Proti odstřelovačská taktika
Autor |
Zpráva |
BB_
Rotmistr
Registrován: 29 bře 2011, 13:09 Příspěvky: 32 Bydliště: Horažďovice
|
 Re: Proti odstřelovačská taktika
5% je lidí co umí využít manuální pušku efektivně a neserou se kam nemají.... Odstřelovač může využít svoje "předností" na každý akci. Základem je nenechat se stáhnout do role ostrostřelce(kde jseš s manuální puškou méněcenný) a ignorovat volání "snajpr pojď sem". Odstřelovače všichni ignorujou dokud ho nevidí střílet(a to neni jen moje zkušenost)... S manuálkou jsem se chytal i v roce 2008 na BC3 mezi ostatníma 2900 lidma, a většina tam měla už tenkrát silnější kvér než já... ...a chytam se vlastně na všech akcích všech velikostí. Ovšem teď už kropící akce vynechávam, zátěžový testy kvéru dělat nepotřebuju.  Problém je v tom že jenom 5% elektrikářů je schopných okamžitě využít situace po výstřelu vlastního odstřelovače. A často to bývá ještě i účinnější výstřel když se netrefí... Stále se taky stává že si moje zásahy přičítají elektrikáři. (100% moje zásahy, ověřený u "cíle") Jinak jedu samozřejmě taky podle zkušeností, a ne podle dokumentů. 
_________________ Boj proti lidské blbosti není snadný, není zábavný a nelze v něm zvýtězit.. ..přesto je životně důležité v něm neustále pokračovat a neprohrát.
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat.
|
10 úno 2013, 01:47 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
se vsim celkem souhlas, jenom u tohoto: BB_ píše: Stále se taky stává že si moje zásahy přičítají elektrikáři. (100% moje zásahy, ověřený u "cíle") neni to jedno? ja jsem si killy nikdy nepocital, hlavni je, zda se splnil cil a je jedno, kdo koho zasahnul. Napr.: dulezity je i clovek, ktery kreje zada, i kdyz si zrovna nikoho nezastreli, pokud by je ale nekryl a nepritel by se tam objevil, tak je konec naseho tymu.
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
10 úno 2013, 12:11 |
|
 |
|
BB_
Rotmistr
Registrován: 29 bře 2011, 13:09 Příspěvky: 32 Bydliště: Horažďovice
|
Je to jedno. Nepsal jsem to kvůli počítání killů, ale že to je další věc o který elektrikáři neví a tvrdí pak že odstřelovač je na nic. Opravdu nemam potřebu milostpánům elektrikářům hlásit koho jsem zasáhl aniž by o tom věděli. Chodim si ověřovat zásahy na "velkou" vzdálenost... To že nás nevidí neznamená že nic neděláme. Když nás můžou vidět naši, může nás vidět i nepřítel (a znovu - vychází to z toho že nejdeme v jedný vlně s elektrikářema), proto se snažíme bejt neviditelní po celou dobu akce pro všechny lidi, včetně případných fotografů.  Jinak souhlasím s tím že je důležitý splnit úkol, jenom by se mělo vědět že to odstřelovač bude dělat jiným způsobem než elektrikáři.
_________________ Boj proti lidské blbosti není snadný, není zábavný a nelze v něm zvýtězit.. ..přesto je životně důležité v něm neustále pokračovat a neprohrát.
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat.
|
10 úno 2013, 13:18 |
|
 |
|
Shaker
Nadrotmistr
|
Nemuzu si pomoct, ale vsechno, co rekl BB_ mi dava smysl a ma pravdu... To, ze si rika sniper kazdej, kdo ma pusku s optikou z nej snipera automaticky nedela a samozrejme pak takovaj clovek neni uzitecnej tymu, ale dost casto zdrzuje. Proste je to vsechno o umu, kdyz ma hejkala, umi se maskovat, nikdo ho nenuti, aby sel s tymem a ma trpelivost, tak proste neni zatez...
|
10 úno 2013, 16:21 |
|
 |
|
|