|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 19 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
666ninja666
Desátník
Registrován: 17 kvě 2009, 21:49 Příspěvky: 9 Bydliště: ústecký kraj
|
GP zasobnik
Zdravim,vlastnim tlacny zasobnik od GP na 130bb,normalne podava,ale vdycky kdyz vystrilim cca 70 bb-cek,tak se mi v sachte dve kule zaseknou mezi sebou a uz to nebere. A tak se ptam jak to vyresit,abych nemusel stourat tyckou do sachty zasobniku a ty dve zasekly kule uvolnit,abych mohl zase strilet diky
_________________ S.T.A.Z.O. - Speciální taktický a záchranný oddíl
ozbrojen - M4 CQB/R - G&P vybaven - komplet vz.95,takticka vesta oliv,kanady vz.60,klobouk vz.95
|
28 říj 2010, 14:44 |
|
|
|
maty
Podpraporčík
|
Re: GP zasobnik
Rozebrat, vyčistit, odstranit případný otřepy, lehce protáhnout silikonovým olejem na hadříku cestu kudy jdou v zásobníku kuličky a při montování půlek k sobě neutahovat šroubky úplně na fest. Potom podávaj hezky.
_________________ www.havraniplzen.cz
|
28 říj 2010, 19:53 |
|
|
|
umaxer
Podplukovník
|
Ahoj, potřeboval bych radu s jakou lepící paskou mam upevnit zásobník u M4 od GP protože se mi viklá..zkoušel jsem to obousrannou lepící paskou nvm jaka to byla taková býlá ale ta na GP kovu vubec nedrží nemate nekdo zkušensot která paska drží na GP slitine?
_________________ Challenges [Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!] >G&P M4 RAS<
|
27 lis 2010, 20:39 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Oboustrannou páskou Tomu řikam dobrej nápad Použij kobercovku, elektrikářskou pásku, ducttape nebo cokoliv jinýho.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
27 lis 2010, 20:42 |
|
|
|
umaxer
Podplukovník
|
Griffon píše: Oboustrannou páskou Tomu řikam dobrej nápad Použij kobercovku, elektrikářskou pásku, ducttape nebo cokoliv jinýho. eh obousrannou to je špatne nebo se to dela jinak nebo sem te nejak nepochopil
_________________ Challenges [Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!] >G&P M4 RAS<
|
27 lis 2010, 21:14 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
umaxer píše: Griffon píše: Oboustrannou páskou Tomu řikam dobrej nápad Použij kobercovku, elektrikářskou pásku, ducttape nebo cokoliv jinýho. eh obousrannou to je špatne nebo se to dela jinak nebo sem te nejak nepochopil No pokud vemeš na zásobák oboustranou pásku a dáš ji na zásobák pak do šachty tak se divím že to ještě vytáhl. Bez násilý.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
27 lis 2010, 21:17 |
|
|
|
umaxer
Podplukovník
|
Monty píše: umaxer píše: Griffon píše: Oboustrannou páskou Tomu řikam dobrej nápad Použij kobercovku, elektrikářskou pásku, ducttape nebo cokoliv jinýho. eh obousrannou to je špatne nebo se to dela jinak nebo sem te nejak nepochopil No pokud vemeš na zásobák oboustranou pásku a dáš ji na zásobák pak do šachty tak se divím že to ještě vytáhl. Bez násilý. dal jsem ji jen na zasobak( od aimtopu) protože na tom těle nedrží..
|
27 lis 2010, 21:19 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Ou sakra tady jaksik nefunguje gen pochopení. Už název OBOUSTRANÁ LEPÍCÍ páska to znamená že lepí z obou stran to znamená jendna strana se nalepí na zásobák a druhá strana je jaksik z vnější strany zásobáku pak že? takže by zásobník jaksik se přilepil do šachty že.Já z toho ale chápu že tu druhou stranu si neodlepil takže nedošlo k takovému fooopááá. Nebo to nebyla obustraná lepící páska? ¨Nebo se pletu a nechápu to?
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
27 lis 2010, 21:23 |
|
|
|
umaxer
Podplukovník
|
Monty píše: Ou sakra tady jaksik nefunguje gen pochopení. Už název OBOUSTRANÁ LEPÍCÍ páska to znamená že lepí z obou stran to znamená jendna strana se nalepí na zásobák a druhá strana je jaksik z vnější strany zásobáku pak že? takže by zásobník jaksik se přilepil do šachty že.Já z toho ale chápu že tu druhou stranu si neodlepil takže nedošlo k takovému fooopááá. Nebo to nebyla obustraná lepící páska? ¨Nebo se pletu a nechápu to? no na šachtu jsem to nedal no protože to na šachte nedrželo ale když jsem to dal na zasobník tu pasku tak to drží pekne jenže nechci mit na zasobníku bilou pasku===>tím chci říct že moje lepící paska nedrží na GP těle..
|
27 lis 2010, 21:25 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
No samozřejmě že oboustrannou je to špatně, protože viz Monty, kdybys použil kvalitní, tak se ti zásobník nalepí dovnitř do šachty kupodivu. Občas to chce taky zapojit obyčejnej selskej rozum..
EDIT: Pozdě...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
27 lis 2010, 21:29 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
umaxer píše: Monty píše: Ou sakra tady jaksik nefunguje gen pochopení. Už název OBOUSTRANÁ LEPÍCÍ páska to znamená že lepí z obou stran to znamená jendna strana se nalepí na zásobák a druhá strana je jaksik z vnější strany zásobáku pak že? takže by zásobník jaksik se přilepil do šachty že.Já z toho ale chápu že tu druhou stranu si neodlepil takže nedošlo k takovému fooopááá. Nebo to nebyla obustraná lepící páska? ¨Nebo se pletu a nechápu to? no na šachtu jsem to nedal no protože to na šachte nedrželo ale když jsem to dal na zasobník tu pasku tak to drží pekne jenže nechci mit na zasobníku bilou pasku No tak na tohle už nemá cenu nějak dlouho sáhle odpovídat určitě sem se ale utvrdil že chápeš význam oboustrané lepící pásky.
|
27 lis 2010, 21:30 |
|
|
|
umaxer
Podplukovník
|
Griffon píše: No samozřejmě že oboustrannou je to špatně, protože viz Monty, kdybys použil kvalitní, tak se ti zásobník nalepí dovnitř do šachty kupodivu. Občas to chce taky zapojit obyčejnej selskej rozum.. hm a jak to mam teda udělat správně aby se mi ten zásobak neviklal
|
27 lis 2010, 21:31 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Co třeba...použít normální lepící pásku?
|
27 lis 2010, 21:38 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
hele umaxer ty si nedokončil ani mateřskou školku nebo si v životě nic samolepící páskou nelepil ne ? ta izolepa tam neni proto aby si byl za debila a přilepil si to do šachty, ale předevšim aby vyplnila tu šachtu takže zvětšila zásobník aby se nekynklal nebo aby seděl až na doraz ... takže si vem laskavě normální černou izolepu a už si to tam do****** nalep, objeď to párkrát a pak si di na dvorek zastřílet
|
27 lis 2010, 21:44 |
|
|
|
umaxer
Podplukovník
|
loco99 píše: hele umaxer ty si nedokončil ani mateřskou školku nebo si v životě nic samolepící páskou nelepil ne ? ta izolepa tam neni proto aby si byl za debila a přilepil si to do šachty, ale předevšim aby vyplnila tu šachtu takže zvětšila zásobník aby se nekynklal nebo aby seděl až na doraz ... takže si vem laskavě normální černou izolepu a už si to tam do****** nalep, objeď to párkrát a pak si di na dvorek zastřílet klid prosímte jsem to špatně pochopil kvuli tomu tady nemusiš nadávat
|
27 lis 2010, 21:46 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
já se jenom divim že sem ještě píšeš ...
|
27 lis 2010, 22:28 |
|
|
|
umaxer
Podplukovník
|
loco99 píše: já se jenom divim že sem ještě píšeš ... a co mam dělat mam jit brečet nebo co ja chodím do mateřský školky a ty kam do kojenáku? nemá cenu to s tebou tady řešit
|
27 lis 2010, 23:22 |
|
|
|
vojtka
Plukovník
|
hele umaxere já se locovi99 nedivím že mu vytekly nervy Stop OT ! a mlčte už !
Hele a tohle má bejt jako příspěvek k věci?! Moderátor nejsi, tak si na něj nehraj, nebo to budu brát stejně jako jakýkoliv jiný OT a podle toho se taky zařídim. Griffon
_________________ moje elektro-kolo http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/
|
27 lis 2010, 23:59 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
já se s tebou hádat nebudu, nestojim o žádný exotický plody , prostě si to oblep a už nepiš, poradili ti řekli ti že oboustraná izolačka je blbost (to bys ale ve svym věku mohl vědět [tipuju že máš na víc než na tu mateřskou]), že to máš oblepit normálně ... tak nepiš ne ? at se to v klidu usadí do archívu
|
28 lis 2010, 00:18 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 19 ] |
|