za vse
|
23 lis 2009, 21:53 |
|
|
|
smok3y
Desátník
|
Joo luxusní stránky myslím že hejkala by borec zmáknul levou zadní
|
01 pro 2009, 12:13 |
|
|
|
Kumo
Podporučík
|
Když se tu radí ohledně těch hejkalu, tak toho využiju.Co si myslíte o tomhle http://www.armyworld.cz/ostatni/maxfuch ... 3T%29.htmla kdy bych odstenil kamufláž z přední časti těla. A ze zadu našil síť.Myslíte ,že by to šlo a nebyli by stím žadné provozní problémy?
_________________ Semel ignis unus curpus. Nemus celo timor.
|
01 pro 2009, 21:26 |
|
|
|
knedlhans
Štábní praporčík
|
no to by me taky docela zajimalo, ale by byl vhodny tento hejkal Ma delsi trasne,tamto za 1100 Kc mi prijde jako by jsi se v maskaci vyvalel v blate a suche trave Akorat nevim,potreboval bych u nej poradit jestli bdue ucinny v lese ci na mensi mytine... Diky za odpovedi EDIT:A s tim odstranenim predni casti bych to urcite udelal ale proc bys nasival na zada sit?
|
02 pro 2009, 15:25 |
|
|
|
Tomula
Svobodník
|
Custe nasel jsem na youtube dobry navod jak vyrobit hejkala za pak supu a je tam toho i mnohem vice http://www.youtube.com/watch?v=sULe0Sc4-Gw jinak pozor ma to 9 dilu!
|
02 pro 2009, 16:36 |
|
|
|
kido
Svobodník
|
Jestli chceste, prodávám dva hejkaly, domácí výroby, jeden zeleno hnedy, proste do zeleného lesa, a dá se pužít celoročně, krom zimy, a pak jednoho hodně hnědého, když je všechna zeleň prič, cena za oba 2000 Kč samostatně neprodávám, kdyztak se mi ozvete na kidocs@seznam.cz
|
02 pro 2009, 17:47 |
|
|
|
Kumo
Podporučík
|
Pro knedlhans:Chtěl jsem ji tam mýt kvůli upravám dle terenu.Třeba když se budu pohybovat v oblasti ,kde je hodně kapradí.Tak to pondavám na toho hejkala do te sítě.Jinak ty hejkaly by měli být oba dva to same.
_________________ Semel ignis unus curpus. Nemus celo timor.
|
02 pro 2009, 22:02 |
|
|
|
Deacon92
Štábní rotmistr
|
Chtěl jsem se zeptat jestli to bude dobře maskovat když použiju duhu zelenou, hnědou, tmavě hnědou a olivovou popř listovou zeleň k tomu ještě co myslíte?
|
08 pro 2009, 17:58 |
|
|
|
Mitchell
Major
Registrován: 16 čer 2009, 12:53 Příspěvky: 491 Bydliště: Coronado, CA
|
tak jsem se po dlohy dobe rozhodl , ze budu taky sniper. myslite ze to bude dobry zaklad na hejkala ?
_________________ ENS Chuck Mitchell 1/ECHO/SEAL Team 1 1998-2003
|
08 pro 2009, 18:03 |
|
|
|
Deacon92
Štábní rotmistr
|
jej to si radši teda udělám medvěda by pak každej předemnou zdrhal
|
08 pro 2009, 18:14 |
|
|
|
seals
Plukovník
Registrován: 13 bře 2009, 10:29 Příspěvky: 995 Bydliště: RACOON CITY
|
Mitchell píše: tak jsem se po dlohy dobe rozhodl , ze budu taky sniper. myslite ze to bude dobry zaklad na hejkala ? určitě ale přidal bych trošku zelený
|
08 pro 2009, 18:20 |
|
|
|
TomLame
Moderátor
|
Mitchell píše: tak jsem se po dlohy dobe rozhodl , ze budu taky sniper. myslite ze to bude dobry zaklad na hejkala ? DEVGRU může nosit co chce, to nevíš ??
_________________ " Až dojde na kontakt, tak je jedno jestli ti to lítá metr nahoru nebo doprava, hlavně že to lítá dopředu"
|
08 pro 2009, 18:33 |
|
|
|
Deacon92
Štábní rotmistr
|
ja už mám v obchodě vyhlídlou DUHU a doma už i mám hnědou a zelenou ale nevím zda přidat ještě tmavě hnědou, olivu či listovou zeleň doufam že mi někdo odpoví do 18. prosince to mi začínají prázky a ja pak nebudu mít co dělat tak začnu s výrobou
|
08 pro 2009, 18:42 |
|
|
|
Speedy
Štábní praporčík
Registrován: 20 srp 2008, 13:20 Příspěvky: 133 Bydliště: Zruč-Senec
|
Jo a lidi.... ohledně těch poutek... jak to vypadá... to slyšim teda poprvý xD Dyžtak sem pls hpdte foto.... dik x)
|
08 pro 2009, 18:57 |
|
|
|
|