Ahoj, tak zakládám zase debilní téma, ale potřebuju poradit Jak je to s poštovným tady na tom shopu??? Já sem objevil že tam maj zásobáky, který chci, za super cenu
14 říj 2010, 19:46
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
14 říj 2010, 19:47
jirihoffman
Podplukovník
Re: KHM
on mysli asi Khmountain....s postou je to ako normal ze zahranici...platis postovny + procleni takze kdyz beres jenom zasobaky tak ti to nakonec vyjde ako u nas neli draz..takze nejlepsi by bylo objednavat ve vice lidech
ježiši sry, já měl ten odkaz zkopírovanej a zapomněl sem ho tam dát kolik je asi tak poštovný a celný??? já o těhle věcech fakt nemám tušení a koukal sem na to poštovný a ceny tam vypsaný nemaj (aspoň sem je teda nenašel) http://www.khmountain.com/airsoft/home.php
Edit: tak sem si zkoušel jakoby cvičnou objednávku a vyskočilo mi poštovný jen 4usd... je to možný???
14 říj 2010, 20:23
jirihoffman
Podplukovník
Re: KHM
zalezi co beres za veci hmotnost baliku atd atd...procleni stoji vetsinou kolem 1200
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 37 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru