Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 16 čer 2025, 15:24

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 168 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Mp5k dotazy 
Autor Zpráva
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Příspěvek Re: Mp5k dotazy
S přítlakem jsem si pohrával dost dlouho. Když ho úplně povolím tak se motor protáčí a když je tak v "ideální" poloze tak se motor chová jako při vybité baterii. Tohle všechno se děje i když vrátím všechny původní díly s kterými fungovala bez problému...

20 srp 2011, 10:17
Brigádní generál
Brigádní generál

Jestli jsi tam vrátil původní díly a furt to nejde ani s jedním motorem, tak je prostě chyba v tom jak to skládáš. Někde děláš chybu...což se přes internet těžko řeší.

Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g
Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g

20 srp 2011, 10:19
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Už jsem tady psal že když otáčím šroubovákem motorovým kolem tak vystřelí! Motor nemá dostatečnou sílu na výstřel, ale zatím nevím proč...

20 srp 2011, 10:26
Moderátor
Moderátor

A nemáš křivou motorovou klec?

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

20 srp 2011, 11:46
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Ona ta MP5 má sice III mechabox, ale má II motor, takže motorovou klec nemá. Motor se vkládá stejně jako do jiných MP5 s II mechaboxem.

20 srp 2011, 15:53
Moderátor
Moderátor

To je vlastně fakt, nicméně otázka zůstává, nesedí ti tam ten motor nějak blbě?

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

21 srp 2011, 15:02
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

No kdyby seděl blbě tak by se tam ani nehnul, ale když natáhne píst do poloviny a pak nemá sílu na výstřel, tak bych řekl že tam sedí. Jeden chlápek mi radil abych zkusil omotat pastorek toaletním papírem a pevně ho držel jestli se motor bude točit. Moc se mi do toho nechce, ale jiný způsob jak to zkusit asi není... Kontroloval jsem kabeláž a kontakty na zpošti a vše je OK... Tak opravdu netušim..

22 srp 2011, 10:40
Brigádní generál
Brigádní generál

Já už jsem se do toho tak zamotal, že jsem si to musel pročíst celý znova a na něco jsem si vzpomněl...

Guarder vysokorychlostní motor si totiž kupoval jeden chlápek od nás z týmu a neutáhlo mu to v té samé zbrani ani tu 90tku pružinu. Byl to nejspíš vadný kousek, ale už jsem slyšel od více lidí že prostě nějak záhadně netahaj.

Nevím, jak je to možné, ale je to tak. Ten chlápek ho tuším vyreklamoval a nechal si poslat jinej. Ale vím, že jsme tam dali GD Infinity zátěžák a tahal a tahal. A možná to bude shoda náhod, že ten původní motor to taky neutáhne (možná utáhl na starejch kolech). Asi bych zkusil vyreklamovat a koupil zátěžovej. Nebo zkusit SHS...

Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g
Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g

22 srp 2011, 16:16
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Pokud ten motor není vyloženě vadný a má v pořádku uhlíky, musí roztáhnout i M120. Už jsem jich taky pár zkoušel a nikdy se nezastavily pod M120 (podle baterky).
Mě by zajímalo, jaký v tom je píst.

22 srp 2011, 22:21
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Píst je základní polykarbon s jedním kov. zubem.

23 srp 2011, 07:35
Nadpraporčík
Nadpraporčík

smolda píše:
Já už jsem se do toho tak zamotal, že jsem si to musel pročíst celý znova a na něco jsem si vzpomněl...

Guarder vysokorychlostní motor si totiž kupoval jeden chlápek od nás z týmu a neutáhlo mu to v té samé zbrani ani tu 90tku pružinu. Byl to nejspíš vadný kousek, ale už jsem slyšel od více lidí že prostě nějak záhadně netahaj.

Nevím, jak je to možné, ale je to tak. Ten chlápek ho tuším vyreklamoval a nechal si poslat jinej. Ale vím, že jsme tam dali GD Infinity zátěžák a tahal a tahal. A možná to bude shoda náhod, že ten původní motor to taky neutáhne (možná utáhl na starejch kolech). Asi bych zkusil vyreklamovat a koupil zátěžovej. Nebo zkusit SHS...

Zkusím to nějak shrnout.
Koupil jsem si MP5K od Galaxy z moRRise a k tomu SHS vysokorychlostní kola SHS 13:1. První den byly testy zbraně v základu. Hned co přišla, nestřílela. I úplně vytažený hop nechtěl pustit kuličku ven z hlavně až na třetí výstřel vyšla. Takže jsem vyměnil hop up gumu a problém vyřešen.
Druhý den ráno jsem vyměnil a vypodložkoval kola, dal na pístové kolo vačku a vše zkontroloval, promazal a složil... Šla bez problému. Odpoledne jsem ještě zkusil rychlostní motor ICS Turbo 3000. Kadence byla šlušná, ale ten ICS motor není zrovna moc rychlý, tak to ještě nebylo ono... Ale fungovala bez problému!
Asi po týdnu jsem uvažoval o motoru. Váhal jsem mezi SHS a GD. GB byl dražší tak jsem ho vzal. Vyměnil a dál už to znáte...
Zkusil jsem vše vrátit původní a chová se úplně stejně jako s novými díly.
Řekl bych že ten motor odpálil kabeláž, protože v jiné zbrani mi zahřála kabeláž a bylo slyšet jak někde přeskakuje proud a při odpojení konektorů mezi nimi přeskakovaly jiskry...

23 srp 2011, 08:00
Plukovník
Plukovník

tak mp5k od galaxy má brutálně slabé kabely+ ta rozpojka pod patkou pažby s okem. Jestli mechabox složíš bez pružiny komplet a otáčením motorového kola se píst volně dosune až k trnu, tak problém prostě bude nejspíš motor. Ale měl jsem m15 od CA. Tentýž problém , zkoušel jsem jiné motory na základní pružinu s baterií sanyo 8,4 2400mah a nic. Pak už jsem jen prostě zkusil jiný spoušťák s novými kabely a tahal to i základní motor. :) Jen bych se zeptal. když to motor natáhne do půlky pustíš a opět zmáčkneš spoušť, je slyšet , že by motor chtěl zabrat?

23 srp 2011, 10:16
Podplukovník
Podplukovník

Solis. píše:
tak mp5k od galaxy má brutálně slabé kabely+ ta rozpojka pod patkou pažby s okem. Jestli mechabox složíš bez pružiny komplet a otáčením motorového kola se píst volně dosune až k trnu, tak problém prostě bude nejspíš motor. Ale měl jsem m15 od CA. Tentýž problém , zkoušel jsem jiné motory na základní pružinu s baterií sanyo 8,4 2400mah a nic. Pak už jsem jen prostě zkusil jiný spoušťák s novými kabely a tahal to i základní motor. :) Jen bych se zeptal. když to motor natáhne do půlky pustíš a opět zmáčkneš spoušť, je slyšet , že by motor chtěl zabrat?

Jo přesně stejnej problém jsem měl i já jen s mp5 sd5 od jg. Se starými díly šla v pohodě ale dal jsem tam nový a motor ani neškrtl. Pak jsem tam dal zase ty starý díly ale motor nejel pořád. Nevěděl jsem co s tim tak mě napadl spoušťák. Díval jsem se na něj a kontakty byly ohořelé. Vyměnil jsem tedy celý spoušťák a jede krásně. Dal jsem tam konkrétně tento http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1761 ale k má trojkový mech takže bych tam dal tento http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1762

23 srp 2011, 10:24
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Solis. píše:

Zmáčknu spoušť, píst se natáhne do půlky a pak se motor chová jako když je vybitá baterie. I když zkusím jinou baterii tak pořád stejný problém...

23 srp 2011, 12:06
Plukovník
Plukovník

Peter95 píše:
Solis. píše:

Zmáčknu spoušť, píst se natáhne do půlky a pak se motor chová jako když je vybitá baterie. I když zkusím jinou baterii tak pořád stejný problém...

Tady už se dá jen opakovat, proměřit kabely, zkusit jiný silnější motor.

23 srp 2011, 12:12
Desátník
Desátník

Zdravim, měl bych takový dotaz. Chtěl bych u této MP5K vyvést baterku externě až do taktické vesty, pomocí točenýho kabelu (telefoní sluchátko). Slyšel jsem, že by to snad šlo, ale kabely by prý musely být 0,25mm2. Co je na tom prosím pravdy a je to vůbec možné v té délce?

18 zář 2011, 23:08
Moderátor
Moderátor

bezproblemu se protahnou i 1.5qmm silikonove kabely kdyz vybrousis drazku v tele zbrane u zaspelky jakoby u mista vysuvne pazby (viz oznaceni v priloze), ani pak neni treba mit spojky s mechaboxem

pak na vestu si muzes kacko pripnout treba takto:
http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/re ... xy_67b.jpg

dalsi moznosti je si poridit pazbu z PDW verze a dat si baterii na sklopnou pazbu do kapsicky:
http://www.chrudim.asteam.cz/team/jeff/ ... laxy_b.jpg

Přílohy:
recenze_mp5k_galaxy_vybrus_pro_vedeni_kabelu_na_pazbu.jpg
recenze_mp5k_galaxy_vybrus_pro_vedeni_kabelu_na_pazbu.jpg [ 88.4 KiB | Zobrazeno 20416 krát ]

18 zář 2011, 23:19
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Desátník
Desátník

Jasne, to všechno chápu, já si chci dát zbran do steheního pouzdra, ale elektriku, bych chtěl mít vyvedenou do vesty, je to sice možná malinko nepraktický, co se týče plandajícího kabelu, ale proto bych tam dal točenej kabel a chtěl jsem se zeptat jestli tomu vedení nějak nevadí, že místo 30cm kabelu, by tam bylo 100cm kabelu.

18 zář 2011, 23:23
Moderátor
Moderátor

Sice nejsem až tak zběhlý ve fyzice, ale kdyby to měl být alespoň metrový kabel a beru tak, že máš zbraň v základu, která potřebuje maximálně 20 A na rozběhnutí (semi), stejně by měl kabel mít průřez alespoň 2 mm, aby všechno fungovalo hladce. Pro tak malou zbraň celkem pěkné řešení.

18 zář 2011, 23:26
Profil ICQ
Desátník
Desátník

Díky, já ted prodávám G36, abych si to mohl koupit, potom počítám s tím, že by zbran dostala rovnou i novou vzduchotechniku, trn, pružinu... a tím pádem baterku = externí = do vesty a aspon co mi rekl kámoš tak prej že to 2.5mm2 kabely utáhnou, tak si to jen chci ověřit. Má to být univerzální zbran. Záložka ke snipě a potom i bojeschopná primárka pro případ potřeby.

18 zář 2011, 23:31
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Zdar,
Jak jste na tom s přesností? Já v ní mám M90, střílím 0,25g, základní hlaveň, tichá vzduchotechnika guru, hop guma guru sh80 a na 35m má rozptyl tak 0,5m. Jinak dostřel celkem slušný, cca 45m.

Hlavně by mě zajímalo jak dosáhnout větší přesnosti aniž bych dával delší hlaveň. Uvažoval jsem o 6,03 hlavni, ale nevím jestli se přesnost zvýší natolik, aby se to vyplatilo. Pak ještě upgrade na silnější pružinu, ale to pokud se nemýlím spíše zvýší dostřel nežli přesnost.

Děkuji za rady.

01 říj 2011, 23:14
Plukovník
Plukovník

tak hlaveň to má tak brutálně krátkou, že to přesnost asi moc nezvětší. Přijde mi , že z toho chceš primárku se kterou si to chceš "dávat" na 60 metrů :D Spíše bych to ladil na kadenci, při CQB ideální si myslím :) Ale i tak, pro větší přesnost bych tam přeci jen dal redukci na tlumič a ten tlumič nějakou 100mm s delší hlavní. Až tak moc by to kompaktnost zbraně nezmenšilo.

02 říj 2011, 09:51
Generál poručík
Generál poručík

jediná možnost jak zvýšit přesnost je preciznejší hlaveň nevím jakou tam mas ted ale nej na trhu je KM Head a Prometheuse ( mám hlaven od GURU a taky sem spokojenej takze tu bych dal osobne jako terti alternativu s nejlepsim pomerem cena/výkon) nicméně nepočítej s rapidním zlepšením bude to zlepšení v řádech jednotek procent.Pokavaď me pamet neklame ma to 11cm hlaven to je hrozne malo na presnost jak si ji predstavujeme.Takze jedina moznost delsi hlaven+tlumic, nebo jina zbran.

http://www.scpmc.estranky.cz/

02 říj 2011, 14:58
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Solis.:
To zas ne, na pořádný dostřel mám jiné zbraně, mám jí především na CQB, takže nějaký brutální upgrade neplánuji, jen tam asi hodím SP100 od guarderu, zátěžový motor od PJ(pozůstatek po upgradu jiné zbraně) a nějakou adekvátní baterii, takže tu nepřesnost budu hold kompenzovat kadencí. Prodlužovat jí určitě nebudu, její největší přednost je právě v její kompaktnosti a navíc jí nosím ve stehenním pouzdře, takže by tlumič určitě hodně překážel.

Darken01:
Díky, přesně to jsem potřeboval vědět. Má jen 11cm, to máš recht. :wink:

02 říj 2011, 15:29
Generál poručík
Generál poručík

hele kde si sehnal to steheni pouzdro ja ho nemuzu nikde najit skladem ???

http://www.scpmc.estranky.cz/

02 říj 2011, 17:58
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

b0mb3rm4n píše:
Solis.:
To zas ne, na pořádný dostřel mám jiné zbraně, mám jí především na CQB, takže nějaký brutální upgrade neplánuji, jen tam asi hodím SP100 od guarderu, zátěžový motor od PJ(pozůstatek po upgradu jiné zbraně) a nějakou adekvátní baterii, takže tu nepřesnost budu hold kompenzovat kadencí. Prodlužovat jí určitě nebudu, její největší přednost je právě v její kompaktnosti a navíc jí nosím ve stehenním pouzdře, takže by tlumič určitě hodně překážel.

já jí mám taky a zaleží jak vysoko si to upnes na opasek. Jasné že výhodou je kompaktnost ale 10 cm si to myslím nezhorší, pořád je to krátší zbraň jak šířka ramen. prostě do budovy jedno. každého názor.... :)

02 říj 2011, 18:04
Moderátor
Moderátor

Darken01 píše:
hele kde si sehnal to steheni pouzdro ja ho nemuzu nikde najit skladem ???

pouzdro na MP5K maji treba zde:
http://www.as-tex.cz/products/pouzdro-na-mp5k-stehenni/
http://www.as-tex.cz/products/pouzdro-na-mp5k-mole-/

02 říj 2011, 19:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor

Hele, tobě jako u kvéru, kterej používáš primárně na CQB nestačí, že na 35m bez problému trefíš postavu?

03 říj 2011, 12:36
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Tak na CQB to stačí, ale abych řekl pravdu tak jí v nouzi vytáhnu na OS a tam už to není zrovna košer. Prostě chci z ní udělat zbraň ideální na CQB použitelnou i na kratší vzdálenost při OS.

03 říj 2011, 13:32
Armádní generál
Armádní generál

sice se bavite o Kcku, ja mel PDW s pazbou, takze i trochu delsi hlaven jestli se nepletu a na 40 metru jsem dal 9/10 cloveka. puvodne jsem tam chtel dat presnou hlaven a protahnout do tlumice, ale bylo to zbytecne :-) presnost me velmi mile prekvapila.

peter95: jak to tak ctu tak bych rekl ze problem budou ty tvoje baterie - cina no comment, a firefox taky neni zazrak. tim ze jsi tam dal vysoko rychlostni motor a vysokorychlostni kola potrebujes vice energie kvuli rychlejsimu prevodu, coz muze byt i na te M90 problem. Ja mel novou firefox large 9,6v 2000mah baterku moji G36 se 120 tahala prvnich asi 50 vystrelu kadenci cca 6/vterinu, u druheho zasobniku mi to uz nenatahlo. hodil jsem tam sanyo 9,6v 1700 mah a nameril jsem 15-16 bb/s. sice jsem ten tvuj problem cetl od zacatku, ale po 4 strankach si nepamatuju jestl jsi zkousel i jinou baterii. zkus pujcit od kamose nejakou kvalitni baterku - sanyo, GP a vyzkousej.

03 říj 2011, 14:31
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 168 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další