Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 pro 2024, 21:34

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 343 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Další
 Začiatočnícke rady 
Autor Zpráva
Rotný
Rotný

Nový příspěvek Re: Začiatočnícke rady
Ak sa mozem pridat:

Moja prva zbran bola AK47 Tactical od JG- presne tato:
http://www.municak.sk/airsoft/jg-ak47-tactical
zaujimave je ze uz 4 roky ta ista cena :D este zaujimavejsie ze ked som prisiel do municaku do blavy (kamenny obchod) zbran 80E strelivo som kupil cernych 5000 BB - 20g (na zaciatok nedoporucujem - neni videt kam strielate) na stranke 10E v predajni chcel 8 - z coho mi prislo ze na predajni ako keby mali 20% zlavu.. nechapacka
Takze ako zaciatocnik 88e vysmiaty jak kolibrik

Tak a fakta:
Pol roka no problemo jedine utratene prachy boli za strelivo - banalita
Dalsie za kolimec nadstavbu atd ale to uz je moje +

Presla zima baterka stala v chladnej izbe 3 mesiace na jar som ju nabil - mrtva (na "darcek" aj tak dobre - novacik co potrebuje nejaky shit co vydrzi aspon tyzden aby zistil ako kulovo to pluje gule namotal sa atd)
Kupa novej baterky (large 8,4v 2500mAh - 50E) udrzala zbran zivu dodnes, uz 3 roky sa chystam kupit novu nabijacku ale jaksi nebolo nutno - nabijam ju na cinskom darceku co bol k zbrani a ani som nevyhorel a ani baterku to neodflaklo, len treba kukat na hodiny :D

Nedavno som kupil AK celokov upgrade 120
Moj plan bol zlozit novy mechac pruzina aspon 150 a ten z celokovu dat do JG, a to nasledne kapanek upravit na pouzitie viac menej v budovach.
Do mechac 120 (inak z airsoft morava) z celokovu som len tak nakukol:
+ 120 pruzina, kovove klzne loziska
- vzduchotechnika netesni, a na moj udiv podstatna vec pre mna mechabox (na rozdiel od JG - vid nizssie) bol taky nic moc z boku kde beha piest diera, po otvoreni take tintitko

JG mecha z tacticala po 3-4 rokoch:
vzduchotechnika uplne maximalne netesny smejd, vo vlaci diera jak prasa akoze maximalna nechapacka ako ten kver mohol tak kvalitne strielat :D Opotrebenie nulove, troska okussane plastove zubky na makkom pieste, malinko opotrebene plastove loziska. Akoze pri tej 100vke pruzine by ten kver hrabal aj dalsich 5 rokov. A to ja zasa rad drzim spust :D
No comu som vazne nechapal mechac celystvi (bez dier v priestore pohybu pruziny) a v okoli kolies na rozdiel od mecha vyssie ma na obidvoch castiach vyplneny priestor (asi 7mm stena) - pre mna ak som nechcel kupovat nejake zosielene mecha maximalne vhodny adept na upgrade (momentalne je v nom 170 pruzina este nebol okrem jedneho natiahnutia v chode ale mecha v3 s prasknutim vobec neratam, ale aj tak radsej ho obcas kuknem)

V JG je momentalne mecha 120 z celokovu, ako som spominal ako som chcel tak som aj spravil a prave vcera som laicky upravil tacticala (flexa :D) - viac menej som z neho spravil zbran na vnutorne pouzitie tzv rychlu smrt (bo v budove s pevnu pazbu kde sa nezmesti AK do 80tok dveri a prva chodi hlaven az potom moja hlaven nic moc) - teraz ked to drzim v ruke mam chut behat kolo baraku a za behu strielat bez zamirenia po vsetkom co vidim :D odpilenie hlavne vobec neubralo na rozptyle a to nehovorim ze som ju znutra este doskrabal, kadencia jak prasa no bomba

Na zaver:
AK 47 JG tactical nech aj za 100 eur vynikajuca vec pre zaciatocnika, baterka do najblizssej zimy urcite prezije (2x by som s tym neratal ale na par mesiacov staci)
Dobra vec aj do buducna - upravitelna zmensitelna, super kadencia, kvalitny mechac vhodny na upgrade, vlastne da sa pouzit na cokolvek aj vnutrajsok aj telo.

Jo a zabudol som na upozornit pri tejto zbrani na 3 veci:
1. asi po 1-2 rokoch odide hop (teda aspon sa mi zdalo ked som ho pritiahol plolo to gulky vselijako) ale gumicka za 70 ceskych cize asi 3 E banalna zalezitost, nevraviac o to ze sa da hrat aj s vypatym hopom.
2. Po roku raz zacas prekuknut mechac zvonku v akom stave su plastove loziska
3. Pri vyberani mechu neprejde konektor cez vnutro pazby, je nutne ju odmontovat zo zbrane a rozlozit ju silou na 2 casti - su v sebe len nasunute (ja som vnutri vylamal priecku co tam zavadzala pa uz konektor aj poistka v pohode prejdu a neni nutno ppazbu rozrabat)
4* Nema to ziaden mosfet cize po 4 rokoch som zistil ze boli opalene vydrrane alebo co pliesky v mechu na spusti, ale este by prezili nejaku tu dobu.

17 kvě 2013, 09:04
Nadpraporčík
Nadpraporčík

http://www.commando.sk/zbrane/airsoft/d ... al-aeg-6mm takže som sa rozhodol a cez víkend ju objednám. typ baterie tam je 8,4V / 1200mAh Ni-Cd vydrží to pár mesiacov s novou nabijačkou... no chcem sa opýtať čo si možem dovoliť dať do tej zbrane zoberiem asi neskoršie LIPOlku takže mam brať Li-PO 7,4V 1000 mAh? alebo to musia byť tie iste čisla ako 8,4V / 1200mAh čo je tá zakladná bateria :)

tiež ste mi hovorili že ak budem meniť bateriu treba meniť mosfet,kabely a neviem čo ešte tak by som rád vedel na koľko vyjde vymena týchto vecí :)

17 kvě 2013, 13:16
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Ratt007 pekne si to napísal a možno mi to aj pomože kedže si beriem niečo podobné ako tá tvoja JG ak47 tactical. No povedal by som že JG je značka ktorá má od značky CYMA asi tak daleko v kvalite ako CYMA ku značke TOKYO MARUII či ako sa to volá :D takže by to malo vydržať viac no je šanca že su tie zbrane uplne rovnaké možno milimetrové rozdiely ... Inač zaujalo ma to že si nabijal s nabijačkou v balení a ide stále. Kedysi som mal RC model a denne som nabíjal tiež s nabijačkou ktora bola pribalená vyzera rovnako ako tá ku AEG zbrani no a vydržala mi pol roka tá bateria:)

17 kvě 2013, 14:04
Moderátor
Moderátor

Ehm, díra ve válci je schválně, aby objem odpovídal objemu hlavně, stejně tak díra v novym mecháči je schválně, aby bylo možný připojit blowback. U mecháče je důležitej materiál na namáhanejch místech, že je z boku výřez absolutně ničemu nevadí. Dále tej baterce to nabíjení na základním adaptérku určitě dobře nedělá, ale při takhle slabej pružině a výkonnej baterce to prostě nepozoruješ. U nějakýho kvéru se silnějším brkem bys to poznal krásně, jak to ta baterka tahá čim dál tim hůř. Pomíjim fakt, že koupit si baterku za 50E a nevrazit alespoň trapných 10E nebo kolik to stojí do adaptérku od Ansmanna je fakt fail.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

17 kvě 2013, 14:14
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

ja beriem hned za 30€ tu nabijačku a potom aj baterku ako ste mi radili ono ako tu niekto už hovoril zalezí aj natom aký kus ku mne dojde može prisť aj kvalitný no aj taký ktorý je na jedno použitie a rovno do koša :D

O jeden rok by som mal zarobiť v nemecku 2K € čo je dosť a na moje pomery až až :) kupim si niečo lepšie a zainvestujem dotoho kedže som už raz airsoft hral no len s manualkou a len tak prestrelky 10 na 10 kamošov :)

17 kvě 2013, 14:30
Podpraporčík
Podpraporčík

Citace:
čo si možem dovoliť dať do tej zbrane

Nevieme aký máš rozpočet na upgrade. Každopádne ako prvé by som vymenil ložiská (ak tam máš plastové) a poriadne vypodložkoval kolesá. To nechaj radšej na technika :) Ale pri upgrade je to základná nutnosť. (samozrejme je to vhodné aj na základe, ja osobne to riešim vždy ako prvé)

Citace:
Li-PO 7,4V 1000 mAh? alebo to musia byť tie iste čisla ako 8,4V / 1200mAh čo je tá zakladná bateria

Keď budeš kupovať, môžeš ju kľudne zobrať. Tie isté čísla to byť nemusia :) Li-Pol akumulátory sa nevyrábajú s voltážou 8,4V, 9,6V atď... robia sa 3,7, 7,4, 11,1 a viac V. Pre použitie v airsofte platí vo všeobecnosti, že do pružiny 130 stačí 7,4V, na vyšší upgrade 11,1V.
Čo sa týka mAh, je to údaj udávajúci kapacitu akumulátora, vo všeobecnosti 1 mAh = 1 výstrel.

Citace:
tiež ste mi hovorili že ak budem meniť bateriu treba meniť mosfet,kabely a neviem čo ešte tak by som rád vedel na koľko vyjde vymena týchto vecí

To záleží od toho koľko si za prácu vezme technik... Ale ak to vezmeme čisto na cenu súčiastok, tak mosfet s kabelážou cca 20 eur http://www.jefftron.cz/Mosfet/Mosfet-s- ... html?cur=1 a k tomu konektory - ja používam deanT - cca 1 euro http://www.jefftron.cz/Prislusenstvi/Ko ... html?cur=1 + teda práca technika.
Teda podčiarknuté a spočítané, PRIBLIŽNE 21 eur súčiastky + práca technika... 30 - 40 eur maximálne.

Citace:
koupit si baterku za 50E a nevrazit alespoň trapných 10E nebo kolik to stojí do adaptérku od Ansmanna je fakt fail.

Pod toto by som sa aj podpísal, keby mi to niekto predložil :)

Naposledy upravil Ondro AK47 dne 17 kvě 2013, 16:08, celkově upraveno 1

17 kvě 2013, 15:58
Moderátor
Moderátor

Tak on píše, že to kupoval před třema rokama, kdy ještě lipolky tak rozšířený ani levný nebyly a výkonný baterky fakt takovýhle pálky stály.

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

17 kvě 2013, 16:07
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Griffon: sorry, kým si odpísal tak som tú pasáž zmazal... Ospravedlňujem sa aj Tebe aj Rattovi, vzal som to z dnešného pohľadu a úplne som zabudol na to, ako to bolo predtým. (pre doplnenie pre ostatných: písal som, že sa tých 50 eur mohlo radšej investovať do lipol). Moja chyba.
Ale na tie ceny sa pamätám, sám som začínal s 8,4V 1700 mAh Sanyo kupované ešte za okolo 1000 Sk. Ale je aj fakt, že spolu s ním som kúpil aj presne ten Ansmann čo spomínaš :)

17 kvě 2013, 16:13
Nadpraporčík
Nadpraporčík

ondro velice dakujem za rady :) pekne si mi na všetko odpovedal :)

tak práca technika 40eur? to si radšej budem študovať dlhé dni a spravím si to sám alebo mám kamaratov čo sa vyznajú v mechanike a v elektronike a spravili by to za pár eur :)

na tie upgrade sučiatsky samozrejme investujem aj 40eur ked bude potrebné :)

17 kvě 2013, 17:04
Moderátor
Moderátor

Mně teda 40E za instalaci mosfetu přijde jako hodně přepálená odměna technikovi, osobně bych to viděl tak na 20E max.

17 kvě 2013, 17:06
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

cena od nej byla pouze nastrel, muze to byt i levnejsi.

Jinak hodne stesti, vetsina lidi myslici jako ty, dany upgrade nezvladne a pak prace zkuseneho technika je jeste drazsi aby opravil chyby amateru

17 kvě 2013, 17:07
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Trochu chyba spojenia :) Ja som písal cca 21 eur súčiastky + práca technika, tých cca 40 eur bola kompletná čiastka čo by ho to odhadom vyšlo aj s prácou. Len som ešte zabudol na poštovné pri kúpe súčiastok :) Asi som to blbo sformuloval... Jednoducho presne ako napísal Griffon, cca 20 eur za prácu + cca 21 za súčiastky = cca 41 eur. Nie 40 eur čisto za prácu preboha... :D

Lantern: Opakujem, za prácu cca 20 eur. Ale na Tvojom mieste by som to naozaj dal radšej niekomu skúsenejšiemu, aspoň takto zo začiatku iste :)

17 kvě 2013, 17:22
Nadpraporčík
Nadpraporčík

myslím že keby som si pozrel komplet obrazkový navod alebo video navod tak by som to vpohode spravil náradia sice doma nemam no u deda v dielni je toho fakt dosť takže mám sčím pracovať stačí a ak nahodov tak by som si zavolal na pomoc nejakeho kamoša ...

inač mam menší problem totiž vždy ked vyhladavam niečo na hobbykingu ako teraz chcem najsť Li-PO 7,4V 1000 mAh normalne to zadám do vyhladavania na tej stranke a nič proste žiadne vysledky...
ako nato? alebo mi rovno hodte nejaký vyrobok totiž vytlačím obrazok,cenu,popis odnesiem to ujkovy a on mi to kupy z holandska snád:D

cena najviac 20eur

17 kvě 2013, 17:32
Moderátor
Moderátor

nevim, jak hodne jsi zkuseny, ale zde na foru najdes spoustu lidi, co si delali upgrade podle navodu a postupu. Pak byly nestastny, ze to nefunguje podle jejich predstav nebo vubec a pak to stejne poslali technikovi.

Bohuzel softovy zbrane nejsou jenom o rozebrani, nahazeni dilu, slozeni a vse funguje perfektne. Je potreba ruzne dily upravovat, pilovat a ladit, aby z toho byl bojeschopny kver a to se nikde nedoctes jak na to. Na to je potreba zrucnost a hodne zkusenosti.

na hobbykingu mas na boku menu, tak si tam najdi lipolky a prohledej to rucne

17 kvě 2013, 17:45
Kapitán
Kapitán

na hobbykingu pohladaj cez toto
http://hobbyking.com/hobbyking/store/li ... ration.asp

nastavis si paramtetre a vyhodi toto vsetky baterie,ktore ich splnuju.

Material na mosfet ta vide do 10eur.

17 kvě 2013, 18:36
Plukovník
Plukovník

Taky jsem jako ty, nikomu nic na upgrade neposílám.
Ale to znamená někdy i dva dny prosezené nad zbraní a její dolaďování, pro laika je na to je potřeba hodně velká trpělivost.

Já na to třeba peníze nemám, a nejsem až tak důvěřivý abych někomu něco posílal. Snažím se to dělat sám a vymyslet si to všechno sám, ale ne každého to může trknout co a jak.

Podporuju Obrázek

17 kvě 2013, 18:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Belzebub: To áno, ten materiál sa zohnať dá, lenže... neviem, ako je Lantern zručný so spájkovačkou, ale trúfnem si povedať (a snáď tým nikoho neurazím, to by som ozaj nerád), že pre začiatočníka v airsofte ktorý si ešte len ide kúpiť zbraň by bolo zostrojiť funkčný bezchybný mosfet trochu silné kafe. Tu by som radšej už naozaj kúpil radšej hotový aj s kabelážou. Ale ako píšem, neviem ako je zručný so spájkovačkou, ak by to zvládol tak mu držím palce, nech sa dielo podarí ;)

Jeryk: Kiežby len 2 dni... :)

17 kvě 2013, 19:13
Nadpraporčík
Nadpraporčík

niesom zručný :D s pajkovačkou som robil veľa krát som hocičo opravoval a vždy sa podarilo no šlo len o pretrhnuté spoje alebo niečo som potreboval pripevniť to nieje problém a chodím na SOS takže sa vyznám v technike najviac v autách no toto ma od agregatu daleko :D

17 kvě 2013, 19:20
Nadpraporčík
Nadpraporčík

takže pozeral som tie z Hobby kingu no nevybral som konkretne :)

potrebujem aby mi niekto potvrdil nejaké detajly ohladom tej baterie no takže:

Typ: LI-PO
Napetie: 7,4V
Kapacita: no minimálne 1000mAh a vlastne može mať aj 5000mAh že ano? :) ale zase cena je višia
No a tie konektory treba pozerať aj nato? či natom nezaleží?

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html napr takéto niečo by som tiež mohol vziať?

17 kvě 2013, 19:37
Moderátor
Moderátor

Kapacita čim vyšší, tim lepší, ale obecně stačí třeba něco kolem 2000mAh, zvlášť do kvéru v základu. Musíš samozřejmě brát ohled na cenu a taky na rozměry. Konektory se vždycky dají bez problémů vyměnit, takže to nemusíš řešit.

17 kvě 2013, 19:44
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

cena asi tak okolo 20eur, kebyže viem čo tam možem vtrepať tak viem čo si možem dovoliť aké rozmery tej baterie no neviem :)
kalach mi dojde domov najskor na buducí týžden

17 kvě 2013, 19:49
Nadpraporčík
Nadpraporčík

inač k tej zľave čo som hovoril mi chýba jedno euro a táto položka by bola myslím dobrá no nie? http://www.commando.sk/zbrane/airsoft/b ... small-male
ak to kupim nemusim sa potom obavať že mi nebude na lipolku pasovať konektor ?

tiež som zahliadol nejaké poistky http://www.commando.sk/zbrane/airsoft/b ... 0-amp.-1ks neviem presne načo to je no možno sa to zíde

17 kvě 2013, 20:03
Podpraporčík
Podpraporčík

Ak chceš mať istotu, skús nájsť nejakú lipolku s rozmermi cca 105x45x15, to sú približné rozmery mini-type baterky a máš istotu, že sa Ti do tej pažby vojde - napr. http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... _Pack.html http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... _Pack.html alebo aj iné. Podľa mňa sa tam vojde určite aj väčšia ale tu máš istotu, a kapacita je ideálna.

Čo sa výmeny konektorov týka tak z toho nemusíš mať strach, pokiaľ si už držal spájkovačku v ruke a niečo pospájal tak to určite zvládneš ;)
K tej redukcii: Je totálne zbytočná. Ak kúpiš lipolku, budeš musieť napájkovať ideálne tieto konektory: http://www.lokymodel.sk/konektory-kable ... t-konektor alebo http://www.jetimodel.sk/index.php?route ... uct_id=148 a tam Ti tá redukcia nepasuje.
Investuj radšej do ochranných okuliarov, už som Ti to tu niekoľkokrát písal...

Naposledy upravil Ondro AK47 dne 17 kvě 2013, 20:12, celkově upraveno 1

17 kvě 2013, 20:10
Moderátor
Moderátor

tamiya konektory jsou prezitek a pro pouziti s lipol i nebezpecny, protoze se zahrivaji a pak se muze roztavit plastove pouzdro a zkratovat kontakty - to by jsi zazit nechtel

kulate sklenene pojistky jsou taky prezitek (30A je prilis vysoka hodnota), maji prilis veliky odpor. Vhodne jsou mini vidlicove pojistky, co se bezne pouzivaji do auta

17 kvě 2013, 20:11
Rotný
Rotný

Lantern píše:
http://www.commando.sk/zbrane/airsoft/dlhe-zbrane/elektrika/ak/airsoft-cyma-028-ak47-metal-aeg-6mm takže som sa rozhodol a cez víkend ju objednám. typ baterie tam je 8,4V / 1200mAh Ni-Cd vydrží to pár mesiacov s novou nabijačkou... no chcem sa opýtať čo si možem dovoliť dať do tej zbrane zoberiem asi neskoršie LIPOlku takže mam brať Li-PO 7,4V 1000 mAh? alebo to musia byť tie iste čisla ako 8,4V / 1200mAh čo je tá zakladná bateria :)

tiež ste mi hovorili že ak budem meniť bateriu treba meniť mosfet,kabely a neviem čo ešte tak by som rád vedel na koľko vyjde vymena týchto vecí :)

K tomuto dodam este nieco, nebudem ta odradzat ale moj osobny nazor... cymu nikdy.
Ked som kupoval to JG sme to tiez riesili, cena taka ista jak JG akurat JG ma ake take prepracovanie, kdezto na cymu som pocul ako zle su tam pouchytavane a popovolovane kable, nepodotahovane veci niektore casti aj ked je tam rovnaky mech sa zle kombinuju lebo su nekvalitne vyrezane atd, mozno sa uz polepsili o com pochybujem... ale uz keby som bol donuteny, tak to hned prvy den rozoberiem do srobika a spravim si vlastnu vystupnu kontrolu :D

Griffon píše:
Ehm, díra ve válci je schválně, aby objem odpovídal objemu hlavně, stejně tak díra v novym mecháči je schválně, aby bylo možný připojit blowback. U mecháče je důležitej materiál na namáhanejch místech, že je z boku výřez absolutně ničemu nevadí. Dále tej baterce to nabíjení na základním adaptérku určitě dobře nedělá, ale při takhle slabej pružině a výkonnej baterce to prostě nepozoruješ. U nějakýho kvéru se silnějším brkem bys to poznal krásně, jak to ta baterka tahá čim dál tim hůř. Pomíjim fakt, že koupit si baterku za 50E a nevrazit alespoň trapných 10E nebo kolik to stojí do adaptérku od Ansmanna je fakt fail.

s tym valcom mi to je jasne ale ked je dira pri konci ok ale nie ked je v strede... pol valca nevyuziteho :D
co sa tyka tej nabijacky bode lipo takze uz konecne sa k tomu dostanem, zatial vazne nebol problem maximlane ze som sa citil blbje ked som kukal na hodiny, som zvykly ze sa nabijacky vypnu same ked nabiju :D a ano ako ste pisali ked som to kupoval tak o lipolke som nemal ani zdania, to pochybujem ze aj existovalo
no a co sa tyka mechaca, bol to len moj osobny nazor na prvy pohlad, no co su u teba namahane miesta... pre mna oblast kol a najviac asi oblast kolo pruziny, kolo kolies to je hrube jak prasa, kolo pruziny je to zacelene cize cim menej otvorov tym mensie sance na praskliny este aj ta vrchna plechova spojovacia lista v JGCku bola tvrdsia...

17 kvě 2013, 20:28
Plukovník
Plukovník

Ratt to mu neřikej jinak strávíme další 2 týdny hledáním jiné zbraně :D

Podporuju Obrázek

17 kvě 2013, 20:54
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor

Cyma je suverénně nejlepší výrobce čínskejch zbraní, CM.028 jsou super. JGčka jsou taky fajn, o tom žádná, obecně je to fakt vcelku jedno, co z toho člověk vezme. To co píšeš určitě neni pravda hele.
Díra ve válci určitě nebyla ve středu, byla cca ve dvou třetinách, jako to je u spousty čínskejch kvérů...do kalacha je lepší plnej válec, to sice jo, ale třeba v mojí JG M16 je taky válec s dírou a střílí to parádně.
Namáhaný místa mecháče jsou logický - čelo, zadek, motorová klec a její úchyt, prostor kolem kol. Sečteno a podtrženo jsem ale nikdy neviděl prasklýho nic jinýho, než první tři zmíněný části.

17 kvě 2013, 21:19
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Dlouhou dobu jsem jel na Cymě 0,28 a v teamu se v současné době kolem mě pohybují 3 zbraně od Cymy a žádná stížnost...

17 kvě 2013, 22:19
Rotný
Rotný

Dobre priznavam :D
Ja som nedavno kupil toto:
http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=969
je tam asi nejaky upgrade od moravy takze uz to neni cista smejd cyma ale niekto to preveril, činska mala baterka neschopna.. low kadencia - s velku 8,4 to ide jak prasa ale tak ci tak aj tak som to kupoval len kvoli telu... - oproti JG na co si asi nikdy nezvyknem pri prebijani mi zasobnik vbehne hlbsie dovnutra a potom sa neda zasunut (cela komora je vidiet) kdezto JGcko tam malo priecku takze sa mi take nieco ze tam zle nasadim zasobnik stat nemohlo

18 kvě 2013, 06:25
Moderátor
Moderátor

Tam určitě upgrade od moravy není, ty kvéry jsou v základu.

18 kvě 2013, 18:13
Profil ICQ
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 343 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Další