|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
|
EARS OPEN EYEBALL CLICK - Dokument o 12 týdením USMC výcviku
Autor |
Zpráva |
Mike9386
Kapitán
|
 EARS OPEN EYEBALL CLICK - Dokument o 12 týdením USMC výcviku
Pánové velice doporučuji shlédnout tento dokument. Je to z 12 týdeního bootcampu a není to film ale dokument točený jedním z drill instruktorů. Je zde vidět vše čím si tito chlapci z námořní pěchoty musí projít eště před tím než si můžou hrdě říkat MARIŇÁK. Dal mi o něm vědět jeden člen opravdové námořní pěchoty, se kterým sem díky mocnému facebooku v kontaktu a musím říci že je to opravdu kruté .. Zdroj je http://www.mininova.org a hledejte to pod názvem EARS OPEN EYEBALL CLICK
|
02 zář 2009, 19:42 |
|
 |
|
coudy007
Nadrotmistr
|
 Re: EARS OPEN EYEBALL CLICK - Dokument o 12 týdením USMC výcviku
Mike9386 píše: Pánové velice doporučuji shlédnout tento dokument. Je to z 12 týdeního bootcampu a není to film ale dokument točený jedním z drill instruktorů. Je zde vidět vše čím si tito chlapci z námořní pěchoty musí projít eště před tím než si můžou hrdě říkat MARIŇÁK. Dal mi o něm vědět jeden člen opravdové námořní pěchoty, se kterým sem díky mocnému facebooku v kontaktu a musím říci že je to opravdu kruté .. Zdroj je http://www.mininova.org a hledejte to pod názvem EARS OPEN EYEBALL CLICK Titulky bys nemel?
_________________ .. hajzlove co behaj v teplacich nemaj ani poneti co to CP je.... John Goetz 2d MSOB
|
16 zář 2009, 19:28 |
|
 |
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
CO na to říct... dělaj z nich dementy a to chování těch kluků... nedivim se pak tolik tomu, co předváděj na východě.
Srrr, jes srrr.
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
16 zář 2009, 21:08 |
|
 |
|
Mike9386
Kapitán
|
Coudy007: Nikde jsme je nenašel Mansuet---> jsem toho názoru že disciplína musí bejt
|
18 zář 2009, 22:48 |
|
 |
|
Mansuet
Plukovník
|
Disciplína musí bejt, ale to co jsem viděl nebylo utužování disciplíny, ale vymejvání mozků. Jasný, bude vědět i ve 3 ráno co má mít s sebou... ale z těch kluků se stávaj nemyslící automaty (jo je to záměr). Nedivim se pak, že právě takovejm pak rupne v palici, protože ten tlak co na ně vyvíjej je nejen velikej, ale hlavně dementní. Hloupý je, že ten výcvik tak nějak přežijou, ale v bedně jim rupe když už jou v poli...
Hele, stačilo mi jak si tam dobírá toho kluka s těma kanadama..., nebo toho jednoho co ho tam nechává cosi opravit (nevzpomínám si co, a u jsem to smazal)... prostě to vypadá jak kdyby chtěli, aby se ty kluci podělali hrůzou.
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
19 zář 2009, 00:36 |
|
 |
|
Darken01
Generál poručík
|
Zlatá legie pánove tam dostávaj výcvik. Mám na amíky svůj názor nejlepší armádu co se týče morálky atd:. dle mého měli ve vietnamu a taky tam podali svůj nejlepší výkon, ale to je poue můj osobní názor.
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
19 zář 2009, 15:37 |
|
 |
|
Mansuet
Plukovník
|
Ve vietnamu podali svůj nejepší výkon? Ale to si se koukal na ten samej dokument co já ne? s tim modrym týpkem... tušim že Watchnem... Jinak sory, ale to co předvedli ve Vietnamu je spíš vrchol. Jediný co uměli pořádně je házet napalmové bomby z letadel.
|
19 zář 2009, 20:49 |
|
 |
|
Mart
Nadporučík
|
Podle mě byla válka ve Vietnamu přes 10 let trvající průser.
_________________ If you see the flash, it's already too late...
|
20 zář 2009, 08:06 |
|
 |
|
Daimler
Podplukovník
Registrován: 13 črc 2009, 15:03 Příspěvky: 559 Bydliště: Дагестан - Кавказ
|
A Afghánistán s Irákem k tomu spějí podobnou cestou taky. Začíná se to vyvíjet podobně, cizí vojska ve městech a na základnách - domácí povstalci na venkově a po setmění i ve městech. Dlouhotrvající FUBAR ve kterém zvítězí ti, kdož mají výhodu domácího prostředí a z toho plynoucí "neviditelnosti".
Jeden afghánec kdysi řekl novináři: "vy všichni máte hodinky . . . my všichni máme . . . . ČAS."
Никто никогда не завоевали Афганистан, никто и никогда . . . něco na té větě bude . . . .
_________________ >> Александр Буйнов - Спецназ <<

Ну, погоди !
|
20 zář 2009, 11:11 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Vietnam byl skutečně FUBAR, jak to trefně označil kolega Daimler...já bych ho považoval za asi největší průser ve válečnej historii USA.
Mansuet -> Co máš na mysli tim "co předváděj na východě" a "rupne v palici"? Jako ten výcvik je síla, na druhou stranu se říká že těžko na cvičišti, hůře na bojišti. To, že voják uposlechne rozkaz bez přemýšlení je v boji naprostá nezbytnost, zapochybování může znamenat smrt. A hodně mylná domněnka je, že ten výcvik snižuje psychickou odolnost...je to přesně naopak, ti vojáci se učí zvládat psychickej tlak, čili se jejich psychická odolnost naopak zvyšuje.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
20 zář 2009, 20:50 |
|
 |
|
Vlčák
Kapitán
Registrován: 13 čer 2009, 18:45 Příspěvky: 340 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Když amíci prohráli válku ve Veitnamu ,tak si uvědomily že nemůžou pořád vyhrávat 
_________________ Challenges:Nenápadný,Magnet na BB,Vyjednavač,Odhodlaný,Last man standing,Little big horn,Modelka,Pevná muška,Infiltrátor,Obojživelné operace,Mňam,Hérečka,Evropské směrnice
|
21 zář 2009, 15:59 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Nychrom píše: Když amíci prohráli válku ve Veitnamu ,tak si uvědomily že nemůžou pořád vyhrávat  Co má být tohle za kec?
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
21 zář 2009, 16:35 |
|
 |
|
joseff
Moderátor
Registrován: 23 říj 2007, 11:58 Příspěvky: 2026 Bydliště: Domažlicko
|
Hlavn je to tady samej fundovanej odborník koukám Ser...te na tyhle debaty ,protože to povede tak akorát k zámku. Tak jako tak to není vymejvání mozku, ale ukázka toho, co lidský tělo snese. Musíš mu ukázyt ,že tahle zima není ještě zima, tenhle hlad není ještě hlad a to co ušlo je jen část cesty 
_________________ Dark Hearts, Dark Intensions.....
|
23 zář 2009, 08:04 |
|
 |
|
Radar_PiBtl144
Major
|
joseff píše: Hlavn je to tady samej fundovanej odborník koukám  Konečně názor, co má koule  Je sice pravda, že tady na tomto fóru je mnoho expertů na metodiku výcviku námořní pěchoty, i tak bych ale možná nechal instruktory dělat jejich práci 
_________________ http://www.zeleznakoule.cz
Krav Maga & Hardstyle Kettlebell instructor
|
23 zář 2009, 09:22 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |