Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 01 kvě 2025, 08:12

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Nováček 
Autor Zpráva
Major
Major

Nový příspěvek Re: Nováček
Tak jsou ty dvě verze, jedna ta menší jak jsi postoval nahoře, a druhá je větší V2 přes uši, ale u tý už u některjech helem bejvá problém kvůli těm ušim. Mám tu menší verzi, když jí pomačkáš podle xichtu případně lehce upravíš protože každej to má individuální + tyhle ESS NVG se to nechá naladit tak že to nikde netlačí a přitom to funguje.

16 bře 2014, 23:27
Moderátor
Moderátor

Já mam teda první verzi tý drátěný masky a v kombinaci s ESS to nosit nejde - ani NVG, ani ICE k tomu prostě nepasujou, nosim k tomu brejle od Astriluxu. Nicméně ta druhá verze by měla bejt udělaná právě tak, aby k tomu šlo víc typů brejlí.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

16 bře 2014, 23:49
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Přez uši nechci, mě jde hlavně o zuby a případně nos, kolem hlavy si omotám nějaký šátek (tuším se o tom zmiňovali lidi v sekci "ochrana zubů" a bavili se o nějaké palestině). Pro začátek to bude stačit později helma.

e: Sehnat TM Mk23 Socom není zrovna lehké našel jsem tak 3-4 inzeráty takže asi se budu muste podívat po něčem jiném.Co si myslíte o něčem jako je tohle ? http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/1558 bude to pro začátek stačit ?

e2: Tak jsem se díval ještě po pár obchodech a našel jsem ještě tohle, vypadá to že to má závit takže by se dal doělat tlumič podobný co má Mk23 od TM. http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=3048

17 bře 2014, 09:40
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Takže mi ty ESS brýlě právě dorazily. Sedí perfektně akorát mi trochu sjíždí ten pásek (Pokud to chápu správně tak proto že jsou tyhle brýle dělané hlavně pro kombinaci s helmou ?). Doteď jsem nikdy žádné ochranné brýle tohohle typu neměl takže mě celkem dostala tloušťka toho "skla".

e: Dívám se teď po nějakých helmách, k těm ESS NVG bude pasovat nějaká konkrétní helma a nebo většina? To asi stejně bude nejlepší zkusit na místě co ?

18 bře 2014, 14:02
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2