Autor |
Zpráva |
Army
Praporčík
|
Re: SVD dragunov! PŘESNÁ REPLIKA!
Bogno píše: Army: co přesně chceš nafotit? neni problem mam to tet rozebrane uplne komplet ale je to cele tak jednoduche že nevim v čem maš problem No,pokud jsi jen měnil původní červíky za kvalitnější,tak fotit nemusíš Jde jen o to že bych taky rád měnil červíky,ale nevím jestli mám vyvrtat větší průměr nebo jen vyměnit za kvalitnější,u nás v železářství,co sem jednou byl pro červa do původní(modré) hop komory,tak mi řekli že takový rozměr vůbec nevedou....Jde mi hlavně o tu část kde je hlaven přičervíkovaná k tělo zbraně
|
13 čer 2012, 19:57 |
|
|
|
Bogno
Plukovník
Registrován: 05 lis 2008, 21:19 Příspěvky: 656 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
tak u nas je nebyl problem sehnat i ve vice delkách tak sem jich nabral vic. převrtavat bych to asi neprevrtaval na vetcí prumer, ale jestli se to bude časem zase povolovat tak mozna prohloubim ty dulky do kterych maji červiky zapadat nebo utěsním přimo zavit trochou tekute koudele ale u toho se bojim že pak bude problem ty male hajzliky povolit.
_________________ Prodam: Akumulátor Sanyo 8.4V/1700mAh - Large Type (uplně novy)
|
14 čer 2012, 06:47 |
|
|
|
ALTERNATiVA
Podporučík
|
Tie malé červíky su grc ... ja som vrtal a rezal väčšie závity a môžem len doporučiť.
|
14 čer 2012, 07:07 |
|
|
|
CrazyMurder
Štábní praporčík
|
ALTERNATiVA píše: Tie malé červíky su grc ... ja som vrtal a rezal väčšie závity a môžem len doporučiť. My jsme to taky dělali v tom otvoru pro hlaveň jsme zvětšili závity a přidali dva šrouby navíc+zakápnou lepidlem na závity a od povolování a viklání hlavně je klid.
|
14 čer 2012, 09:05 |
|
|
|
Bogno
Plukovník
|
vrtaní není problem, ale zavitnici tak malou asi neseženu takže zatim nove červiky musi stačit. me se vychrchlaly i ty velke šrouby toho trnu co drži pružinu. do tech sem ale jen vyřezal podelny otvor na klasicky šroubovak.
_________________ Prodam: Akumulátor Sanyo 8.4V/1700mAh - Large Type (uplně novy)
|
14 čer 2012, 09:11 |
|
|
|
CrazyMurder
Štábní praporčík
|
Bogno píše: vrtaní není problem, ale zavitnici tak malou asi neseženu takže zatim nove červiky musi stačit. me se vychrchlaly i ty velke šrouby toho trnu co drži pružinu. do tech sem ale jen vyřezal podelny otvor na klasicky šroubovak. Tam jsme davali srouby na plochej sroubovak.
|
14 čer 2012, 09:17 |
|
|
|
marty.die
Rotmistr
|
Trueman píše: Zdar chlapy taky jsem si jí pořídil dal jsem na ní optiku od tasca 4-9/50E problém byl že jsem ji nemohl seřídit aby na cca 60 m lítala přesně do kříže(s 0,28g) nevíte někdo co stim,myslíte že by pomohlo kdybych na tu optiku dal nízké montážní kroužky místo dlouhých.Jinak boční báze na kalachy jsou vyloženě na kalachy a po nasazení na svd je asi o 1,5 cm mimo osu nevím jestli to máte taky Čau, mám podobnej problém,pomohly Ti ty nízký kruhy? Díky M.
|
01 črc 2012, 17:13 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
neviem či to pmôže..ale tie nízke tam prosimta daj..lebo na vysokých to vyzerá tragicky 8-DD a ešte treba pochopit že airsoft neni pc hra a presne do zámeráku na 60m ti poletí strelivo ťažko..aký máš výkon zbrane?strelivo?Skús zoštelovať optiku
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
01 črc 2012, 17:20 |
|
|
|
marty.die
Rotmistr
|
madafaka píše: neviem či to pmôže..ale tie nízke tam prosimta daj..lebo na vysokých to vyzerá tragicky 8-DD a ešte treba pochopit že airsoft neni pc hra a presne do zámeráku na 60m ti poletí strelivo ťažko..aký máš výkon zbrane?strelivo?Skús zoštelovať optiku ...no právě proto se ptám,jestli to kolegovi pomohlo,Tvoje rada,že si mám koupit něco,jen proto,aby to dobře vypadalo,je pro mě "takmer" bezcenná.Vím,co je AS,a nejde mi o to,aby to lítalo na kříž,ale nechci,aby mi to lítalo 20cm pod bod,na který mířím.K optice byly přibaleny jen vysoký kruhy......
|
02 črc 2012, 09:17 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
Registrován: 18 čer 2011, 08:24 Příspěvky: 964 Bydliště: Slovakia - Sabinov
|
vycentruj si optiku kolieskom na posun X/Y osi , Tasco by ju malo mať takmer určite , vrchná je Y os
_________________ Strelec bez zbrane
|
02 črc 2012, 09:47 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
marty.die píše: madafaka píše: neviem či to pmôže..ale tie nízke tam prosimta daj..lebo na vysokých to vyzerá tragicky 8-DD a ešte treba pochopit že airsoft neni pc hra a presne do zámeráku na 60m ti poletí strelivo ťažko..aký máš výkon zbrane?strelivo?Skús zoštelovať optiku ...no právě proto se ptám,jestli to kolegovi pomohlo,Tvoje rada,že si mám koupit něco,jen proto,aby to dobře vypadalo,je pro mě "takmer" bezcenná.Vím,co je AS,a nejde mi o to,aby to lítalo na kříž,ale nechci,aby mi to lítalo 20cm pod bod,na který mířím.K optice byly přibaleny jen vysoký kruhy...... no ono podla mna je aj praktické keď je celková silueta zbrane pokial možno čo najnižšia..poprípade si môžeš s niekým vymenit vysoké za nízke a pod..hop up asi máš naštelovaný jak treba tak tak ako som písal a aj Tairo našteluj si optiku..dá sa to nastaviť len sa stým treba pohrať
|
02 črc 2012, 13:59 |
|
|
|
ALTERNATiVA
Podporučík
|
Ak máš dobre nastavený hop a optiku už nejde doladiť napriek tomu že si správnym smerom točil na maximum tak je buď zlá/krivá bočná montáž, alebo zlé montážne kružky na optiku.
Začal by som tým že vymením predný za zadný a pozoroval čo to spraví. Stačí že je z výroby zlý kus a aj malý rozdiel vo výške medzi krúžkami ti na takú vzdialenosť dosť. Inak zastrelovať opriku na 60m s 0,28g gulami je docela hard-core na moj vkus.
|
02 črc 2012, 15:34 |
|
|
|
praha505
Štábní rotmistr
|
...no právě proto se ptám,jestli to kolegovi pomohlo,Tvoje rada,že si mám koupit něco,jen proto,aby to dobře vypadalo,je pro mě "takmer" bezcenná.Vím,co je AS,a nejde mi o to,aby to lítalo na kříž,ale nechci,aby mi to lítalo 20cm pod bod,na který mířím.K optice byly přibaleny jen vysoký kruhy......[/quote] Jen o 20 cm na 60 metrů? nevím co tam máš za díly, ale na 0,28g můžeš být podle mě šťastný člověk
|
14 črc 2012, 10:36 |
|
|
|
Jeryk
Plukovník
Registrován: 31 led 2011, 17:01 Příspěvky: 1057 Bydliště: Jablunkov
|
Zdar lidi, na FB AS Pro se objevila informace že budou naskladňovat plynové SVD a jelikož o něm hodně přemýšlím, tak bych chtěl vědět, jestli někdo z vás neví kdy bude u nás na pultech: Airsoft Pro píše: Plynovou verzi SVD již skoro rok veřejně avízuje WE. V těchto dnech byla také konečně uvedena na trh s koncovou cenou začínající na 275 USD. Což je cena přibližně srovnatelná s jejich WE M4. Před pár týdny však překvapil své zákazníky AimTop. Uvedl na trh také svou verzi plynového SVD (CO2 verze se chystá). Novinka je v několika barevných provedeních a to včetně kombinace s pravým dřevem. Značce WE může konkurovat především výrazně vyšším výkonem a nižší cenou, která by v ČR neměla přesáhnout 4800 korun. První dodávka se chystá a konečná cena tedy ještě není známa a je zbytečné se na ni tedy dotazovat. Na následujícím odkazu si můžete prohlédnout krátkou videorecenzi. http://www.youtube.com/watch?v=5Ms1L2q4eV4
_________________ I am Brony, I am airsoft player. I love Rainbow Dash
Podporuju
|
15 črc 2012, 12:54 |
|
|
|
KrteQ
Kapitán
Registrován: 19 pro 2011, 17:17 Příspěvky: 341 Bydliště: Ostrava
|
Nechci kvůli tomu zakládat nový dred tak to dám tady... http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/a ... SR_008.htmNemáte o tom někdo nějaké bližší info ? Dá se tam dám normální AEG hlaveň, guma, brko ? Máte ji někdo ?
_________________ Úžasně okouzlující bůžek, machiavellista a brony vykukující z okna v Ostravě. ↑
"Faber suae quisque fortūnae" __________________________________________________________________ [Challanges]
|
19 črc 2012, 10:05 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
je to uplne stejne jako klasicke svd, akorat v jinem tele. teda aspon co jsem tu nekde cetl. v ruce jsem to nemel
|
19 črc 2012, 10:09 |
|
|
|
TeslaMa
Major
|
Tohle SVD prodávají na www.softair.cz
_________________ Kdo se bojí nesmí do lesa!
|
19 črc 2012, 10:14 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
Registrován: 31 říj 2010, 08:36 Příspěvky: 610 Bydliště: Rozsochatec
|
A na airsoftshopu ho prodávají taky. Ale ne od Aresu
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
19 črc 2012, 10:21 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
to svd by melo byt vsude stejne, je to A&K akorat klasicky vyrabene pro Ares, tak na krabici nalepi ares
|
19 črc 2012, 10:33 |
|
|
|
Bogno
Plukovník
|
problem, praskla mi hopgumička, koupil jsem novou černou guarder, vše namontoval do komory od aspro a nestrilim. natahnu a nic, natahnu znovu zase nic jen z hlavně vypadnou po naklonění dvě kule. kde muže byt chyba? už sem to měl rozebrane do šroubku třikrat a nenašel sem nic co by se mi nezdalo : (
|
28 črc 2012, 09:27 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
kule drzi na hrdle hop-up gumicky?
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
28 črc 2012, 09:42 |
|
|
|
Bogno
Plukovník
|
jj drži, daval sem je na hrdlo pred smontovanim hopkomory a nepropadavaji ani tet. tet když sem se znovu dival tak po častečnem natahnuti tak že se vysune jen trn tak kulička je stale v komoře a dal nepropadne. natahnu vystřelim a kulička zustane v hlavni a nevystřeli ani nevypadne hlavní. nabijou druhou natahnu vystrelim ale nevyleti, jen tet uz vypadnou po nakloněni obě dvě edit: testoval jsem i puvodni hopgumičku a zlepšení jen mizive, něco dělam špatně nebo je někdy chyba
|
28 črc 2012, 09:50 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
|
nemas utazeny hop-up? vzduch jde z trysky poradnej?
|
28 črc 2012, 12:17 |
|
|
|
Bogno
Plukovník
|
hop je povoleny. vzduch nevim jak pořadně zjistit ale je pravda že když už vystřelim tak to žadna slava není vykonově. pist mam aspro a tesneni je na něm v pořadku
|
28 črc 2012, 13:15 |
|
|
|
Jeryk
Plukovník
Registrován: 31 led 2011, 17:01 Příspěvky: 1057 Bydliště: Jablunkov
|
Lidi, prosím vás, jde někde sehnat pažba na SVD, ale ta z novější verze ? Dík
_________________ I am Brony, I am airsoft player. I love Rainbow Dash
Podporuju
|
30 črc 2012, 18:08 |
|
|
|
Crack
Praporčík
|
Čaute kouil jsem si SVD z moravy... a co tu tak čtu všichni nadáváají na komoru takže to bude první co vyměním... chci se ale zeptat... je nutné měnit ještě něco ? hodně lidí mění hlaveň... ta co tam je je snad špatná ? děkuji za odpověď.
_________________ G&P SR25 M150 ̶V̶S̶R̶-̶1̶0̶ ̶P̶r̶o̶ ̶S̶n̶i̶p̶e̶r̶,̶ ̶T̶o̶k̶y̶o̶ ̶M̶a̶r̶u̶i̶ ̶S̶V̶D̶ ̶D̶r̶a̶g̶u̶n̶o̶v̶ ̶C̶A̶ ̶M̶P̶5̶ ̶S̶D̶2̶
|
09 srp 2012, 14:23 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Není vyloženě špatná, ale spoustě lidí prostě nestačí.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
09 srp 2012, 14:33 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
|
lidi chteji mit zbran co nejpresnejsi, precijenom je to sniperka a zakladni hlaven neni spickou na nasem trhu, prroto kupuji lepsi. ale vylozene nepresna zbran v zakladu taky neni
|
09 srp 2012, 14:34 |
|
|
|
TeslaMa
Major
|
Souhlasim, dělal jsem do 4 SVD upgrade a jen do jedné jsem dával hlaveň (nebyl to můj výběr) a i ty SVD se základní hlavní střílely celkem přesně.
_________________ Kdo se bojí nesmí do lesa!
|
10 srp 2012, 09:34 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
tak..my sme dali do SVD presnu hlaven od guru a sekajú sa vnej bbčka takže pojde naspet povodna a potom asi prometheus..ale podla toho ako to bude lietat..mozno aj nie
|
10 srp 2012, 13:58 |
|
|
|
|