|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Brokovnice jako záložní zbran.
Autor |
Zpráva |
SKARIJJ
Svobodník
|
 Brokovnice jako záložní zbran.
čus, jako záložku chci brokovnici pumpu,co střílí více kuliček. Jen nevím jakou, cena do 2000. 2 jsem našel co naně říkáte? http://www.eagleguns.cz/shop/index.php? ... dekorace... http://www.eagleguns.cz/shop/index.php? ... lli-m101... Nevím, protože s něma nemám zkušenosti. taky nějake pozdro, asi na záda aby nepřekáželo.
|
20 bře 2010, 21:05 |
|
 |
|
Hammerfaller
Poručík
Registrován: 03 črc 2009, 21:00 Příspěvky: 243 Bydliště: kousek od Klatov
|
 Re: Brokovnice jako záložní zbran.
Tu co jsi postoval jako první mám a nemůžu si stěžovat. Střílí 3 kule najednou se slušnou silou. Ideální do baráku. Mám jí cca půl roku a zatim žádná závada.
_________________ "We need a stronger government, bring back capital punishment" - Rapist (Combat84)
"It's better to be dead than a fucking red!!" - Right to choose (Combat 84) - Neplést s Combat18!!
|
20 bře 2010, 21:13 |
|
 |
|
SKARIJJ
Svobodník
|
Hammerfaller píše: Tu co jsi postoval jako první mám a nemůžu si stěžovat. Střílí 3 kule najednou se slušnou silou. Ideální do baráku. Mám jí cca půl roku a zatim žádná závada. já právě nikdy brokovnici neměl,sice mě jakožto představitele AČR láká čezeta ale brokovnice je styl a hlavne do toho baraku to bude super. Mužu se zeptat na plasty? jaky dojem? nemám jí kde "ohmanat" a přecijen fotky hodně zkreslují 
|
20 bře 2010, 21:22 |
|
 |
|
Hammerfaller
Poručík
Registrován: 03 črc 2009, 21:00 Příspěvky: 243 Bydliště: kousek od Klatov
|
Jo plasty.. tak je pěkně zpracovaná až na to, že na imitaci závěru máš vyražený Warning že to neni hračka a takový ty kecy. Dál se mi tam nelíbila taková ta červená koncovka hlavně(nejde sundat já jí přestříkal na černo). Trochu se viklá pažba,ale to tobě,když si chceš kupovat bez nevadí. Jinak nemam co vytknout.
Ještě se mi občas stalo že přestala podávat patrona, ale to stačilo rozebrat vyčistit a zase to láduje krásně.
_________________ "We need a stronger government, bring back capital punishment" - Rapist (Combat84)
"It's better to be dead than a fucking red!!" - Right to choose (Combat 84) - Neplést s Combat18!!
|
20 bře 2010, 21:41 |
|
 |
|
Darken01
Generál poručík
|
Jestli děláš AČR a polemizoval si nad čezetou vol radši jí ve verzi CO2 BB.Dneska sem j měl v ruce a je naprasto famozní jak padne do ruky.Jediná nevýhoda je, že nezustava zavěr v zadní poloze při vyprázdnění zásobníku.Já osobně si moc nedokážu představt brokárnu jako ideální záložku.
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
20 bře 2010, 22:11 |
|
 |
|
SKARIJJ
Svobodník
|
Já s ní taky nikdy nehrál, ale jak se říká změna je žívot  když nebude vyhovovat tak si koupim ČZ (stejně si ji určitě koupím tak jak tak ,je užasná  )
|
20 bře 2010, 22:22 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|