|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
stejk
Svobodník
|
 Problem se spousti
Zdravim, mam problem se svoji m4kou.. Pri strileni na auto se OBCAS stava, ze po pusteni spouste jeste zbran treba na 1-2 sekundy strili dal. Stava se to prave jak kdy, jednu dobu jde normalne, pak to na chvili zlobi a pak zase OK. Chtel bych se tedy zeptat, jestli nevite cim to muze byt. Predem diky za nazory
|
30 říj 2011, 22:42 |
|
 |
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
 Re: Problem se spousti
Neseka se clunek spouste v domku? neni spatna vratna pruzina clunku? Kazdopadne bez rozdelani mechaboxu na asi to neprijdes: http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/m4 ... op_93b.jpg
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
30 říj 2011, 22:48 |
|
 |
|
shellshock
Svobodník
|
 Re: Problem se spousti
Měl jsme podobný problém, stávalo se mi že dávka šla v pořádku, ale přepnul jsme na semi dal jserm jednu rádnu a konec, přepnul jsme na davku a zas ok a pořád dokola. Rozdělal jsem mech a v půlce mechu kde je přidělaný kontakt je takový výstupek o který se opírá "jezdec" kontaktu tak ten se mi ulomil tak že mi "jezdec" vypadával. Vyřešil jsme to tak že jak máš kontakt, který se skládá ze dvou částí z "jezdce" a "těla". V "tělu" máš kolejničku v který se pohybuje "jezdec" tak že jsem si odměřil vzdálenost aby se "jezdec" nedotýkal kontaktu a tam jsem vyvrtal malou dírku kterou jsem protáhl tvrdší drátek. Tak že se mi zas jezdec opírá a nevypadává mi z kolejničky.
|
16 pro 2011, 17:16 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|