|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
Ak 74 z krabice nemůže do hry...co všechno?
Autor |
Zpráva |
Skolky
Štábní rotmistr
Registrován: 16 led 2011, 17:09 Příspěvky: 50 Bydliště: Pardubice
|
 Ak 74 z krabice nemůže do hry...co všechno?
Zdarec... teď mi přišla 74ka od CMzajímaly by mě názory do 1500-2000kč základní věci ohledně zbraně.... jako promazat, vypodložkovat, odstanit otřepy, seřídit motor,to je klasika...pak vyměním konektory za Dean T a potom? 1,nová kabeláž s nebo bez MOSFETu? 2, vzduchárna? stačí ta základní? 3, kola snad utáhnou základ pružinu nějakou dobu (M125)4, pak jsme slyšel hop gumu novou (nej bude asi systema)[/color] odkaz na zbraň[/color] http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1128
_________________ Softu zdar, třeba se uvidíme přes mířidla.
Kulky mění vlády rychleji než volby.
Skolky Cze (Pardubice) AK74 CM.045A (E Upgrade – 125 m/s) + Colt 1911 TM HG Komplet vz. 95
|
19 úno 2011, 01:05 |
|
 |
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
 Re: Ak 74 z krabice nemůže do hry...co všechno?
Pár dní už tu něco zavání, takže jsem se dneska rozhodl vynést odpadky. Skolky, ty máš 2. varování za: 1. duplicitní téma - upgrade CM.04X na M120?! vážně?! znova?! tak proč se s tím pak Jeff s Griffem tolik serou?! 2. opakovaný spam 3. neustálé a neopodstatněné používání barev moderátorů - kolik lidí tady má ten návyk?! 4. nepochopení smyslu diskuzního fóra - !toto není facebook, vylij se tam! Což s sebou nese dle pravidel i jednodenní ban. And also... LOCK! C.
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
19 úno 2011, 01:33 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|