zdar chalani, chcel by som spraviť upgrade na hore uvedenej 039 od CYMA. Objednávaná z airsoft-online.cz s tým, že bol vykonaný servis vypodložkovanie, premazanie atď. z pôvodných 125ms sa podarilo pánom vyšplhať na úctyhodných 137ms s použitím mosfetu a brzdy a odberom okolo 11A. Chcel by som Vás poprosiť, viem, že existuje google, a podobné vyhladávače, ale potreboval by som poradiť aký upgrade zvoliť na túto zbraň, predpokladám, že je v nej M120, chcel by som tam napchať M130 alebo M140 s tým, že by som chcel vymeniť samozrejme aj vnútro mechaboxu v nejakej rozumnej cene. Viete mi poradiť ktoré ozubenia a ktorý piest s valcom použiť ? Nezáleží mi na kadencii, tá môže zostať taká istá ako v základe ( používam li-po 7,2V 1300mha ). Určite sa pýtate prečo chcem silnejšiu strunu, že je to prasárna to viem, no nebudem s tým hrať CQB, viac hrávame v exteriéry, v lese a podobne čiže na vzdialenosť okolo 25-30m kde si potrpím na vyššej rýchlosti s tým, že by som na tom používal asi 0.28 alebo 0.30 BBčka kvôli presnosti.
Ďakujem za pochopenie, vaše rady a váš čas
S pozdravom Trojan