|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
ACOG vs Eotech vs Red Dot
Autor |
Zpráva |
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
 Re: ACOG vs Eotech vs Red Dot
Tak neházel bych to všechno čínské do jednoho pytle...
Dneska je velký trend brát věci které mají právě proměnnou kvalitu, vybírat z nich lepší kusy a na ty pak cvaknout svoje logo a prodávat s trochu vyšší cenou.
Typickým příkladem jsou třeba SHS kola. U těch jak víme objednáte 5 balení, 3 stojí za starou bačkoru a dvě tahají 100000 ran na silné pružině bez problému. Takže se firma "xxx" rozhodla domluvit s firmou SHS na tom, že na výrobky vyšší kvality (při výstupní kontrole snížená tolerance) nechá rovnou napsat "XXX" a ty pak prodává jako svůj výrobek. Viz BigDragon. Taky mě skoro napadá X-High tech.
Stejné to je u těchto optických udělátek. Na EbairSoftu ty "lepší" označují a prodávají za vyšší cenu. A v neposlední řadě bych se nedivil, kdyby GP sjížděly ze stejné linky, akorát by si na nich GP dělalo finální úpravy. Několikrát jsem kolimátory opravoval, a mezi GP a čínou prakticky není rozdíl, stejně humusácké pájení, humus kabely i otřepy na všem plastovém.
EDIT: berte to ode mě jako takové plácnutí do vody, nikomu jsem tim nechtěl pomoct a vlastně to ani pořádně nebylo k tématu, ale třeba bude mít někdo na tuto problematiku podobný názor.
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
03 čer 2012, 14:22 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Může bejt, nicméně u GPčka nehrozí upadnutej drátek po pár zapnutích, zoxidovaný kontakty už z výroby, zaseklý štelování a podobný srandy, který už jsem u čínskejch kolimátorů zažil. A když je za stejnou cenu, není co řešit.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
03 čer 2012, 14:34 |
|
 |
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
To nehrozí. Nicméně třeba na TOHLE jednou zapršelo a oxidaci jsem z toho dlabal půl dne. Taky se to nějakej ňouma pokoušel dotáhnout "na fest" (z výroby, všechny šrouby byly zakápnuty černou hmotou kterou jsem odvrtával) a jelikož je uvnitř tišťák tak ho tím rozdrtil. Namačkávací tlačítko netěsnilo, zalepené vteřiňákem atp. Sice GP, ale humus. Ale kabel neupadl no...  , a třeba to ani nebylo zoxidované z výroby...
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
03 čer 2012, 14:48 |
|
 |
|
Assasin51096
Nadrotmistr
|
Už je doma milašek 
|
12 čer 2012, 15:36 |