Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28 dub 2025, 14:55

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 PJ XR8-2 black [SRC] gen. III 
Autor Zpráva
Podpraporčík
Podpraporčík

Příspěvek Re: PJ XR8-2 black [SRC] gen. III
hmm ti dik :D
ne fotku opravdu nemam bohuzel ani nevim kde jsem ony informace cetl tudiz nemam moznost dohled a promin nemam ani chut to hledat mam dneska hledani informaci plne kecky
no neni nic moc ale ares ji tusim vyrabi pouze v manualu bez zadneho mozneho upgradu ne? osobne se mi moc nelibi vypada to jako par posvarovanych trubek to uz se mi vice libi barret ktery strili pomalu projektily jako malorazni kanon :D

06 srp 2010, 19:37
Podporučík
Podporučík

Longard: Promiň, ale mi nadáváš že kecám hovadiny, v ničem se nevyznám apd., jsi namyšlený až to bolí, a přitom řekneš takovou hovadinu, jako že nastavení mířidla má vliv na finální úsťovou rychlost? ...

Ad ramenr: Ty se do mě nemíchej, stačí mi jakou si děláš reklamu svému obchodu, když na veřejném fóru poskytuješ e-mailový rozhovor mezi tvým shopem a potenciálním zákázníkem, a tím jej i zesměšňuješ. Je úplně jedno co ti kdo napsal, jde přece o princip! A takovou arogantnost jsem ještě u žádného obchodu, ať kamenného nebo e- neviděl.

Naposledy upravil Kongi dne 06 srp 2010, 19:46, celkově upraveno 1

06 srp 2010, 19:40
Moderátor
Moderátor

TomLame píše:
tak érsoftová Cheytac M200 Intervention vyrabí ARES, ale prý nic moc.

Měl sem v prackách a opravdu je to katastrofa. Je to fakt vyložene DODO no a o výkonu škoda mluvit.

Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.

06 srp 2010, 19:41
Podpraporčík
Podpraporčík

ja to stesti nemel ale pokud bude dalsi IWA chystam se tam rozjet jako osobne se mi ty nove zbrane hnusi cim dal tim vice. ohledne vykonu videl jsem si uz tohle? http://www.airsoftclub.cz/news.php?readmore=144 :D tomu rikam kalibr

2Kongi: ja ze jsem namysleny, chlapce na to me znas az moc malo ze to o me tvrdis a tve silne reci se uz vubec nehodi k chatrnym znalostem, a muzes mi rict kde si vzal ten blabol o miridlech?

06 srp 2010, 19:44
Moderátor
Moderátor

Longard píše:
hmm ti dik :D
ne fotku opravdu nemam bohuzel ani nevim kde jsem ony informace cetl tudiz nemam moznost dohled a promin nemam ani chut to hledat mam dneska hledani informaci plne kecky
no neni nic moc ale ares ji tusim vyrabi pouze v manualu bez zadneho mozneho upgradu ne? osobne se mi moc nelibi vypada to jako par posvarovanych trubek to uz se mi vice libi barret ktery strili pomalu projektily jako malorazni kanon :D

ARES to má v plynu i v manuálu.

abych přijal místo své

06 srp 2010, 19:48
Podporučík
Podporučík

Longard píše:
ha takze motor nema vliv na pruzinu a na to jak se natahne no jo parada ja asi hraju jiny airsoft a navic k tomu nahrava i plno jinych aspektu o kterych ten chlapecek nema ani poneti jako je pouzita munice, zregulovana zbran, presnost meridla atd., no budiz

Pokud vím, celou dobu jsme se bavili o tom, že jsem tvrdil, že PJ nedávájí dostačující výkon. Není tedy možné aby jsi svou zprávu tvrdil k nečemu jinému.

06 srp 2010, 19:48
Moderátor
Moderátor

Longard píše:
ja to stesti nemel ale pokud bude dalsi IWA chystam se tam rozjet jako osobne se mi ty nove zbrane hnusi cim dal tim vice. ohledne vykonu videl jsem si uz tohle? http://www.airsoftclub.cz/news.php?readmore=144 :D tomu rikam kalibr

2Kongi: ja ze jsem namysleny, chlapce na to me znas az moc malo ze to o me tvrdis a tve silne reci se uz vubec nehodi k chatrnym znalostem, a muzes mi rict kde si vzal ten blabol o miridlech?

No ono ostrá M200 to je jiné kafičko taky sem měl možnost. JJ ten kanon znám dával sem sem na to odkaz.

abych přijal místo své

06 srp 2010, 19:50
Podpraporčík
Podpraporčík

2Kongi: cum co pises proboha aspon dvakrat si precti co pises paneboze a stale si mi nevysvetlil kde si prisel na ty MIRIDLA, a o k tomu jak meris vykon to s tim souvisi nebo mas snad jiny styl mereni? si strelis do zadku a podle toho jak zarves urcis Jouly a FPS xD chalpce vzdejto a uznej ze tu meles kraviny

2Monty: jo aha tak to se omlouvam netusil jsem (spise si uz nevzpominam) ze to maji v obou verzich, no realnych zbrani jsem az zas tak moznost nemel vyzkouset, ohledne toho kanonu tak takovych kravin je dost jen jsou to ojedinele veci ktere nespatri vyrobni linku, ale nebylo by spatne neco takoveho na akci mit :D

06 srp 2010, 19:56
Podporučík
Podporučík

Hele nevím jestli si při smyslech.

Bavili jsme se o tom, že já tvrdil, že vzhledem k sestavě těch PJ nedávájí dostatečný výkon.

Pak byla omáčka, a Griffon tě vyvedl z omylu, že tomu skutečně nerozumíš tak, jak si myslíš. A na svou obranu si napsal to co jsem napsal výše.

Takže jestli já melu hovadiny, tak ty mi řekni, kde jsi vzal tu přesnost? Pakliže myslíš přesnost měřidla jakože chrona, tak jsi to napsal opravdu jako ožralý, protože z toho člověk věděl kulový.

Končím s tebou debatu, nemá to smysl, co napsal Griffon, budiž pravda. A k tomu že jsi namyšlený? Jop, neznám tě, ale stačí mi tvé zprávy zde.

Končím sledování tohoto tématu.

06 srp 2010, 19:59
Podpraporčík
Podpraporčík

tak jsem nasel od socomgear na co2 no :) a ten ares ma mit podle plakatu 350-380fps

kongi kongi kongi fakt nectes co pisu a nevim co je nesrozumitelneho na slove meridlo nebo merak ty a odborne pojmy
a grifin sice prisel na to ze pisu vicemene hovadiny ale kdyby si cetl vse vedel by si proc ale to zrejme tva mozkovna nepobere

06 srp 2010, 20:05
Kapitán
Kapitán

Ad ramenr: Ty se do mě nemíchej, stačí mi jakou si děláš reklamu svému obchodu, když na veřejném fóru poskytuješ e-mailový rozhovor mezi tvým shopem a potenciálním zákázníkem, a tím jej i zesměšňuješ. Je úplně jedno co ti kdo napsal, jde přece o princip! A takovou arogantnost jsem ještě u žádného obchodu, ať kamenného nebo e- neviděl.[/quote]

Jelikož to byl mail do recenzí a fora veřejně přístupného a nebyly tam udány iniciály je to naprosto OK
A taky naprosto OK bude jestli ihned nepřestaneš prudit,když napíšu jak jste vtrhli po zavíračce do vzorkovny,dožadovali se střelby v prodejních prostorách a vyhrožovali ČOIkou.
a zapměl sis tu dřevěného kačera,bude ti na péskovišti chybět

06 srp 2010, 20:08
Podporučík
Podporučík

Tak tobě ještě odpovím.

Bylo to OK? Aha, no tuhle kuriozitu, vytahovat mailové diskuze na fórum, jsem opravdu u nikoho ještě neviděl. Každý musí být v něčem jedinečný ;)

Jojo, bylo tři minuty po zavíračce, a to bylo vidět na ochotě prodavačky. Pořádný shop by neřešil žádné tři minuty. A neříkej hovadinu, že jste už měli po inventuře, doma děláme nonstop s účetnictvím, takže toto na mě ani nezkoušej.

06 srp 2010, 20:49
Podpraporčík
Podpraporčík

ehm si drzy az to boli hele kdyz zavrou tak zavrou ty mas tak leda pravo zklopit oci ztahnout pulky a soupat pryc ta otviraci doba neni pro srandu kraliku nebo ty si takovy reditel zemekoule ze pro tebe to neplati jo ja zapomel...
a ze delas ucetnictvi doma to je sice blbost ale co jim do toho kde ty to delas oni to delaji po pracovni dobe tak to budou delat po pracovni dobe tobe je do toho s prominutim hovno.
ty uz si vyskakujes fakt moc zaslouzil by si par facek nasrat na ruce a nepustit k vode!

06 srp 2010, 23:23
Praporčík
Praporčík

Longard: Když šlo o prototyp na vyzkoušení tak proč jsi hned psal že je používá fr. armáda?... to je jako by jsi řekl že ačr používá fn scar, když ho odborníci zkoušeli ve vyběrovém řízení s čz805... ;)
o Francouzích se přece už dlouhou dobu ví že používají skutečně zbraně vlastní produkce, ať už jde o letadla, tanky, nebo pušky...

07 srp 2010, 01:29
Svobodník
Svobodník

Takze mam si ji koupit nebo ne je dobra nebo spatna a jak daleko asi strili

13 dub 2011, 21:52
Moderátor
Moderátor

GimmicK píše:
Takze mam si ji koupit nebo ne je dobra nebo spatna a jak daleko asi strili

Prosímtě, kolik ti je let?

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

14 dub 2011, 11:03
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

VenZen: A proč by jako nemohli dělat účetnictví doma? Můj známý, který má firmu to tak třeba dělá normálně - vše si do účta hází sám. (samozřejmě, že na konci jednotlivých kvartálů mu to kontroluje účetní, stejně jako dělá uzávěrky)

K tématu -

zbraň má v základu cca 110m/s úsťovku, absolutně netěsnící vzduchotechniku a blbou hop gumu.

Takže nutný upgrade - hop gumička, jinou hlavu pístu (ideálně ASpro) - ta původní ma menší objem, a netěsní absolutně vůbec (a tím myslím vůbec), a pokud budeš mít kuriozitu jako známý - trubička na hlavě válce, na kterou se nasazuje tryska, byla úplně ohnutá, a tím se i ta plastová tryska ohla (divím se, že to pasovalo do hop komory), tak je nutný upgrade i nová hlava válce + tryska. Doporučuji ti vzít komplet ASpro vzduch, já ho měl už 4x v každém jiném kvéru, a vždy maximální spokojenost. K tomu přibalit hop gumičku (GD či Systema), a nahodit na kabeláž Deany (pozor, uvnitř těla je ještě kabeláž propojena Tymiemi - pokud nahradíš Deany na místě, kde se zapojuje baterka, je třeba i v těle zbraně, jinak Deany ztratí význam).

A pro případné, kdo si chcou upgradovat kvér výše - motor nezvládá pružinu M130 (GD) - ani nenatočí.

20 dub 2011, 19:06
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2