|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
|
kvalitní EU airsoftové e-shopy?
Autor |
Zpráva |
PoloShock
Četař
|
 kvalitní EU airsoftové e-shopy?
Zdravím, nemáte někdo přehled, jestli v rámci EU jsou nějaké kvalitní AS e-shopy? Hlavní myšlenka je ta, že na českém trhu často nenajdete produkty které potřebujete, zvláště při upgradu zbraně... Pak jsou tady samozřejmě známé e-shopy jako redwolfairsoft atd, ale tady je problém cla a dph, protože nejsou z EU a to v součtech znamená nemalé peníze navíc.
|
05 led 2010, 17:05 |
|
 |
|
Mike9386
Kapitán
|
 Re: kvalitní EU airsoftové e-shopy?
PoloShock píše: nemalé peníze navíc. To je sice pravda, ale v součtu většinou stejně ušetříš oproti ČR.
|
05 led 2010, 19:51 |
|
 |
|
PoloShock
Četař
|
Ano, většinou, ale kdyby byly nějaké evropské shopy, ušetřilo by se celých 19% z ceny za DPH, a to jsem ani nezmínil to poštovné, které dosahuje z Honkg Kongu 200 USD.. 
|
05 led 2010, 20:01 |
|
 |
|
joseff
Moderátor
Registrován: 23 říj 2007, 11:58 Příspěvky: 2026 Bydliště: Domažlicko
|
prosim tě, já nejsem žádnej expert ,ale pár balíků mi z kongu už přišlo (na desítky  ) nikdy sem neplatil víc jak kilo a to kilo bylo za 4 pušky a díly. Kdes prosimtě vzal tuhle blbost?
_________________ Dark Hearts, Dark Intensions.....
|
05 led 2010, 20:48 |
|
 |
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
joseff píše: prosim tě, já nejsem žádnej expert ,ale pár balíků mi z kongu už přišlo (na desítky  ) nikdy sem neplatil víc jak kilo a to kilo bylo za 4 pušky a díly. Kdes prosimtě vzal tuhle blbost? Fakt?! juchů! jdu drancovat WGC...  Co já vím, tak se jednou kámošovi sekl balík na celnici... jak dlouho to obvykle trvá..?
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
05 led 2010, 20:57 |
|
 |
|
PoloShock
Četař
|
joseff píše: nikdy sem neplatil víc jak kilo a to kilo bylo za 4 pušky a díly. Kdes prosimtě vzal tuhle blbost? Beru zpět 200 dolaru, ale http://www.redwolfairsoft.com si uctujou pri platbe paypalem cca 140 usd, ted jsem to overoval.  Pak to prijde na hranice za dva dny, ale stejne se to zdrzi na celnici.. DHL ma ted sluzbu ze celni zalezitosti po odeslani plne moci vyresi za vas, ale s tydnem zdrzeni se musi urcite pocitat. (toto je pripad z redwolfairsoft kdyz to poslou tou nej postovni sluzbou za tyhle velky prachy) Jestli jsi platil do kila tak sem s tim e-shopem!  EDIT: 140 USD spocitano s jednou zbrani v kosiku o 5,3kg
|
06 led 2010, 11:32 |
|
 |
|
PoloShock
Četař
|
Cotulosh píše: Co já vím, tak se jednou kámošovi sekl balík na celnici... jak dlouho to obvykle trvá..? Kdyz mas stesti, tyden, kdyz mas smulu, tak treba jako jednou me 2 mesice.  Protoze tam v tom maj bordel, holomci.. to byl tenkrat horror.. Ale pokud jsi z Prahy tak se to tam da udejane osobne obehat a mel bys to mit hned, pokud to jeste plati.. 
|
06 led 2010, 14:15 |
|
 |
|
Cotulosh
Moderátor
|
PoloShock píše: Kdyz mas stesti, tyden, kdyz mas smulu, tak treba jako jednou me 2 mesice.  Protoze tam v tom maj bordel, holomci.. to byl tenkrat horror.. Ale pokud jsi z Prahy tak se to tam da udejane osobne obehat a mel bys to mit hned, pokud to jeste plati..  Od Práglu jsem tak daleko, jak je to v naší zemi technicky možné... každopádně to má teď čas... jen mě teda zajímá ta pošta "na dobírku"...
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
06 led 2010, 17:55 |
|
 |
|
joseff
Moderátor
|
Hlavně bacha, WGC i Gunner je Hon kong což je mimo EU.
|
06 led 2010, 20:08 |
|
 |
|
Hiroshi
Kapitán
|
A odkdy? 
_________________ Jen někdo hraje s manuální pistolí proti AEG. Není to proto, abych se cítil hardcore, je to proto, že nemám peníze.
|
06 led 2010, 20:24 |
|
 |
|
Cotulosh
Moderátor
|
joseff píše: prosim tě, já nejsem žádnej expert ,ale pár balíků mi z kongu už přišlo (na desítky  ) nikdy sem neplatil víc jak kilo a to kilo bylo za 4 pušky a díly. Kdes prosimtě vzal tuhle blbost? joseff píše: Hlavně bacha, WGC i Gunner je Hon kong což je mimo EU. Však píšeš "z kongu"... to asi nebude Anglie... co..? Platí furt to kilo..? Kápni Božskou, ať pak nedávám dvojnásobek za poštu...
|
06 led 2010, 20:30 |
|
 |
|
joseff
Moderátor
|
Shopy dávají poštu podle váhy ,nebo ceny zboží povětšinou. Kalkulátor na poštu je bu´d někde v menu, nebo se ti pošta v průběhu obědnávky než ji potvrdíš. Hon Kong není v EU, takže jak se dostaneš přes 150 euro platíš DPH + CLO. Kilo poštu jsem platil jen z Optakticalu a to priority mailem, zboží za deset táců + pojištění + letadlo + speed shipping. Takže asi tak. Ani za pušky to nikdy co sem se já obědnávek účastnil to nebylo tolik. A to je asi tak všechno co o krevetách vím 
|
06 led 2010, 21:09 |
|
 |
|
PoloShock
Četař
|
Oki, takže tady opravdu nikdo neví o jakékoliv existenci nějakého e-shopu v rámci EU, který by odesílal do zahraničí?  EDIT: resp. do ČR?
|
13 led 2010, 14:58 |
|
 |
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
O EU AS shopech ti neporadim, ale mám zkušenost s obchody z jiných oborů a můžu říct že v Německu, Francii, Británii jsou asijský a americký věci přibližně stejně drahý jako v ČR a co se týká výběru, tak bych taky nečekal žádný zázraky oproti ČR.
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
13 led 2010, 17:21 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|