Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 05 kvě 2025, 07:36

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 King Arms M4 Magpul 
Autor Zpráva
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Příspěvek King Arms M4 Magpul
Zdar lidi, rád bych si koupil nový kvér, ale šel bych do něčeho lepšího. Už dlouho přemýšlím nad G&P M16, ale narazil jsem na tohle http://www.gameshop.cz/airsoft-aeg-rifl ... oe-bk.html (Ta cena mi připada dobrá, až trochu moc, když se podívate na jiný kvéry tak jsou taky nějak podezdřele levné.. Je to gameshop takže mi to připadá dost divný). Je to teda King Arms a tady na foru o tom spíš moc není, jen že to má dobrý tělo, ale zajímal by mě vnítřek. Jakékoli skušenosti s KA M4 jsou vítany.

Edit: Vleze do KA M4 těla SDG/MBlock a SHS/Airsoftpro komora ??
Edit2: Jedná se teda o S&W MP-15 ale mělo by to být identické jako m4.

20 čer 2012, 16:53
Rotmistr
Rotmistr

Příspěvek Re: King Arms M4 Magpul
Osobně bych do ní nešel, úsťovka 351 fps mi přijde málo, navíc 368 hlaveň, vzhledem k délce hlavně je tam ten tlumič jen pro parádu, záleží na tobě, jestli se teda rozhoduješ podle vzhledu, nebo co od toho kvéru čekáš, připlatil bych radši 500 a šel do m4 od aimtopu, nechal bych si tam dát GD 120 a měl bys mít na čas klid.

24 čer 2012, 16:23
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Tak ústovka je malá protože je tam základní pružina, takže bych tam dal 130, mblock (pokud by tam pasoval) a kabely z mosfetem, to by mi na nějaky ten čas určitě stačilo. Hlavně by mě ale zajímalo jak je na tom oproti G&P, nad Aimtopem jsem přemýšlel taky ale G&P nebo KA se mi zdají lepší (nejde mi jen o úst´ovku, tu se dá víceméně nahnat vždy). Na ty magpul krávovinky bych moc nehleděl, jediná z nich co se mi opravdu líbí jsou Mbus mířidla, to je podle mě poměrně fajn věc.

24 čer 2012, 19:46
Moderátor
Moderátor

Stejně tak si můžeš koupit tohle, dát do toho GD M120 a mít rovněž vystaráno...a vnější zpracování má KA podstatně lepší než AT, plus u tohohle kvéru je docela pěkný příslušenství za ty prachy, to k AT kvéru taky nedostaneš. A 368mm hlaveň do M4ky patří, fakt nechápu, co je to za debilní módu protahovat u kvérů jako je M4ka hlavně do tlumičů.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

24 čer 2012, 20:13
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Ohledně té úsťovky jsem to myslel v tom smyslu, že nevím co má KA za díly a AT má dle mého názoru za ty prachy poměrně kvalitní vnitřek, právě proto jsem psal, že nevím co od kvéru čeká... Ohledně tlumiče jsem to myslel tak, že vlastně tam žádnou funkci nemá a dle mého tam docela hyzdí vzhled, ale každému se líbí něco jiného. Jinak pokud jde o vzhled a časem stejně plánuješ upg, tak to bych šel do G&P, ty jejich m4 se mi hodně líbí.

27 čer 2012, 08:38
Moderátor
Moderátor

GP co se týče vnějšího zpracování není nic moc, s CA nebo KA se nemůže rovnat, stejně tak jako Aimtop. Pokud jde člověku předevšim o pěknej vnějšek s tim, že vnitřek si případně doladí, tak kromě KA je jediná další volba asi právě CAčko.

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

27 čer 2012, 17:18
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

Já ji mám a jsem naprosto spokojený, tělo drží, mech na 140 GD taky ( ale teď uzl pro klid v duši i s SDG) kola na té 140 v klidu a píst s plastovými zuby taky... Po půl roce pořád vypadá že ještě slouži bude :-) ale radši jsem dal SHS s celokovovým hřebenem, no a trn GD s ložisekem a trysku od AT s těsněním ... Takže vlastně vnitřek jsem komplet překopal :D ale to tělo s ražením které jen tak někdo nemá :D něco pro fajnšmekry :-)

24 črc 2012, 01:50
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Tak už to mám nějakou tu dobu doma, a musím říct že je to skvělý kvér, ještě když mě stál jen 5700,-. Hned jak mi to přišlo tak jsem šel na akcičku.. A můžu říct že je to muj první kvér, který už v základu sřílí výborně (8,4V mini block, ted tam mám 2S lipolku takže ještě o něco lepší). Na shopu kde jsem to kupoval psalo 360 fps takže tam je asi 110 pružina, ale nejsem si jistý. Jedna věc mě ale poměrně naštvala a to trochu složitější (pomalejší) rozborka než u ostatních M4. Hned jak budu mít možnost to hodit na chrono a porovnat s nějakou jinou, trochu víc high-end AR15 tak napíšu.

24 črc 2012, 11:47
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Tak jsem to na akci narychlo změřil a dávalo to 98 m/s s .25 .. Jinak mám ted problém, chci tam hodit M130 a asi jediné co bych potřeboval vyměnit je motor (a pružina :D). Mám 2S lipolky a chtěl bych aby s toho lezla aj poměrně slušnější kadence (představuji si tak kolem 20 bb/s). Jinak vím že bych to měl spíš hodit do upgrade, ale kdyz už tady řeším ten kver obecně ..

01 srp 2012, 19:26
Moderátor
Moderátor

Tak v první řadě to zkus s původním motorem a uvidíš ;-)

07 srp 2012, 22:24
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]