|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Ženda
Štábní rotmistr
|
GP motor
Zdravim, na mym GPčku z druhý ruky s mofsetem se mi vyskytl podivný jev Byli sme na akci, zima... mam baterku 9,6 2000mha z druhý ruky. Kvér mi střílí střílí a pak začne chabnout.... ale ejhle, místo starého dobrého známého zvuku škub škub mi motor začal vrčet.... ne jako když je odjebanej pastorek a motor se točí to je zvuk jako zubní vrtačka ale tuto dělá jen rrrrrrrr jako když se snaží střílet ale nedovede otočit. Přijedu domů opět zapojim a kver chviličku střílí a pak zase chabne a opět rrrrrrr.... Vym ,že to chabnutí je známka toho že baterka už dodělává, ale nechápu proč mi motor vrčí ( otevřel jsem, zapojil sem motor venku a jel si jak po extázi ..... zandam a zas jen rrr .. nemáte s tim někdo nějakou zkuešnost ? nepřijde mi to moc normální
_________________ We are from SPARTA ! We are SPARTA ! MOLON LABE !
|
18 bře 2010, 16:38 |
|
|
|
miroslav verner
Podpraporčík
|
Re: GP motor
já mam stejný problém s mp5 a4 když dam bareku tak dela tiše rrrrrr a když to zapojim a jede motorek bez zateze bez odporu tak to jede normálně
_________________ mp5 a4 JG komplet novej mech+ ele+baterky =123-125 ms scháním zbran na 2 mech bez mechu pouze telo nejlip celokov (GaP,CA,TM,GaG)do 2500kč
|
18 bře 2010, 16:46 |
|
|
|
Ženda
Štábní rotmistr
|
taky jen když už je baterka na pokraji sil ? nebo furt ?
|
18 bře 2010, 16:49 |
|
|
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
Tak jednak to je slabou baterkou to ti je vsak jasne a nemas tam misto mosfetu rele? To tento zvuk dela kdyz nemuze kotvicka kvuli malemu napeti sepnout
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
18 bře 2010, 17:30 |
|
|
|
Ženda
Štábní rotmistr
|
ano, mam tam relé, ale ten zvuk vydává motor, ne relé , de to od motoru
|
18 bře 2010, 17:33 |
|
|
|
miroslav verner
Podpraporčík
|
furt a baterku jsem měřřil a má 8,4 v napetí takže je nabitá já mosfet na nemam mam vše v základu
_________________ mp5 a4 JG komplet novej mech+ ele+baterky =123-125 ms scháním zbran na 2 mech bez mechu pouze telo nejlip celokov (GaP,CA,TM,GaG)do 2500kč
|
18 bře 2010, 18:25 |
|
|
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
Ženda píše: ano, mam tam relé, ale ten zvuk vydává motor, ne relé , de to od motoru ano, to dela rele skrz motor kdyz je slaba baterie, sepne motor -> ubytek napeti -> vypne se rele -> narust napeti -> sepne se motor ... a porad dokola a diky tomto prerusovanemu napeti to vrci, kdyby jsi mel relatko na spinani dejme tomu od 2V a poradny tvrdy akumulator tak ti to nebude delat a bude se klasicky snazit motor natahnout pruzinu... miroslav verner píše: furt a baterku jsem měřřil a má 8,4 v napetí takže je nabitá já mosfet na nemam mam vše v základu zkuz jiny motor, pripadne baterii a pak zkontorluj pritlak motoru a kola v mechaboxu jestli nejsou kousla
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
18 bře 2010, 18:31 |
|
|
|
Ženda
Štábní rotmistr
|
Dík moc
|
18 bře 2010, 18:54 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|