Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 pro 2024, 11:53

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 64 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Proti odstřelovačská taktika 
Autor Zpráva
Rotmistr
Rotmistr

Nový příspěvek Re: Proti odstřelovačská taktika
5% je lidí co umí využít manuální pušku efektivně a neserou se kam nemají....
Odstřelovač může využít svoje "předností" na každý akci. Základem je nenechat se stáhnout do role ostrostřelce(kde jseš s manuální puškou méněcenný) a ignorovat volání "snajpr pojď sem". Odstřelovače všichni ignorujou dokud ho nevidí střílet(a to neni jen moje zkušenost)... S manuálkou jsem se chytal i v roce 2008 na BC3 mezi ostatníma 2900 lidma, a většina tam měla už tenkrát silnější kvér než já... ...a chytam se vlastně na všech akcích všech velikostí. Ovšem teď už kropící akce vynechávam, zátěžový testy kvéru dělat nepotřebuju.:-)

Problém je v tom že jenom 5% elektrikářů je schopných okamžitě využít situace po výstřelu vlastního odstřelovače. A často to bývá ještě i účinnější výstřel když se netrefí...:-)
Stále se taky stává že si moje zásahy přičítají elektrikáři. (100% moje zásahy, ověřený u "cíle")

Jinak jedu samozřejmě taky podle zkušeností, a ne podle dokumentů.:-D

Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat.

10 úno 2013, 01:47
Moderátor
Moderátor

se vsim celkem souhlas, jenom u tohoto:
BB_ píše:
Stále se taky stává že si moje zásahy přičítají elektrikáři. (100% moje zásahy, ověřený u "cíle")

neni to jedno? ja jsem si killy nikdy nepocital, hlavni je, zda se splnil cil a je jedno, kdo koho zasahnul.

Napr.: dulezity je i clovek, ktery kreje zada, i kdyz si zrovna nikoho nezastreli, pokud by je ale nekryl a nepritel by se tam objevil, tak je konec naseho tymu.

10 úno 2013, 12:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Rotmistr
Rotmistr

Je to jedno. Nepsal jsem to kvůli počítání killů, ale že to je další věc o který elektrikáři neví a tvrdí pak že odstřelovač je na nic.
Opravdu nemam potřebu milostpánům elektrikářům hlásit koho jsem zasáhl aniž by o tom věděli. Chodim si ověřovat zásahy na "velkou" vzdálenost...

To že nás nevidí neznamená že nic neděláme. Když nás můžou vidět naši, může nás vidět i nepřítel (a znovu - vychází to z toho že nejdeme v jedný vlně s elektrikářema), proto se snažíme bejt neviditelní po celou dobu akce pro všechny lidi, včetně případných fotografů.:-)

Jinak souhlasím s tím že je důležitý splnit úkol, jenom by se mělo vědět že to odstřelovač bude dělat jiným způsobem než elektrikáři.

Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat.

10 úno 2013, 13:18
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Nemuzu si pomoct, ale vsechno, co rekl BB_ mi dava smysl a ma pravdu... To, ze si rika sniper kazdej, kdo ma pusku s optikou z nej snipera automaticky nedela a samozrejme pak takovaj clovek neni uzitecnej tymu, ale dost casto zdrzuje. Proste je to vsechno o umu, kdyz ma hejkala, umi se maskovat, nikdo ho nenuti, aby sel s tymem a ma trpelivost, tak proste neni zatez...

10 úno 2013, 16:21
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 64 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3