Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15 kvě 2025, 16:45

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Problematický plyn do G17 Tokyo Marui 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Problematický plyn do G17 Tokyo Marui
Ahojte chlapi, neviem či som uviedol tento príspevok do správnej témy ale aj tu vôbec nechodím, tak sa tu nevyznám.....

Pred mesiacom som si kúpil G17 Tokio Marui čisto za účelom sušenia a strielania na terče v byte aby som sa zlepšil v strelbe, kedže teraz v zimých dnoch na strelnicu moc nechodím ( venujem sa normálnej strelbe z ostrej zbrane).

Ako prvý som kupil v Muničáku za 20e plyn Green Gas (červená nádoba) no ten mi už došiel.
Teraz som si bol kupiť volá sa to Powerful gas Guarder taký čierny, ak sa mi podarí nahrať foto pošlem.

No a tu začali problémy, zamŕza mi z toho nejako zásobník ked vystrelím viac rán a zbraň robí problémy, nefunguje tak ako má. A ked vystrielam jeden zásobník niekedy nemá pri druhom zásobníku už silu obťahovať ani záver. V záveri je premazaná tá gumička čo mi kázali v zadnej časti dobre silikonovým sprejom, tak neviem v čom je problém.
Plyn uniká aj pomimo trisky ked naplnam zásobník......
Skúste mi please poradiť nejaký fakt dobrý plyn, čo fachčí dobre a čo by sa hodilo do tohto typu Glocku ;)

Verím že tu ste skúsení chlapi čo sa tomu venujete, skúste mi prosím poradiť :) :) Ďakujem moc:)

01 pro 2014, 22:35
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: Problematický plyn do G17 Tokyo Marui
V prvom rade nepoužívaj silikonový sprej v druhom rade Greengas sa v chladnejšom prostredí takto správa už pri plnení zásobníka sa plyn schladí pri streľbe ešte viac a potom to zamrza. Kúp si plyn Protech má lepšie vlastnosti a zásobník pred streľbou vždy ohrej. Doporučil ny som aj inú vratnú pružinu vylrazne mi zlepšila vlastnosti zbrane a gas route od nineball tiež trocha pomôžu ale aj tak 3 zásobníky rylchle po sebe sú,maximum dobré je mať viac zásobníkom a každylch 10 výstrelov striedať. Plyn mal predsa len inel vlastnosti ako pušný prach.
Odkaz na tie pružiny http://mpcustom.pl/pl/uac-high-speed-re ... -1911.html
Sú síce určené do 1911 ale fungujú mi aj v P226 M9 a KO-06

02 pro 2014, 20:06
Svobodník
Svobodník

Ok dakujem,

len nechápem prečo sa nemá dávať silikonovy sprej? Teda moc sa do toho nevyznám ale v Muničáku v BA mi odporučili práve ten....ved hádam to nebudem stiekať WDčkom alebo čím nie? Alebo čím sa to má správne?

Co sa týka plynu kukal som ten čo si mi odporučil ale ved tam píšu tiež že je to green gas.....no a čo sa týka vratných pružín v čom zlepšia chod zbrane? Myslíš tým že sú jemnejšie a lahšie behá záver alebo ako?

Dík:)

09 pro 2014, 00:08
Plukovník
Plukovník

Priveľa silikon spôsobuje že sa vytvorí niečo ako lepidlo a spôsobuje to neplechu hlavne ak sa použije v spreji. Na čisto kovové časti je lepší okej na zbrane alebo ako univerzálny okej proti hrdzi nie WD40 a na plastové a gumené diely silikonový olej nie v spreji ale len jemne vatovou tyčinkou. To o vratných pružinách je na celý článok zatiaľ som sa k nemu nedostal.
Ano ten,plyn je greengas ale má nejaké špeciálne zloženie aby mal lepšie vlastnosti v zime.

10 pro 2014, 16:08
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]