Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 dub 2025, 04:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 M4A1 Carbine (Marine) - G&P 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek M4A1 Carbine (Marine) - G&P
Dobry den. Chcel by som sa spytat softakov ake maju skusenosti z touto zbranou M4A1 Carbine (Marine) - G&P...chcel by som vas este poprosit ci by ste mi nemohli poradit nejake triki na vylepsenie. Mam o nu zaujem a u vas v Čechach mate nanu aj dobru cenu. Dopredu dakujem :).

11 srp 2010, 11:48
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: M4A1 Carbine (Marine) - G&P
Hledej šmudlo...

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

11 srp 2010, 12:02
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

vinci20 píše:
Dobry den. Chcel by som sa spytat softakov ake maju skusenosti z touto zbranou M4A1 Carbine (Marine) - G&P...chcel by som vas este poprosit ci by ste mi nemohli poradit nejake triki na vylepsenie. Mam o nu zaujem a u vas v Čechach mate nanu aj dobru cenu. Dopredu dakujem :).

Koupil jsem tento kvér synátorovi. Ač tam byla velká pažba, kabely byly vyvedeny do přepažbí, takže první úkon byl v předělání kabeláže a celkovému promazání a vyzkoušení těsnosti vzduchotechniky. Jo a byl tam obyčejný trn tak jsem tam dal s ložiskem origo G&P kterej jsem měl doma vyšetřený. S baterkou NiCd 9,6V sanyo 2400mAh to byla neuvěřitelná sešívačka, kadence opravdu brutální. Podávalo to úplně bez problémů. Dostřel ucházející na pružinu 110 kterou G&P používá. Na druhé akci se ale kvér vysypal. Prdlo kuličkové ložisko na pístovém kolu, tím pádem se urvala osička na tomto kolu a ojebalo to trochu píst. Takže závada tak něco přes 1000,- Kč. Asi jsem měl volit baterku 8,4V, ale tu nemám, takže to opravím dám kluzná ložiska, pokusím se opravit či koupit nové kolo, píst doma mám a bude to. Pojedeme na 9,6V, protože ta kadence je perfektní a vzbuzuje respekt. Jinak zbraň je perfektně zpracovaná prostě G&P nelituji že jsem jí koupil. Doporučuji!!!
Věřím tomu, kdo pojede na 8,4V a jezdí na menší akce (my střílíme tak 2 a více pytlů BB za akci) a nebude se do kvéru moc šťourat, tak mu bude dělat radost i několik let.
Toť názor můj a recenze má.

Griffone, ty jsi ale ošklivý moderátor, vždyť to byli naši braťja :D :D :D

11 srp 2010, 16:26
Generál poručík
Generál poručík

osobně taky doporučuju 8,4 s 9,6 je to fakt brutal a jak vidno o díly :)

http://www.scpmc.estranky.cz/

11 srp 2010, 16:45
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

To už jsem tu psal tolikrát :-D. G&P prostě na základní pružině zákonitě praskne osička středového kola a vezme s sebou všecko v cestě. Rozřešení je prosté. Hned tam dát GD M120 a hotovson. Fakt to funguje, dělal jsem to hafokrát a ještě hafokrát to dělat budu, protože někteří si poradit nedají. Ale kupovat Colta, tak jedině G&P! Jinak k ložiskům. Proti kuličkovým ani prda. Sypou se snad jedině 6 mm. Mám 7 mm kuličky od SHS (protože je zkouším) na M140 a ani půl slova. Kuličky mají výhody, které ti kluzné ložisko prostě nedopřeje. BTW jestli už jste někdo někde viděli ty keramické, kuličkové ložiska, hoďte mi prosím do SZ link.

12 srp 2010, 20:46
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

Cotulosh píše:
To už jsem tu psal tolikrát :-D. G&P prostě na základní pružině zákonitě praskne osička středového kola a vezme s sebou všecko v cestě. Rozřešení je prosté. Hned tam dát GD M120 a hotovson. Fakt to funguje, dělal jsem to hafokrát a ještě hafokrát to dělat budu, protože někteří si poradit nedají. Ale kupovat Colta, tak jedině G&P! Jinak k ložiskům. Proti kuličkovým ani prda. Sypou se snad jedině 6 mm. Mám 7 mm kuličky od SHS (protože je zkouším) na M140 a ani půl slova. Kuličky mají výhody, které ti kluzné ložisko prostě nedopřeje. BTW jestli už jste někdo někde viděli ty keramické, kuličkové ložiska, hoďte mi prosím do SZ link.

Já neměl problém se středovým kolem, prdlo 8mm ložisko (klec) na pístovém kole a urvalo to na něm osičku....... Já teď uvažuji o kluzných, v čem podle tebe kuličkové mají výhody (jasný že tření....) teď nemyslím mechanické, jsem strojař, ale v AS.
Jinak fakt když Colta tak od G&P

13 srp 2010, 10:48
Moderátor
Moderátor

mensi treni = vyssi kadence, dale se kluzna loziska opotrebovavaji a take se opotrebovavaji osicky kol (ze vzajemneho treni), to se u kulickovych nedeje.

13 srp 2010, 11:22
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podporučík
Podporučík

Jeff píše:
mensi treni = vyssi kadence, dale se kluzna loziska opotrebovavaji a take se opotrebovavaji osicky kol (ze vzajemneho treni), to se u kulickovych nedeje.

To mě je jasné, ale všichni mi z hlediska výdrže, střílení v zimě..... vždy doporučují kluzné

13 srp 2010, 14:04
Moderátor
Moderátor

jedina nevyhoda kulickovych ze se muzou vysypat, rekl bych, ze jsi mel zrovna smulu, protoze treba v m249 jsou 8mm kulickova loziska a neni problem to tahat na m150 - m170. ja osobne bych zustal u kulickovych, kdyz maji takto veliky rozmer.

osobne si myslim, ze se ti stalo to, ze nejdriv ti praskla osicka kola a diky tomu i odeslo lozisko.

13 srp 2010, 14:13
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]