Autor |
Zpráva |
jenda j
Rotmistr
|
Stavba Pevností
Nemáte někdo návod jak správně postavit pevnost v lese tak aby vyhovovala hře na dobývání pevnosti?
_________________ airsoft je droga, která nás nepustí!! AsO Airsoft skill Opařany - www.airso.tk Jsem Ženista! nevím proč kvůli ženám, nebo protože vám hodím nepozorovaně granát do bungru a nebo protože nastražím past tak dobře že se do ní chytnete???
|
14 bře 2010, 19:33 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: Stavba Pevností
Tak jestli myslíš "hru dobývání pevnosti" jakože ten typ akce, při kterym se jeden tým drží na určitej pozici a druhej jí musí dobýt, tak si tam udělejte okopy a je to.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
14 bře 2010, 19:51 |
|
|
|
jenda j
Rotmistr
|
jenomže zákopy není to pravé máme na mysli hrát motiv ze hry Vietcong dobývání pevnosti.
_________________ airsoft je droga, která nás nepustí!! AsO Airsoft skill Opařany - www.airso.tk Jsem Ženista! nevím proč kvůli ženám, nebo protože vám hodím nepozorovaně granát do bungru a nebo protože nastražím past tak dobře že se do ní chytnete???
|
14 bře 2010, 19:58 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
jak rika Griffon, okopy a ja to doplnim o pytle s piskem, par trubek/vetvi do zeme a pres to hodit maskovaci sit. jestli ani toto ne tak uz nevim co chces
|
14 bře 2010, 20:21 |
|
|
|
jenda j
Rotmistr
|
jn ale já měl na mysli pevnosti ze dřeva popřípadě z pytlů s pískem prostě pevnost, na motiv ČSA z roku 1938... akorát samořejmě v menčím
|
14 bře 2010, 20:26 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
|
zbytecne moc prace, navic ti to stejne nekdo znici.
|
14 bře 2010, 20:31 |
|
|
|
jenda j
Rotmistr
|
Njn možná zničí, ale jako typ hry by to bylo uplně nejlepší ( Nacistické Německo vs. ČSA) rekonstrukce bitvy, o které se říká že by Československo vyhrálo....
|
14 bře 2010, 20:41 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
A proč nezajedete k nějakýmu řopíku? www.ropiky.net
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
14 bře 2010, 20:51 |
|
|
|
jenda j
Rotmistr
|
Protože pevnosti jsou většinou zavřené nebo nejsou volně přístupné dále jsou v osobním majetku AČR nebo soukromníků a nebudeme riskovat nějaké přestupky!
|
14 bře 2010, 20:56 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
A ten les ve kterym to chceš stavět vám patří? vanhouten -> Tak pytle s pískem jsou tak nějak součást okopu žejo
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
14 bře 2010, 21:00 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
|
Griffon píše: A ten les ve kterym to chceš stavět vám patří? vanhouten -> Tak pytle s pískem jsou tak nějak součást okopu žejo Griff: nj, ale vetsina ejrsoftaku dela okop tak ze to jen "okope" s temi ropiky to je taky trochu problem. ne vsichni je maji na dosah
|
14 bře 2010, 21:04 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
jenda j-> Ale prdlajs zavřený. Stačí hledat a nějakej otevřenej řopík v lese se najde vždycky. A co se týká přestupku, tak je to taky blbost. Mnohem víc ilegal bych řekl že bude stavění nějakýho vlastního opevnění v lese - i blbej zákop v lese myslím že nebude uplně košér. A když můžou v řopíku spát fetky a bezdomovci, tak si tam můžete i zasoftit... samozřejmě že to tam nesmíte poškozovat a ničit víc než to je. A AČR to možná ve vlastnictví má, ale s-rou na to zvysoka.
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
14 bře 2010, 21:05 |
|
|
|
jenda j
Rotmistr
|
Griffon píše: A ten les ve kterym to chceš stavět vám patří? vanhouten -> Tak pytle s pískem jsou tak nějak součást okopu žejo Ano máme ho v pronájmu od obce...
|
14 bře 2010, 21:15 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
vanhouten píše: Griff: nj, ale vetsina ejrsoftaku dela okop tak ze to jen "okope" Vidíš, a my to vykopem pro stojícího střelce, pak zapytlujem, uděláme si střílny, zamaskujem, uděláme si ložnici i se střechou, kuchyňku s grilem, skříň, poličky na věci a díru na granáty. A to všechno na asfaltovej cestě. Lžičkou z MRE.
|
14 bře 2010, 21:17 |
|
|
|
Hetflik
Štábní praporčík
Registrován: 26 srp 2009, 18:01 Příspěvky: 143 Bydliště: Rtyně v Podkrkonoší
|
Já občas hraju v řopíkách. (Mám to k nim kousek) A můžu jenom doporučit Ale teda musim říct, že najít aspoň 2 blízko sebe, který nebyli plný bordelu dalo docela fušku. A jinak já si takovou pevnůstu udělal z rovnejch klacků. Zapíchal sem je do země jeden vedle druhýho pak nahoře svázal, udělal střílny a přehodil sem přez to maskovací síť. Edit: a tím "nahoře svázal" nemyslim do Tý-píčka. Ale prostě to celý promotat provazem.
_________________ Kdysi jsem slyšel moudrá slova. Kdyby každý člověk šel k nejbližšímu památníku obětem válek a řekl by "Už nikdy víc" a myslel by to opravdu vážně, Války by zůstali pouze v učebnicích dějepisu.
|
14 bře 2010, 21:37 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
Co takhle dát se mtaky fota vašich výtvorů pro inspiraci ostatních ??
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
14 bře 2010, 23:27 |
|
|
|
Jakuza
Praporčík
|
Dobývat vz.37 "Řopík" můžeš, ale nikdy se nedostaneš na reálnou obranu kdy střelec pod betonem nechrání svůj objekt, ale ten sousední. Což rozhodně dostřel real a dostřel soft je dost rozdíl
_________________ "Krtek"
21. průzkumná skupina "RAPAX"
***Koupím VRAK AK 74 SU***
|
15 bře 2010, 12:35 |
|
|
|
bazzi
Nadrotmistr
|
Zrovna si stavime "nedobytnou pevnost. V tom lese kde to stavíme je plno klád tak je to vcelku jednoduchý, jenom to naházíme na sebe a je to.
_________________ Armáda České Republiky, Průzkumná vojska - TL98, SPM20/30 Československá Lidová Armáda, Motostřelecká vojska, 1970 1. Československá samostatná obrněná brigáda
Naposledy upravil bazzi dne 18 črc 2012, 21:33, celkově upraveno 1
|
15 bře 2010, 18:59 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
bazzib píše: zrovna si stavime "nedobytnou pevnost...v tom lese kde to stavime je plno klad tak je to vcelku jednoduchym,jenom to nahazime na sebe((uz to prezilo jednu vichrici)jeste to ceka par uprav a pak.... Pak příde nějakej lesák řekne "dop.ele kterej k.kot to udělal" a máte po ptákách Tazately bych poradil chvilku počkat kousek od brna se na 17 hektarovím pozemku dělá "vesnice" s opevněním zemljankama,okopama, spojovacíma tunelama a tak dále. Po ukončení rekonstrkce bude za určitý poplatek k dispozici. Včas sem dáme i fotky a jiné properity. CHystaj se am pořádat akce s tématikou a scénářem. Samozřejmostí bude technika i "vozoví"park ve vesnici který nebuude jen na okrasu ale nemusíte se bát na to skočit kopnout nebo liskout sebou o kapotu. Jak řikám fotky dodáme.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
15 bře 2010, 19:36 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
hele tuto sme nedávno rozebíraly.Čí sou lesy ??? státu.. kdo je stát ??? my takže tuto by mi řekli jenom jednou, pokavaď to neni v chráněný rezervaci či jiným podobným místě, a pokavaď to nenarušuje přírodní ráz mile rád bych se s nima soudil, protože tuto je blbost ( úřadu nikoliv tvoje ) je jasný že něco jinýho je pokavaĎ je to soukromej pozemek.
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
|
15 bře 2010, 19:44 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Darken01 píše: hele tuto sme nedávno rozebíraly.Čí sou lesy ??? státu.. kdo je stát ??? my takže tuto by mi řekli jenom jednou, pokavaď to neni v chráněný rezervaci či jiným podobným místě, a pokavaď to nenarušuje přírodní ráz mile rád bych se s nima soudil, protože tuto je blbost ( úřadu nikoliv tvoje ) je jasný že něco jinýho je pokavaĎ je to soukromej pozemek. Hele šefe přečti si pořádně lesní zákon. Ikdyž je to státní jak ty říkáš čily i tvoje tak i tak budeš mít velkou smůlu. Lesní zákon ti to zakazuje. A pokud to uděláš chce aby si to dal do původního stavu jak to bylo.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
15 bře 2010, 19:49 |
|
|
|
jenda j
Rotmistr
|
Darken01 píše: hele tuto sme nedávno rozebíraly.Čí sou lesy ??? státu.. kdo je stát ??? my takže tuto by mi řekli jenom jednou, pokavaď to neni v chráněný rezervaci či jiným podobným místě, a pokavaď to nenarušuje přírodní ráz mile rád bych se s nima soudil, protože tuto je blbost ( úřadu nikoliv tvoje ) je jasný že něco jinýho je pokavaĎ je to soukromej pozemek. jenomže všechny lesy nejsou jen státu lesy okolo města (vesnice) vlastní buďto soukromníci nebo nejbližší město... stát moc lesů nevlastní!
|
15 bře 2010, 20:50 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
Fotka "nedobytné airsoftove pevnosti" : http://www.armysurplus.cz/novinky/pictures/stan_cz.jpgmá několik výhod: - neprůstřelný - mobilní - vypadá líp, než 4 hromady větví - po ukončení akce ho sablíte, tudíž vám ho niko nezboří / nerozkrade. což se o zákopech vyztižených kmenama stromů říct nedá. Kua dokonce aji baráky nám začli rokrádat na cihly!
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
15 bře 2010, 21:23 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
ježo píše: Fotka "nedobytné airsoftove pevnosti" : http://www.armysurplus.cz/novinky/pictures/stan_cz.jpgmá několik výhod: - neprůstřelný - mobilní - vypadá líp, než 4 hromady větví - po ukončení akce ho sablíte, tudíž vám ho niko nezboří / nerozkrade. což se o zákopech vyztižených kmenama stromů říct nedá. Kua dokonce aji baráky nám začli rokrádat na cihly! Možnost likvideace je nasnadě chlap-hejkal-ostrej nůž-lana
|
15 bře 2010, 21:33 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
on ti na to stačí i čmoudový granát a trocha odvahy... vyzkoušeno...
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
15 bře 2010, 21:51 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Cotulosh píše: on ti na to stačí i čmoudový granát a trocha odvahy... vyzkoušeno... Znám lidi co by odtam nevilezly ani za zlatý prase Atomovku naně
|
15 bře 2010, 21:55 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
No nevím jak jaderné... nám stačila tankovka... pak jeden iniciační výstřel a v podstatě se postříleli mezi sebou... jestli najdu to video, tak ho nahraju a pošlu odkaz... fakt to bylo komické...
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
15 bře 2010, 22:09 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
jestli nechtěj vylezt tak stačí slzák Jinak tuten stan je parádní věc, ale trochu drahá no ...
|
15 bře 2010, 23:34 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
slzak? tohle nezabiralo uz pred par lety, ted ma kazdy druhy tym ve vybave plynovou masku. hodis slzak cekas kudy zacnou prchat a misto toho se ozva zevnitr bucivy smich...
pominu ze pouzivani slzaku je risk...
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
15 bře 2010, 23:50 |
|
|
|
Ebon hand
Štábní praporčík
|
jenda j: pokud si chcete postavit vlastní polní pevnost tak doporučuji zakoupit sešítkovou knížku nakladatelství Grada: Tábory zvláštních sil ve Vietnamu - zdeNedávno jsem ji dočetl a je to přesně to, co hledáš. Napsal to týpek, co přímo v takových táborech sloužil. Jsou to ty provizorní opevněné tábory, co vidíš ve filmech z namu a hlavně na fotkách. je tam přesně popsáno z čeho to provizorně stavěli, užili všechno od větví, přes palety, vlnitý plech až po beton a starý francouzký pevnůstky. Včetně toho jak je bránili, jaký a odkud vedli útoky Vietnamců včetně fotografií, schémat a plánků.
_________________ Legion of Blue Hills
|
18 bře 2010, 16:51 |
|
|
|
|